GSCimbom
Riekerink ile Devam!
Alpay Asma

Riekerink ile Devam!

Alpay Asma ·

Cevap
50
Okunma
2,7K
Sayfa
1/3

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Ntv Spor tarafından servis edilen haber göre teknik direktör arayışlarından istediği sonucu alamayan yönetim maliyetinin düşük olması sebebi ile Riekerink ile devam kararı aldı.

Florya da Riekerink ile bir araya gelecek olan Mehmet Özbek hoca ile gelecek sezonun planlamasını yapacak.

Riekerinke sıcak bakmayan Alp Yalmsn'in bu karara ne tepki vereceği ise merak konusu.

Gecen sezonun benzerini yasarız 15. Haftada riekerink gider Bülent Korkmaz gelir 25. Haftada o gider yardımcı hoca tamamlar ligi olan riekerinke olur altyapıda iyi işler yapardı beceriksiz dursun 4 ayda bir hoca bulamadı

Bu kadar plansız bir camia görmedim ben.

Birakin adam bildiği işi yapsın illa sovdurecekler hem adama hem kendilerine.

Sahtekar dursun ne demisti gecen sezon ? Sezon bitmeden hoca tamam diye, o vakit bosda olacak cok hoca vardi tabiki bizimkiler gene bol keseden yalan söyledi icin hic bir hocayi aramadi, terimi ikna edersek gelir gelmese aslanlari gibi türkiye kupasini kazandiran riekerink kalir hesabina girdiler.

Bir kere olsunda sasirt su taraftari dursun efendi, eger serdar aziz ile sasirtim saniyorsam , hic de sasirmadik, cünkü burham burham komisyon transferi kokusu geliyor

Son düzenleme:
ulannnn yemin ediyorum ,dursun özbeki su an elime gecirsem o musmula suratini , john snow reisin , ramseye yaptigi gibi dümdüz etmek istiyorum...

ulan liseliler böyle yalancı bir adamı hala orada nasıl tutuyorsunuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazık adama 7. Hafta gider büyük ihtimal sonra bir alman bulunur oda devre arası bütce ister falandı filandı 30. Hafta bir bakmışsın cevat hoca ile ligi bitiririz

Geri