Riekerink, Fatih Terim'i Geçti!

Tuncay Özaslan

★★★★
GalataSarayı Efendileri
riekerink-215125.jpg

Özellikle derbiden sonra geleceği tartışmalı hale gelen Jan Olde Riekerink, Fatih Terim ile yaşanan 2012 ve 2013 yılı şampiyonluklarından daha iyi bir grafik ortaya koydu.

Kadıköy’de Fenerbahçe’ye kaybedilen 2-0’lık derbinin ardından eleştiri oklarını üzerine çeken Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, TT Arena’daki 3-1’lik Bursaspor galibiyetiyle rahat bir nefes aldı.

Hollandalı çalıştırıcının Cim Bom’u 12 hafta sonunda 23 puan toplarken 18 gol atıp, ağlarında 11 top gördü ve +7 averaja sahip oldu. Sarı-kırmızılı takım, teknik direktör- Fatih Terim yönetiminde şampiyon tamamladığı 2011-12 ve 2012-13 sezonlarında ise 12 haftada 22 puan elde etmişti. Aynı periyotta Fatih Terim’i geçen Riekerink, son 7 sezonun en iyi ikinci performansına ulaştı.

Amkspor

Üstelik bunu dursun ve leventin anadolu takımı vizyonlu transferlerine rağmen yapmış.

SARI KIRMIZI!

Yine de tam olması gerektiği gibi değil önemli olan sezon sonu,keşke Drogba ve Kewel yardımcısı olarak gelse,zira çok iyi bir futbol adamı ama.oyun okuma sifir

Bu arada Terim gelsin de demedim,aman diyeyim,

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bruma bizim takımda deği lçünkü. puanları bruma getirmişmiş,yok muslera olmasa ilk 10a giremezmişiz bu ne yahu adamlar bizim sözleşmeli oyuncularımız getirecekler tabi.Şu
kafa yapısına bak

Bizim için çok değerli olduğunu anlatmaya çalıştım koç

Beşiktaş maçı - 1 puan
Gençler - 3 puan
Akhisar - 3 puan
Adana - 3 puan
Kayseri - 1 puan

etti 11 puan

Bizim için çok değerli olduğunu anlatmaya çalıştım koç

Beşiktaş maçı - 1 puan
Gençler - 3 puan
Akhisar - 3 puan
Adana - 3 puan
Kayseri - 1 puan

etti 11 puan

Koç moç ağızlarını geç sen de...
biliyoruz heralde, FT niz şampiyon yaptığında(!) elmander, muslera, şıno için deniyor muydu acaba onların şampiyon yaptığı ya da puanları topladığı. azılı bir kebapsporlu olduğunu düşündüğüm için öyle dedim. değilsen de zaten takımın yarısı olduğuna katılıyorum şu anda

Koç moç ağızlarını geç sen de...
biliyoruz heralde, FT niz şampiyon yaptığında(!) elmander, muslera, şıno için deniyor muydu acaba onların şampiyon yaptığı ya da puanları topladığı. azılı bir kebapsporlu olduğunu düşündüğüm için öyle dedim. değilsen de zaten takımın yarısı olduğuna katılıyorum şu anda

Ne saçmalıyon koçum

FTden bahsetmiyorum suanki halimizden bahsediyorum

Bu takim uzun zamandır Brumanin ayaklarına bakıyor, takımı sirtlayan oyuncu Bruma (idi)

Bunu göremiyorsan başka bir spora yönel

Gene romantizme bağlanıyor bakalım yavaştan. Sonra orhan taktik yapıyora bağlanır. Sonra futbolcular jorun altını oyuyor olur.

Son düzenleme:
Ne saçmalıyon koçum

FTden bahsetmiyorum suanki halimizden bahsediyorum

Bu takim uzun zamandır Brumanin ayaklarına bakıyor, takımı sirtlayan oyuncu Bruma (idi)

Bunu göremiyorsan başka bir spora yönel

tamam bende katıldığımı söyledim koçum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha fazla puan alabilirdik, basit puan kayıpları yaptık ve hocanın da bu kayıplarda payı var.

devre arasına kadar en az hatayla tamamlamamız lazım

Bu ne lan 1 maç yeniyoz son bilmem kaç yılın en iyi başlangıcını yapıyoz sonraki hafta yeniliyoruz son yılların en kötü Galatasaray'ı diye haber çıkıyor.

İnsan olarak çok iyi bir insan

Ama teknik direktör olarak yeterli değil

Maalesef bu gerçeği gözardı edemeyiz

Fatih Terim döneminde oynanan futbol ile çapsız altyapı sorumlusunun oynattığı futbol arasında daglar kadar fark var.

Terim döneminde geriye düşünce kesin çeviririz psikolojisiyle izliyorduk maçları.

Bu altyapı sorumlusu döneminde aha gitti maç diyoruz.

Beşiktaş ve Fenerbahçe deplasmanları bittiği halde 23 puanda olmak fena değil belki ama alınan puanlarda hocanın katkısı olmadığı gibi kaybedilen puanlarda maalesef baş aktördü.

Hangi sezon kac puan topladiginin ne onemi var onunde 3 takim senden fazla puan toplamis

Hamzaoglu kovuldugunda mac basina en cok puan toplayan teknik direktördü son 15 yilda. Luce ve Terim´in bile üzerinde... Pek kayda deger görülmedi. Puanlara elbette bakilabilir, ama rakiplere de bakmak lazim. Bursaspor yanibasimizda, daha ancak gectik, IBB ise fark atmis.

Hamzaoglu kovuldugunda mac basina en cok puan toplayan teknik direktördü son 15 yilda. Luce ve Terim´in bile üzerinde... Pek kayda deger görülmedi. Puanlara elbette bakilabilir, ama rakiplere de bakmak lazim. Bursaspor yanibasimizda, daha ancak gectik, IBB ise fark atmis.
F
"FT'nin bi esprisi yoktu, rakipler kötüydü" demeye mi getiriyorsun değerli kardeşim¿

Geri
Üst Alt