Riekerink Gözden Çıkarıldı!

Riekerink'te birşey yok ama oyuncularda da kişilik,karakter yok.Hepsi rahata alışmış.Sezon başı Alman bir kondiyoner gelmişti.Adam 2 hafta sıktı bunları hemen kovdurdular.Futbol takımı yenilenmeli.Nasıl yaparlar bilmiyorum fakat 10 senedir Chedjou,Semih,Hakan 20 senedir Sabri'nin bitik Selcuk,Sneijder'in canı istediği zaman oynayan Podolski'nin oynadığı takımın birşeyler yapması mümkün değil.İş ahlakı yüksek,takıma aidiyetle bağlanacak oyuncu grubu oluşturulmak zorunda.

riekerink e buyuk geldi , oyuncuya dayali duzenin dibini yasiyoruz ,gitsin ama denizli, prandelli veya hatta hamza doneminde de durum baska degildi

linnesi sildiği zaman bitmişti benim için ço kzaman oldu 4 hafta önce bu adama güvenimi yitirdim cacık olmaz lig başında çok güveniyodum ama hiç göründüğü gibi değilmiş hamza bile daha iyi

Bu düzeni bitirecek adam Bielsa getir emanet et zaten daha dibi göremeyiz en azından iyi oynamaya çalışırız

Emre belezoglu dönemi geldi çattı artık. Terimin veliahtı

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Sneijder zor yürüyor sahada..bu nedir..beni o getirtti oynatmam lazım demek ya da kadroyu Sneijder hazırlıyor Josue ilk 18de yok Cavanda forvet yerine giriyor yedekte hem Semih hem Chedjou var...Selçuk oyuna bile alınmıyor ki Sneijder kadar da kötü değil...Linnes'i bir 30 dk ile bitirdi Sabri ne yapıyor da sahada Sneijderle arası mı iyi...Serdar Aziz sezonun en iyi stoper performansını izletti penaltı yaptırmış olması bunu değiştirmez.Bu adam kaç haftadır fit en kritik maçta koordinasyon problemi olduğunu düşünmen gerekir...Bence Bielsayı getirip sola Emmanuel Mas,forvete Vargas orta sahaya da yine güney amerikalı mücadele gücü yüksek isimlerle iyi futbol izleyebiliriz

şu takımda tolga ve bruma hariç bielsa'nın sistemine uyan bir adam yok! ama keşke gelse.

oyuncuya dayalı sistem var bizdede şikecilerde de açıkçası birtek kargalarda yok şenol biraz kırdı o durumu

Senol kirmadi , bilic zamani da yoktu ,hatta carvalhal zamani da yoktu , fiko geldikten sonra o gutilerin ,simaolarin ,hatta o donemki q7 lerin kaprislerine girmedi , hepsini zamanla gonderdi

genc ve bu tip takimlarda oynamayi kendine firsat sayan adamlari topladi , sansi da yaver gitti , 2-3 sene ligi kotu yerlerde bitirse de bazi kilit maclarla seyircisini idare etti

sonunda da senol gibi birini getirdi , ve diger iki takimin sacmalamalarini dogru kullanarak ileri firladi . onlarin sanssizligi ise basaksehir oldu , beklenmedik bir tehdit geldi , bakalim finish e nasil girecekler

konunun basına dönecek olursak bence gözden cıkarılmadı jor hatta hala basarılı olabilecegini düsünüyorlar bence

eğer gözden cıkarılsaydı bielsanınmı olur kimin olur bilmem avrupaya coktan giderdi bizden birileri

Zaman zaman kotu olduk evet ama ertesi sene toparlanmasini bildik.Yavas yavas 5.lik kaderimiz olmaya basladi ve eminim dursun,mehmet,nazif falan devam etsin seneyede 5. olacagiz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saldırmayın hemen.Ama bu yılı.kurtaracak ise Daum,gelecek ise önce yönetim gitmeli ki geleceği düşünelim Bielsa

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasarayı ptt 1 lig takımı gibi oynatan hoca hoca değildir

TD almayanlarin abv

Önce Yönetim.Riekerink falan bir kenara bırakın.Önce yönetim gitmeli.

Rieke'den de bir halt olmayacak ama ilk önce sözüm ona yıldız denen kaşar topçuları gönderin artık. Hoca kovmak en kolayı.

altyapinin basina da getirmeyin bunu hoca moca olmaz bundan dedik, bu sezon da harcandi yine yaziklar olsun

Kovulma ce istifa sırası;

Dursun
Levent
Alp
Oyuncular
Yardımcı hocalar
Tercüman
Altyapı hocaları
Riekerink

Dursunun gideceği yok, bari yanlışlıkla bielsayi getirse de;

hem oyunculara hem idarecilere ayar çeker.

SARI KIRMIZI!

Geri
Üst Alt