Riekerink Bitti, İlk Aday Fatih Terim!

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
5079103.jpg

Sarı-Kırmızılı yönetim bugün TT Arena’daki kulüp ofisinde yapılacak toplantıda Riekerink’in kaderini oylayacak. 53 yaşındaki teknik adamın yerine düşünülen ilk isim Fatih Terim. Milli takım hocasının Galatasaray’dan teklif gelmesi halinde ne cevap vereceği ise şimdilik merak konusu.

Türk Telekom Arena Stadı’nda üst üste alınan 2 yenilgi sonrası koltuğu sallanmaya başlayan Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Kadıköy’deki derbide kredisini tamamen tüketti. Fenerbahçe’ye yenilmek bir yana, takımın ortaya koyduğu ruhsuz futbol ve Hollandalı hocanın bitmek tükenmek bilmeyen kadro hatalarından bıkan Sarı-Kırmızılı yönetim, yeni teknik adam arayışlarına başladı. İşin başında yine futbol şube sorumlusu Levent Nazifoğlu var. Kulüp başkanı Dursun Özbek de bu konuda Nazifoğlu’na tam destek veriyor. Hatta bugün TT Arena’daki kulüp ofisinde yapılacak yönetim kurulu toplantısında, Riekerink’in kaderinin oylanacağı öğrenildi. 53 yaşındaki çalıştırıcının yerine düşünülen isim de, daha önce 3 kez kurtarıcı olarak Galatasaray’ın başına geçen Fatih Terim...

Ateşten gömleği giyer mi?

Türk Milli Takımı’yla 7 yıllık bir kontrat yapan Fatih Terim’in ise olası bir Galatasaray teklifine ne cevap vereceği merak konusu. Geçtiğimiz dönemde Sarı-Kırmızılı kulüpte yeniden görev alma ihtimaliyle ilgili olarak ılımlı mesajlar veren Terim’in, sezon ortasında işler kötü giderken ateşten gömleği giymekte tereddüt edebileceği belirtiliyor.

Yönetimin kozu Riva&Florya

Galatasaray Yönetimi’nin en önemli kozu ise Riva ve Florya arazileriyle ilgili yapılan satış planı. Gelecek yıl Florya’dan 60 milyon Dolar para gelecek olması, bundan sonra kulübün ekonomik sorun yaşamayacağı gibi detaylar, Terim’i ikna etmek için kullanılacak. Bu sezon da en kötü ihtimalle geçiş dönemi olarak kabul edilecek ve takım kurgusu tamamen gelecek yıllar düşünülerek revize edilecek. Ancak şimdilik bunlar birer seçenek olarak görülüyor. Net karar ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Fanatik

Riekerink Bitti, İlk Aday Fatih Terim!

Koskoca yerlerimizi bıraktık , kuş parası olarak 6-7 sene böyle gelecek öyle mi..............!!!!

6-7 sene idare edilip o zaman değerini bulunca satsaydınız bari.....

Söylenecek çok şey var da sabah sabah ağzımı bozmak istemiyorum...

Bu kadar peşkeş çekilen başka klüp görmedim dünyada...!

Yazıklar olsun o ölülerimizin kemikleri sızlıyordur şuan..

Kim bizi bu borçlara soktuysa yargılanmalı!!

Klübü kim peşkeş çektiyse yargılanmalı!!

İlla mahkeme olmasına gerek yok!!

Nr floryadan gelecek paraymis kardesim daha araziyi tasiyacaksin insaat yapacakasin. Benin tanidigim turkiyede gotu boklu 5 katli binayi 7 ayda anca bitiriyorlar hani.
Daha insaatin temeli atilamaz o zamana iddia ediyorum. Tasinacak arazi bulamadik hani.

Floryayı bilmem de şu Riva'dan elimize en maksimumu 150 milyon dolardan fazla para gelsin forumun ortasında eşşekler gibi anırmazsam adam değilim.Peşkeş medyası ne güzel de dolduruyor sayfalarını uyutmak için

Hüseyin Civelek KAtılmakla beraber artırıyorum, devlet sayesinde ayakta kalıyor dedirtecek bunu yapacak Uulu Reyiz ...Kendini şişirtip bizi ezdirecekler...

Bırakmamak için 34 senelik klübümü direniyorum artık, yemin ederim pamuk ipliğine bağlıyım ....

Parator riva satılmadan gelmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fatih terimle ölene kadar şöyle anlaşma yapmalıyız

2 sene fatih terim
2 sene alman hoca
1 sene mustafa denizli
1 sene fatih terim
1 sene italyan hoca
1 sene şenol güneş
2 sene fatih terim
2 sene portekizli hoca
1 sene alman hoca
1 sene hasan şaş
3 sene fatih terim

Fatih hoca bu tarz risklere girmez biz Klinsmann,Blanc,Bielsa falan derken Bülent Korkmaz ya da Hagi gelir

@Hüseyin Civelek KAtılmakla beraber artırıyorum, devlet sayesinde ayakta kalıyor dedirtecek bunu yapacak Uulu Reyiz ...Kendini şişirtip bizi ezdirecekler...

Bırakmamak için 34 senelik klübümü direniyorum artık, yemin ederim pamuk ipliğine bağlıyım ....
Gayrimenkulleri var klubün deniyordu şimdi neredeyse hepsi peşkeş çekildi.Yarın birgün dımdızlak kıç gibi açıkta kalacağız,sürüneceğiz.Burda suç bunların projeyle peşpeşine izin veren genel kurulda.Bunları tarihimize en büyük hainler olarak işlememiz gerekiyor bence.Buna onay verenlerin iki yakası bir araya gelmez umarım.Dursun gibi bir paçavranın yalanlarına inanıp el kaldıranların eli kırılsın.Cebini doldurup s.olup gidecek kendisi

Bügünkü haberlerde klinsmann icin görüsmüsler diyorlar klinsmsnn iyidir

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt