Riekerink, "Şampiyonluk için transfer şart" Raporu Verdi!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
jan-olde-riekerink-basin-toplantisinda-konustu-h1477572614-687c26.jpg

Galatasaray'da defans, sağ bek, kanat ve forvet eksikliği var. Finansal fair- play kriterleri yönetimin elini kolunu bağlıyor.

Devre arası kamp hazırlıklarına Antalya'da start veren Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Ancak bu çalışmaların henüz sonuca ulaşmaması akıllarda soru işareti bıraktı. Finansal fair-play kriterleri nedeniyle ince eleyip, sık dokumak zorunda olan yönetim, hem maliyeti düşük hem de ilk 11'de banko oynayacak isimlere yöneliyor. Serdar Aziz'in sezonu kapatmasının ardından öncelik stoper transferi olacak.

ÖZBEK'TEN TRANSFER SÖZÜ

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink ile yöneticiler arasında yapılan transfer görüşmesinde Hollandalı hoca, “Şampiyonluk yarışında güçlü bir şekilde olabilmemiz için 4 transfere ihtiyacımız var” şeklinde görüş belirtti. Sarı-kırmızılılar kadrosuna sağ bek, stoper, kanat ve forvet oyuncusu katmak zorunda. Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek, “Transfer çalışmalarında kulübümüze yakışır bir şekilde hareket ediyoruz” dedi.

AMK

Riekerink, “Şampiyonluk icin transfer şart” Raporu Verdi!

Şu transfer dönemi bitse de takımı izlesek,özledik takımı.

Stoper : Domagoj Vida
Sağ Bek : Aleix Vidal
Sağ Kanat : Luciano Narsingh
Forvet : Alexandre Pato / Eduardo Vargas

biz de istiyoruz da, göz göre göre takımın içine ettikleri için ,düşme ihtimalimiz bulunan haller canımızı sıkıyor

Başkan adayı çıkmadığı için bu yönetim gelecek sezonu da tamamlayacak gibi.Ama bir dönem daha görev yapacaklarını sanmıyorum.Bu sezonu ve önümüzdeki sezonu en az hasarla kapatırsak iyi olur.

onda hem fikiriz canım , neyse birkaç nokta atışı transfer yaparlar da umarım aksayan oyun şablonumuz düzelir.

Doğru takviyeler yapılsa bile oynanan futbol anlamında bir değişiklik olacağını sanmıyorum.Ne olur,adam gibi stoper alırsın,bireysel hatalar azalır.Kazandığımız maçları analiz ettiğimde bu sonuca varıyorum,aynı 2014-2015 Galatasaray'ına benzetiyorum bu Galatasaray'ı.İyi mücadele edip maçları 1-0 2-1 falan almaya bakıp şampiyon olarak tamamlamalıyız bu sezonu.En azından şampiyonluklar,hem maddi hem manevi kulübün nefes almasını sağlıyor.

4 Mevkii dogru ama 5 Oyuncu lazim.

Sag bek, 2 Stoper, Kanat ve Forvet.

Yasin giderse Rodrigues tek basina yetmez.

Transferler yine kampa yetişmeyecek

Çünkü mal gibi beklediler bütün yarı

Klasik oldu artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimseyi alamazlar beyler. Podolski ve Chedjou satılmadan alamazlkar. Chedjou satılsında Poldi satılmasın zaten.

Yine son günlerde gidip sacmasapan adamlar alacaklar her zamanki gibi.

Yine kampa 1 tane bile transfer yetismedi buna alistik zaten artik. Bari Podolski'yi satmasalar, forvetsiz kalacagiz tüm ikinci yari. Eren ile yürümez.

Ha unutmadan bir de Yasin affedilir yakinda.

Geri
Üst Alt