Riekerink: "2 tane duran toptan gol yedik. Şanssızlık diyebiliriz"

Bir nörondan diger nörona geçiş konusunda sorunların var.

cingıl bels

Jan Olde Riekerink: "35 senedir bu işin içindeyim. Tepkiler normal. Kötü zamanlarda bunlar olabilir, alışığım"

ec57bda3d16438fda541b24915e8644f.png

:red:

Arkadaşlar aranızda halı saha maçı yapan; işsiz var mı! Aramızdan birinizi seçelim kamuoyu yaratıp Galatasaray'ımıza teknik direktör yapalım. Beni seçelim diyeceğim ama bende öfke kontrolü yok. Döverim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her zaman söylediğim gibi bu adam bir piyon.

Bu adama sövmek bizi rahatlatmamalı.
O adamı orda tutanlar, o futbolcuları alanlar kimse onlar hesap vermeli tepki oraya yoğunlaşsın.

TapaTalK

senin şansını .........
ulan adamda sinir minir bırakmadın insanda efendiğini beyliğini .......
Allahın köylüsü

Ya şu adama yüklenmenizi anlamıyorum bu adam snowball net şekilde şu adamı bile değiştiremeyen bir yönetimin sorgulamıyorsunuz da bu gariban adamı mı yargılıyorsunuz kendinizce? Bu adam ne böyle bir talepte bulundu ne de senden iyisini bulduk bize müsade et dendiğinde ısrarda bulundu bundan iyisini dahi bulamadılar bunu neden anlamamakta ısrarcısınız?

Kes lan sesini capina tüküreyim senin allahin hollanda cobani seni. 35 yildir kimi calistiriyordun lan sen teknik direktör bozuntusu. U5 takiminda ne gibi tepki aliyordun, cocuk bakici mal herif. Senin bu kulübe geldigin güne lanet olsun, sana lanet olsun, anana avradina lanet olsun. Kepaze herif. Cektir git gökmenin gazetesi. Resmen koca cinara tecavüz ettin. Insallah ettigin tecavüzün mislisi sana ve avradina gelir hiyar agasi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ziekerinki suclamiyorum. Sorun en basta o sikimsonik lise ve genel kurulda sknti.

Adamların attığı goller araya karbon kağıdı konmuş gibi, ne şanssızlığı. Allah'tan ikinci yarı korner kazanmadılar.

Geri
Üst Alt