Riekerink: "Taraftarın protestosunu duymadım"

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
Jan Olde Riekerink: "Şanssızlıktan ziyade, bir agresiflik sıkıntısı vardı. Takımımız beklediğimiz gibi agresif değildi"
Jan Olde Riekerink: "Yediğimiz ilk gol ofsayttı, 2. gol şanssız bir gol. Yine önümüzde gerçekleşen, sportmenlik dışı bir hareket vardı"
Jan Olde Riekerink: "Kesinlikle kaleciye bağlı bir sıkıntı yaşamadık, kalecilik bir sıkıntı yok"
Jan Olde Riekerink:"Nando, kırık parmakla inanılmaz mücadele etti. Maçtan önce, sonra çektiği acıları kimse bilmiyor. Dinlenme şansı vardı"

Muhabir Soru: "Taraftarın bazı protestoları vardı. Bu konu hakkında ne diyorsunuz?"
Jan Olde Riekerink: "Taraftarın protestosunu duymadım."
Muhabir Soru: "Alehine protesto olduğunu biz söylesek, ne düşünür bu konu hakkında?"
Jan Olde Riekerink: "Galatasaray büyük bir kulüp. Ligde kötü değiliz, üçüncüyüz. Tek odaklanmamız gereken şampiyonluk"

Yavv he her

Güzel tiyatro oyunu izliyoruz

Ligde kötü değiliz üçüncüyüz he.:asd22:.Bu gerizekalı ligi 3.bitirelim eminim aynı açıklamayı yapar.Kendini nimetten sayar.

Sülalen duydu.

yav bi git işine senin bu ligde şampiyon olma ihtimalin %1 bile değil

Zaten duysa bile anlamaz. Ne kadar dingil adamlar varsa takima toplanmis.

Ya adam sezon sonu ligi dördüncü dahi bitirsek ne var bunda dördüncülük iyidir diyecek. Cünkü vizyon yok galatasaray dördüncü olsa bile büyük basari diyecek kadar kücük kafali bir insan

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ligde kötü değiliz üçüncüyüz he.:asd22:.Bu gerizekalı ligi 3.bitirelim eminim aynı açıklamayı yapar.Kendini nimetten sayar.
İste kovmak icin en büyük sebep,Galatasaray'da üçüncülük başarısızlıktır. Ama bunu kafasına vura vura anlatacak bir yonetim yok malesef. Kaldı ki Riekerink icin çok büyük başarı, zira hayatında daha büyük başarısı yok, ama bilmedigi şu ki o üçüncülük te kendi sayesinde değil takımın genleri sayesinde kendiliginden oluşuyor. Yönetim doğru dürüst kadro kurmuş olsa td suzde üçüncü olurduk zaten.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli deyince titreme geliyor diyoruz da , bunun vatandasi rijkaard da "ne yani takim ben geldigimde 5 inciydi , 3 uncu yaptim , bu mu basarisizlik" dediydi

bir su riekerink , prandelli , hagi , skibbe ve rijkaardlara bak , bir de senol , abdullah avci , terimlere bak

Kalli ve zicodan bu yana 10 sezondur bir tane yabanci sampiyonluk alamadi ise bu istatistik artik oylesine bir bilgiden fazlasidir

fakat ondan once de 2002 ile 2008 arasi 7 sezonda da 7 kez yabancilar sampiyon olmus

benim buradan cikardigim sonuc , ki yanlis olabilir , son 10 senedeki kadro yapilanmalari gudulme ihtiyaci olan , simarik , mac secen oyuncu agirlikli , bu yuzden de gelen yabanci teknik adamlarin profesyonel ve soguk bakisi kimseye yaramamis , ben parami alirim oldugu kadar mantigina uygun oyuncular ancak yerli td lerin itelemesi ile basarili olabiliyorlar

aklima baska sebep gelmiyor

Kupada devam ediyoruz bahaneleri vardi dun itibariyle bitti.Simdi 3.yüz sampiyon olma ihtimalimiz var diyolar 8tasi evinde yenemezsen o ihtimalinde kalmayacak Riekerink efendi, o zaman ne diyeceksin bakalım? Geçen sene 6. olduğumuzdan 4.lügü başarı olarak görüyor bu capsızlar.Anadolu takimi olduk son 2 senedir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan başakşehir'in rotasyonlu kadrosu bile bize eze eze yeniyor hala Şampiyonluk filan diyenler var

Adam acik duyurun bana demis duyduracak kadar bir topluluk yok demek istemis heralde

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hollandalilar ne yazik ki böyle

Rijkaard sezonu 3. Bitirdiginde bir önceki sezon bu takim 5. Bitirdi demisti

Geri
Üst Alt