Riekerink'i Yedirmeyiz! (Yediler)

ft kalkıp tek bir kelime söylemiyor peki neden? Gerçek galatasaraylı olmuş olsa çıkar açıklama yapar ve takımın zarar görmesini engeller ancak tam tersine susuyor ve takımın bir çalkantıya girmesini bekliyor hatta çoktan takım içindeki tetikçilerine sabote emri bile vermiş olabilir.

uzatmaya gerek yok. hepsi terim transferleri;

eren-serdar-tolga-josue. +bruma'nın tekrar takıma katılması.

djong'u muhtemelen yönetim aldırmıstır.

sinsi zımtarator bakti ki fena olmayan kadro kuruldu hemen kapagi atma derdine düsmüs.yallah zımtarator.rikerink bey cefasini cekti sefasini da o sürecek ins..

Kısa vadeli basarılar için ideal adamdır Terim. Amma velakin sistemi kurup uzun yıllar sıkıntı çekmek istemiyorsak bu işi bilen birine bırakmak en mantıklısı. Oda JOR hocamdan geçiyor.

Terim gelsin veya Riko gitsin falan istediğimden değil de bu takımın taraftarı hiç bir halt yiyemez. Rikoyu da yerler, Nandoyu da yerler doymazlar Şinoyu falan da yerler sonra gidip 2 tane sakız kupası alırlar, 2 transfer yaparlar başkan güvenimizi kazanıyor olur.

Galatasaray parasını ödediği oyuncuyu oynatamadı, Galatasaray ligde 6. oldu. Benim gözümde Fenerbahçe şike davasında bu kadar ele ayağa düşmedi, rezil olmadı. Bunlara rağmen yönetime karşı susan herkes hocasına sahip çıkıyor. Yerler canım onu da yerler sende kılını kıpırdatmazsın.

Hep Terim hep Terim. Bu adam olmayınca ne yapacağız biz, kulübü mü kapatacağız?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Aynen. GS ın varlığını Terime endeksleyen enteresan insanlar var gerçekten!!!

Biz 2. gelişi yerine Luce ile devam etmiş olsaydık bugün belki de bir CL kupamız bile olabilirdi. Ve şampiyonluk sayımız 3-4 fazla olup daha az borçlu bir kulüptük kesinlikle.

Aslında uzun vaade için de Fatih Terim iyi bir hoca. 442 dizilişde oynattigi futbolle çok başarılı olduk ve oluruz. Milli takımda zaman zaman forvetsiz, 3 orta sahala oynadığı maçlarda oldu

Hoca son transfer döneminde Bruma gibi müthiş 1 yeteneği takımımıza kazandırmıştı, milli takımda da Emre Morın yükselişine katkı sağladı.

Hoca zamanında alınan çöpleri de hesaba katarsak o kadar iyi olmadığını anlarız. Bende 100 futbolcu alsam totalde illaki birilerini parlatırım yani. İyi motivasyon ve gaz veriyor. Taktik teknik işlerine girdiğini düşünmüyorum.

Riek hocama cok büyük haksizlik yapiyorsunuz.

Zamaninda Terim icin de Lucescu'yu aninda silmisti herkes.

Fener medyasina göre dev hoca advocaat ama beyfendi hollanda'ya tatile gitmis

Ciddiye alinmayan Riekerink ise takimini calistiriyor,hatta u16 takiminin macini takip ediyor

Sans yaninda olur insallah JOR'un

Lucescu kim
Rikerink kim
yahu

Lucescu Avrupa'da oldukça başarılı olan ve bizi şampiyon yapmış birisiydi. Gönderilmesi haksızlık oldu evet ama Rikerink daha ne başarmış da Lucescu örneği kullanıyorsunuz?

Ayrıca şuan JORla sorun yok, yani şimdi gönderilirse yanlış olur ama gelecekte başarısız olma ihtimali var. İşte o zaman durum farklı olur

Riekerink başarısız olsa dahi yerine gelecek hoca ft olmamalı. 3 dönem geldi yeter.

Terim istedigi zaman gelir merak etmeyin..ama bu sene kalsin dinlensin iyice..riekerink i savunanlar 3 5 mac kotu sonucta ilk topa tutacak adamlar onu da biliyoruz..

Herkes sistem sistem diye yakinir durur ama Terim gelsin diye en ön safta yer alirlar.

2 sene basarili oluruz ama yine sistemsiz sablonsuz yolumuza devam ederiz ondan sonra.

yav ne terimi Allah aşkına boşa tartışmaya bile değmez. riekerink ile geleceğimize bakalım boş safsatalara değil

Fatih Terim GS'ı istediği zaman gelip istediği zaman gideceği bir yer olarak gördüğü için neden olmasın.Riekerink'i de yerler taraftarı da kafalarlar gerekirse.

medya yapmıyor bizzat terim yapıyor

YAŞASIN RİEKERİNK HOCAMIZ
YAŞASIN GALATASARAY

Bugün klişe günü herhalde. :)

Her hocanın kendi sistemi var, oyun felsefesi var. Terim gelirse Terim'in sistemi görürüz, Terim'den sonra birisi gelirse onun sistemini görürüz.

Sheva

Maç öncesinde, geçtiğimiz hafta Fiorentina karşısında farklı bir galibiyet almış olan Siyah-Kırmızılılar’da moraller yerinde. Tüm oyuncular, Terim’den memnun olduklarını vurguluyor. Tuttosport gazetesi Shevchenko’yu ön plana çıkarıyor. Başlıkta, “Sheva, Terim delisi” denilmekte. Ukraynalı forvet, “Terim’in futbol anlayışına hayranım” diyerek ekliyor, “Antrenmanlarda da çok iyi çalıştırıyor”.

Gattusso

fatih terim adam gibi adamdır"

gattuso, milan forması altında fatih terim ile birlikte çalıştığı dönemleri de anlatırken, "benim için çok değerli ve başarılı bir teknik adamdır. deyim yerindeyse adam gibi adamdır deriz. diyalog ve iletişim gücü bambaşka tarzda idi ve çok azimli, hırslı mutlak başarılı olmak, başarıyı yakalamak için çalışırdı. kısa süre kaldı ama yinede izlenimleri çok olumlu olmuştur. ayrıldıktan sonra da zaman zaman gorüşme fırsatımız olmuştur. farklı ortamlarda karşılaştık ve haberleştik. milan'da kısa süreli görevde kalması bana göre şansızlık sayılır ama yine de biz oyuncular için güzel izlenim bıraktı diyebilirim." diye konuştu.

"tam bir organizasyon adamı"

terim'in italya kariyerinde fiorentina'da daha başarılı olmasını ise kulüp yapılarına bağlayan gattuso, şöyle devam etti: "fiorentina'da daha başarılı olmuştu. çünkü o kulüpte birçok iş ona bakıyor ve bunu da o organize ediyordu ama milan'da bu farklı. istediği şekilde hareket etme imkanı bulamadı. aslında tam bir organizasyon adamı, üst düzey menajer özelliği var ama milan'da roller ve kurallar farklı. bu ortamı bulamayınca kalma süresi de kısa olmuştur. ama bugün geride bıraktığı izler italya'da özellikle firenze'de halen konuşuluyor ve çok sevilmesi de bunun bir göstergesidir."

Rui costa

jose mourinho ve fatih terim çok farklı stillere sahip iki çok büyük antrenör. bu iki büyük futbol adamının kapışmasındann çok güzel bir futbol çıkacak. fatih terim'i buradan selamlamak ve ona büyük bir şekilde sarılmak istiyorum. fatih terim benim için büyük anlamlar taşıyan bir isim. o da bunu çok iyi biliyor. o, benim ve kariyerim için yaptıkları ve büyümeme yardımcı olduğu için hep kalbimde kalacak. fatih terim'e her zaman saygı duyacağım. çünkü o bunu sonuna kadar hak ediyor.

Şimdi taraftar düşünsün. :)

düşünmeye gerek yok, adamı sevmiyorum. hahaha

Geri
Üst Alt