Riekerink: ''Kupanın atmosferi başkadır''

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Rize deplasmanı öncesi takımına uyarılarda bulunan Hollandalı hoca, “Kupanın atmosferi başkadır. Hayati bir dönemeçteyiz. Ama bu eşleşmenin iki ayaklı olduğunu unutmayalım, sabırlı olalım” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Çaykur Rizespor deplasmanı öncesi öğrencileriyle bir toplantı yaptı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki çalışma öncesi konuşan Hollandalı antrenör, “Ligde iyi günler geçirmiyoruz. Ancak kupanın atmosferi başkadır. Hayati bir dönemeçteyiz. Ama bu eşleşmenin iki ayaklı olduğunu unutmayalım. Sabırlı ve disiplinli oynarsak, her iki karşılaşmadan da istediğimiz sonuçla ayrılıp, final biletini cebimize koyabiliriz” ifadelerini kullandı. Galatasaray’ın başında 4 maça çıkan Riekerink’in henüz galibiyeti yok.

Bu periyottan 2 beraberlik, 2 yenilgi çıkaran 47 yaşındaki teknik adam da artık siftah yapmanın peşinde.

Fanatik

kulupte yeri olmayan 1 herif

seninde işin yok bu kulüpte.. bide bu adamlar altyapı hocası.. alt yapıdan neden oyuncu çıkmadığı belli oluyor...

seninde işin yok bu kulüpte.. bide bu adamlar altyapı hocası.. alt yapıdan neden oyuncu çıkmadığı belli oluyor...

Alt yapıya en kral hocaları getirirsin 6-7 yıl kaliteli oyuncu çıkaramayabilirler, bu adam kaç ay oldu geleli.

Bu açıdan yargılamak doğru olmaz ama ben de faydalı olabileceğini zannetmiyorum. As takımda görev alması ise skandaldır.

Kupanın atmosferi başkada ANTRENOR AYNI ANTRENOR ... TAKIM AYNI TAKIM ... Akşamki maç için güvendiğim tek olgu ne muslera ne snijder ne kupa atmosferi ... ALLAHA GÜVENİYORUM SIĞINIYORUM başkada umudum yok

Son düzenleme:
O atmosferi yaşamayan bilmez.

Daha alacağı çok yol var.

119594.jpg

hoca neyin atmosferinden bahsediyorsun

bu takım son 11 maçta sadece 1 galibiyet almış onuda maçı 7 kişi tamamlayan ve son dakika penaltısı ile kazandığımız Trabzonspor maçı

İhsan eyleme hoca gölge etmesen yeter.

Geri
Üst Alt