Riekerink, Futbolcuları Sabah 07.00'de Koşuya Kaldırdı

Vayy hocam beni heyecanlandiriyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aman hocam, sakın çok çalıştırma bunları, video analiz de izlettirme. Maazallah seni de yollamak için o topa ayağını uzatamaz şerefsizler, evinde utanmaz trabzondan 3 tane bile yer bunlar!!

Hocam takımı sabah namazı için hazırlıyor. Floryanin yanına Sultanahmet kadar büyük camia inşaat ettirecek. O caminin hocası da Hamit olacak.

Helal olsun. :005:

Adamin ham maddesisin lan sen cilgin hollandali. Cozmus takimin tembel oldugunu.

Geldiginden sonra belli bir pozitif dokunusu oldu takima bence. Bakalim yaz kampi gecirsin de takimla ne yapacak cok merak ediyorum.

Ben zaten hep diyordum burada lig bittiginden beri Dursun bundan daha iyi hocayi bulup getiremez diye. Bülent Korkmaz bile reddediyor adami, düsün yani.

Riekerink>Bülent Korkmaz olduğuna göre,başkanım daha iyisini de alır diyebiliriz.

Riekerink>Bülent Korkmaz olduğuna göre,başkanım daha iyisini de alır diyebiliriz.

Bülent iyi adam da hoca moca degil gercekten. Bizim o efsane kadrodan bir tane bile teknik direktör cikmadi ya, bir daha da cikmaz herhalde.

Aradan neredeyse 20 sene gecmis hala Terim de Terim. Ondan sonra baska T.D. cikmadi kulüpten.

yerli çetesi bunu en fazla 2 aya yer haberiniz olsun. riekerink in başarılı olmasını isterim ama bu hıyar ordusuyla tek başına mücadele edemez.

Olcan "kahvaltı başladı mı?" diye gözünü açmış.

Bülent iyi adam da hoca moca degil gercekten. Bizim o efsane kadrodan bir tane bile teknik direktör cikmadi ya, bir daha da cikmaz herhalde.

Aradan neredeyse 20 sene gecmis hala Terim de Terim. Ondan sonra baska T.D. cikmadi kulüpten.

Arif Erdem İBB'de bir ivme yakalamıştı aslında ama görevden ayrılmayı tercih etti.

Yarın öbürgün Semihle olcan NTVSPOR'a bağlanıp yabancı hoca sayısı düşürülsün diyebilir.

Geri
Üst Alt