Riekerink: "Kendinizi daha ağır idmanlara hazırlayın"

Yattığı dediğin adam geçen sene Sneijder'den iyi bir sezon geçirdi

Yattığı dediğin adam geçen sene seni Avrupa Şampiyona'sına götürdü

:))

ayda yılda bir denk gelip frikik attı diye kahraman olmadı selçuk ..onun yüzünden yediğimiz golleri ne yapalım ? orta sahamızın ezilmediği bir maç var mı ?
yan pas geri pas başka var mı ?
teraziye koysak sence artıları mı eksileri mi ağır basıyor ?
geçen sene için konuşursak haklısın ..selçuk sneıjder'den iyi bir sezon geçirdi.
bak ben haklıya hakkını veriyorum peki sen selçuk'u fanatik derecede sahiplenip tek kelime etmeyişini nasıl açıklıyorsun ? ben şahsen kasden yaptıgını forumla dalga geçtigini düşünüyorum .

ayda yılda bir denk gelip frikik attı diye kahraman olmadı selçuk ..onun yüzünden yediğimiz golleri ne yapalım ? orta sahamızın ezilmediği bir maç var mı ?
yan pas geri pas başka var mı ?
teraziye koysak sence artıları mı eksileri mi ağır basıyor ?
geçen sene için konuşursak haklısın ..selçuk sneıjder'den iyi bir sezon geçirdi.
bak ben haklıya hakkını veriyorum peki sen selçuk'u fanatik derecede sahiplenip tek kelime etmeyişini nasıl açıklıyorsun ? ben şahsen kasden yaptıgını forumla dalga geçtigini düşünüyorum .

Artıları daha ağır basıyor

Gitse yerine daha iyi bir adam alabilecek misin ?

Kasada para yok forvet alamıyorsun sanki öncelikli bir sorunmuş gibi sallamayı seviyorsunuz

Ben sana örnek vereyim geçen sene Rize maçını hatırla.

Ayağı pas yapan,oyunu ön tarafa yıkan Galataray ve Selçuk'un sakatlanmasından sonra oyuna giren Jose'li Galatasaray

Başka sözüm yok

Kasada para yok forvet alamıyorsun sanki öncelikli bir sorunmuş gibi sallamayı seviyorsunuz

Ayağı pas yapan,oyunu ön tarafa yıkan Galataray ve Selçuk'un sakatlanmasından sonra oyuna giren Jose'li Galatasaray

Başka sözüm yok
Sneijder gitse yerine daha iyisini alabilirmisin? Hic samimi gelmiyor bu yorumun, tamamen fanatizm.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Başka sözüm yok

* artıları daha ağır basmıyor...bu cümlenin altını dolduramazsın .
* gitse yerine daha iyi adam alamayız ama aldıgı fahiş fiyatı soktugu kazık gibi sözleşmeyi takım içi çeteleşmede oynadığı başrolü de başkası yapmaz.
* kasada para yok öncelik forvet almaktır haklısın tek sorun da selçuk değildir bunda da haklısın ..ama çıban başını patlatmak en öncelikli hamle olmalıdır. burak efendi'den daha önce gönderilmeliydi.
* sen selçuk'un sivrilen tek maçını söylersin ben onun yüzünden orta sahamızın ezildiği top tutamayıp fiziken yıkılıp yediğimiz goller yüzünden kaybettiğimiz bir dünya puan sayarım .

* gitse yerine daha iyi adam alamayız ama aldıgı fahiş fiyatı soktugu kazık gibi sözleşmeyi takım içi çeteleşmede oynadığı başrolü de başkası yapmaz.
* kasada para yok öncelik forvet almaktır haklısın tek sorun da selçuk değildir bunda da haklısın ..ama çıban başını patlatmak en öncelikli hamle olmalıdır. burak efendi'den daha önce gönderilmeliydi.
* sen selçuk'un sivrilen tek maçını söylersin ben onun yüzünden orta sahamızın ezildiği top tutamayıp fiziken yıkılıp yediğimiz goller yüzünden kaybettiğimiz bir dünya puan sayarım .

Bu çeteleşme işini bana kanıtlasana ?

Tamamen taraftarların bir yerlerinden uydurduğu birşey

O zaman bende Sneijder çeteci derim zira medyada Hamza'yı kim istemiyordu,Denizli'yi kim göndermek istedi bir çok haber gördük

Olcan'dan belli sağlam yükleme yaptırdığı. Adamda göbek kalmamış ya da ben yanlış gördüm.

Yerli tayfa yakında gönderir hocayı. Ayhan'ı getirirler.

Bu çeteleşme işini bana kanıtlasana ?

Tamamen taraftarların bir yerlerinden uydurduğu birşey

O zaman bende Sneijder çeteci derim zira medyada Hamza'yı kim istemiyordu,Denizli'yi kim göndermek istedi bir çok haber gördük

prandelli mancini gibi adamların başını yiyen çetenin ele başıdır dürüst ol inkar etme sneıjder ilk geldiği zamanlarda adama pas bile atmıyordu kankası burak'tan başka gözünün aradıgı oyuncu yoktu....takıma kondüsyon yüklemek için çalıştıran videolu analizlerle oyuncunun hatasını yüzüne çarpan teknik adamlar bizim oyuncuların işine gelmiyor.
aynı durum fenerde de ersun'a yapıldı .
sen tek taraflı konusuyorsun doğruları kabul etmiyorsun böyle diyalog olmaz. burda münazara yapmıyoruz.

prandelli mancini gibi adamların başını yiyen çetenin ele başıdır dürüst ol inkar etme sneıjder ilk geldiği zamanlarda adama pas bile atmıyordu kankası burak'tan başka gözünün aradıgı oyuncu yoktu....takıma kondüsyon yüklemek için çalıştıran videolu analizlerle oyuncunun hatasını yüzüne çarpan teknik adamlar bizim oyuncuların işine gelmiyor.
aynı durum fenerde de ersun'a yapıldı .
sen tek taraflı konusuyorsun doğruları kabul etmiyorsun böyle diyalog olmaz. burda münazara yapmıyoruz.

Hahaa :DD

Ulan Mancini'nin en çok sevdiği Türk topçular Ceyhun'dan sonra Selçuk ve Burak'tır

Geçen sene Inter maçından önce yaşananları aç izle

Sen kafanda belli şeyler kurmuşsun hadi kanıtla ?

Kanıt var mı yok nereden biliyorsun böyle birşey olduğunu

Cete lafi uydurmami?

Euro 2016 ya bak anlarsin uydurma olmadigini. Adamlar istedigini alamayinca sabote etti takimi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Hahaa :DD

Ulan Mancini'nin en çok sevdiği Türk topçular Ceyhun'dan sonra Selçuk ve Burak'tır

Geçen sene Inter maçından önce yaşananlar aç izle

Sen kafanda belli şeyler kurmuşsun hadi kanıtla ?

Kanıt var mı yok nereden biliyorsun böyle birşey olduğunu

* sırasıyla birbirlerinden arka alarak sülük gibi kulubun yakasına kazık gibi sözleşmelerle çöken
* yabancı gereksiz en fazla iki olmalı gibi açıklamalarla niyetini belli eden
* oyun içinde takım menfaatinden çok bireysel gruplaşma şeklinde top oynayan

vs . oyuncuların çeteleşmesini inkar ediyorsan diyecek laf yok haklısın aydın

ümitcim nasılsın

tanıyamadım k.bakma

* sırasıyla birbirlerinden arka alarak sülük gibi kulubun yakasına kazık gibi sözleşmelerle çöken
* yabancı gereksiz en fazla iki olmalı gibi açıklamalarla niyetini belli eden
* oyun içinde takım menfaatinden çok bireysel gruplaşma şeklinde top oynayan

vs . oyuncuların çeteleşmesini inkar ediyorsan diyecek laf yok haklısın aydın

Böyle bir açıklamayı Selçuk ne zaman yaptı uyduruyorsun işte

O açıklamayı Semih yapmıştı senin kafa yine başka yerlere kaymış

Geri
Üst Alt