Riekerink'i Yedirmeyiz! (Yediler)

Emre Arslan

Cezalı
Medyanın Fatih Terim üzerinden yaptığı algı operasyonu Galatasaray'ı kaosa sürüklemek için yapılmış bir tezgahtır, evet Fatih Terim bizim efsanelerimizden ancak şimdilik bize gelmemesinde fayda var.

Rahmetli Özhan Canaydın, Fatih Terim uğruna Lucescu'yu harcamıştı. Lucescu, Türkiye'de kalıp sistem kurmak istiyordu ancak önü kesildi. O da gitti, o sistemi Ukrayna'da kurdu ve değeri sonradan anlaşıldı. Aynı senaryoya izin verilmemeli, Riekerink'i yedirmeyelim. Hocamıza sahip çıkalım.

#SonunaKadarRiekerinkBey

Crijs08XEAElWZN.jpg

Erken başladı köpekler.

ALAYINIZA RIEKERINK ULAN !

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Terim kim riekerinkte mi oynuyor?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 taşla 2 kuş vurma derdine düştü yine kuşlar.

Riekerink'e sahip çıkmakta fayda var. Levent Nazifoğlu'na büyük görev düşüyor.

Terim çok uzun sürmeden boşa çıkacak gibi görünüyor. Aman dikkat.

Allah Kerim Jan Olde Riekerink

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim gelirse, sistem işi yatar. Altyapı çöker. Üç-beş göz boyamayla 2 yıl daha geçer, sonra yaşasın yeni ekonomik bunalım.

Arkandayız Riekerink Hocam. Değil Terim, feriştahı gelse seni yedirmeyiz!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Riekerink'i Yedirmeyiz !! Bu Adama güvenim sonsuzdur.. Fatih Terimin devri artık bitmiştir.. Algı Operasyonlarına Gelmeyelim !!

Ben Terim gelsin demedim ki.

Terim'e bir antipatin var gibi,bunun sebebini sordum sadece. :D
Var zaten. Sevmiyorum değil ama atıp tutup da sonra Tüpçünün yanına gitmesi beni kırdı.

Aynısı zamanında Arda da olmuştu, ayrılmayacağım deyip deyip sonra son hafta gitmesi çok koydu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sir riekering.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim olayı nerden çıktı?

Milli Takım basın toplantısında gazetecıler terim'e Galatasaraya dönmeyi düşünür müsünüz falan diye sorular sordu.. Terim'de Galatasaray benim evim, kulübüm haziran ayı geldiğinde isterlerse görüşürüm dedi..

yani gelmek istiyorum diyor.. milli takımda işler iyi gitmiyor yeniden Galatasaray kapak atacak anlayacağın.. fener medyasıda hemen algı operasyonuna başladı.. şimdiden terim gelecek mi diye kaos ortamı çıkartmaya çalışıyorlar

Milli Takım basın toplantısında gazetecıler terim'e Galatasaraya dönmeyi düşünür müsünüz falan diye sorular sordu.. Terim'de Galatasaray benim evim, kulübüm haziran ayı geldiğinde isterlerse görüşürüm dedi..

yani gelmek istiyorum diyor.. milli takımda işler iyi gitmiyor yeniden Galatasaray kapak atacak anlayacağın.. fener medyasıda hemen algı operasyonuna başladı.. şimdiden terim gelecek mi diye kaos ortamı çıkartmaya çalışıyorlar

bunu nezaman dedi

Geri
Üst Alt