Riekerink'e Güveniyor musunuz? Beklentileriniz Nedir?

Riekerink'e Güveniyor musunuz?

• Güveniyorum

Oy: 203 57,8%
  • Güvenmiyorum

Oy: 54 15,4%
  • Kararsızım

Oy: 94 26,8%

• Kullanılan toplam oy
    351
  • Anket kapatılmış .
Güvenmek zorundayız.Şampiyonluk beklentim yok.Dursunla bunu başarmak çok zor.Eğer ki olursa gözümde değeri iki kat artar.Ama artık içi geçmiş umut gibi oyuncuları bırakıp gençlere şans vermeli bu sene en büyük beklentim budur kendisinden.

yapılabilecek en iyi hamleydi bence...
Mantıklı, temkinli, güven veren bir adam gibi
ama ne olacağı da belli olmaz, Allah yardımcı(mız)sı olsun..

Riekerinke alt yapi antrenoru olarak cok guveniyorum.

Dursun denen .............. hic guvenmiyorum.

Eğer bir aksilik olmazsa seneye

-------------------------------------Muslera---------------------------------------------

--Sabri--------------Semih-----------------------Serdar---------------Carole---------

----------------------Selçuk---------------------Transfer1------------------------------

--Bruma--------------------Sneijder-----------------------Podolski-------------------

--------------------------------Transfer2------------------------------------------------

gibi bir 11 ile çıkacak hoca.

Hamle oyuncuları: Yasin, Sinan olur.

Mesela Linnes'in kalitesini görüp ve hatta daha da geliştirip oynatması benim gözümde bir kriter hocayı değerlendirmek için.

Kendisine karşı ne güvenim var, ne güvensizliğim ama şu mevcut kadroya prandelli'den beri gelip de adam gibi top oynatabilen bir tek kendisi var. Bu yüzden doğru karar bu adamın kalması. Kısa sürede neler yaptığını az çok gördük belki şanstı belki o anlık tutan stratejilerdi. Oyuncularla birlikte görecekleri kamp dönemi önemli, açıklamaları gayet akıcı ve güzel. Ben bu sezon zaten kaybedilecek pek bir şey olmadığını düşünüyorum, belki iyi işler başarır güzel yerlere gelir :)

bu takimi ilk 10'a sokacagina guveniyorum

Hoca oyuna müdahale konusunda gelişim gösterirse, başarılı olur. Can alıcı kısım ise mevcut yönetimle Rie hocamız veya çok daha isimli bir hocanın başarılı olma ihtimali çok çok zayıf.

Başarıya doymuş birisi olmaması ve takıntılı olmaması başarılı olabileceğinin sinyallerini veriyor ama şu sarı kart cezası kalkmazsa topçular kotlarını kaldırmaz büyük ihtimalle.

Daha önce sahip olamadığı hatta sahip olacağını hayal bile etmediği bir makamda olması hocanın elinden geleni yapacağına inandırıyor beni.

Fakat mevcut kadro ile başarılı olma ihtimalimiz yok gibi. Hal böyle olunca tepe taklak olduğumuz anda ihale kendisine kalacaktır maalesef.

Hocamız iyi niyetli güzel yüzlü bir insan. Ama aynı zamanda yumuşak başlı. İnşallah takımı olması gerektiği gibi yabancı oyuncularla takviye eder de Türk oyuncuların hışmına uğramaz. Onlar anca sopadan anlıyor.

Bekleyip göreceğiz artık. Ümitliyim diye bilirim ama güven zamanla kazanılır.

Dursun işler biraz kötü gitsin hemen faturayı buna kesecek.Pek güvenmiyorum ben hocaya.

Riekerink'e güveniyorum ama yönetim ve futbolculara güvenmiyorum

Sabredilirse Rie iyi işler yapar.

Fakat sabredileceğini sanmıyorum. Sezonu Ayhan Akman ile bitireceğiz muht.

Riekerink'in futbol anlayisina guveniyorum ama bu yonetime insan guvenmiyor. O yuzden basarili olmasi hic kolay da olmayacak.

Kafamdaki ilk testten transfer hakkında yaptığı açıklamalardan dolayı geçti

Şimdi Hamza olsa forvete ihtiyacımız varmış gibi bir algı yaratılıyor derdi

Altyapı için çok güveniyorum.

Ama adami 10 hafta sonra A takım için günah keçisi ilan edecekler ve arsaları peşkeş çekmek için biraz daha zaman kazanıp iyice dip yaptıracaklar kulübe

HELAK OL DURSUN.

Geri
Üst Alt