Mutlu Sahin
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.553
- 1
- 313
leş bir karar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onceki maasi aylik 15.000 Euro du sanirim.
Riekerink'in önce ki kısa hocalık denemeleri çok başarısız. Tek başına yönetebilecek durumda olduğunu düşünmüyorum. Kadroyu Atik ve Özbek yapıyordu benim fikrim. Böyle bir sezona da kukla bir antrenöre 700.000 vererek başlamak skandal olur.
Ben çok umutsuzum açıkçası.
Alpay, Riekerink A takım seviyesinde en son Gent ve FC Emmen takımlarını çalıştırmış 12 sene önce. Daha sonra yardımcı antrenörlük ve altyapı hocalığı yapmış. Yani başarısız olmuş demek haksızlık olur. Nerde çalışmış da başarısız olmuş? Yıllar sonra bizde çalıştı teknik direktör olarak, onda da berbat bir sezonda çok ihtiyacımız olan bir kupayı ezeli rakibimizi tokatlayarak almasını bildi.
Ayrıca başarılı, kariyerli olmak 100% başarı getirecek anlamına gelmiyor. Bu ülke Rijkaard, Del Bosque, Bernd Schuster, Aragones gibi adamları da gördü. Başarı kazandılar mı? Hayır.
Yani o yüzden takılmayın böyle şeylere. Bu adam başarılı olabilir.
Ikinci satırdaki Serdar ilgili sorularının cevabı aynı yola çıkıyor: komisyon.Ya herifler aman cebimizden fazla para çıkmasın diye teknik direktör aramayı bırakıyorlar ama Serdar Aziz'in bonservisine 4.5 m verip üstüne 2 m maaşa bağlıyorlar. Yönetimden bir kişi çıksın açıklasın şunları bir zahmet:
Serdar Aziz ne kariyer yapmış da bu parayı hak etmiş?
Serdar Aziz'i hangi Avrupa kulüplerinin elinden kaçırmışız da piyasası böyle yükselmiş?
Bursa'da 700 alırken bizde neden 3 katı parayı alması gerekmiş?
Bu adamın sakatlık sorununu herkes bilirken neden bu bonservis verilip özellikle istenmiş?
Çok basit bir şey diyeceğim. Hırvatistan'da oynayan Vida diye bir arkadaş var. Dinamo Kiev'de oynuyormuş. Madem muhteşem bir scout sistemimiz var, turnuvadan önce şu adamı keşfedememişler mi? Aynı bonservise bu adamı alamaz mıydık (turnuvadan önce tabi)? Serdar Aziz'e verdiğin yıllığın yarısına gelmez miydi? Serdar Aziz'i her anlamda 5'e katlamaz mıydı?
Neden bu kadar malsınız arkadaş siz neden? Serdar burada yine suçu günahı olmayan adamken, yönetim öyle bir hamle yapıyor ki daha oyuncu ayağına top değmeden üzerine 1 ton ağırlık yükleniyor. Yıllık 2 milyon verdiğin adamdan şimdi taraftar neler bekleyecek farkında değil misiniz?