Riekerink'in Akıbeti Yarın Belli Olacak!

Emre Arslan

Cezalı
5163268f6ecf4202b84806ae345c7aa3.jpg

Galatasaray'da Jan Olde Riekerink'in konuşulduğu toplantı sona erdi. Galatasaray yönetimi, tecrübeli teknik adamın yaptığı hataları göz önüne alıp son kararı yarın yapılacak haftalık toplantıda vermeyi uygun gördü.

Başkan Dursun Özbek, kardeşi Mehmet Özbek, Sportif A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, Futbol Direktörü Cenk Ergün, yönetim kurulu üyeleri Ural Aküzüm ve İsmail Sarıkaya toplantıya katıldı.

TT Arena'da yaklaşık 4 saat süren toplantıda Hollandalı çalıştırıcının sezon boyunca gösterdiği performans değerlendirildi. Galatasaray yönetimi, Riekerink'in yaptığı hataları göz önüne alıp son kararı yarın yapılacak haftalık toplantıda vermeyi uygun gördü.

Başkan Dursun Özbek, tüm yönetimin katılacağı haftalık toplantıda üyelere Riekerink ile ilgili görüşlerini sorup karar verecek. Toplantı sonrası Riekerink ile yolların ayrıldığının resmi açıklama ile duyurulması bekleniyor. Ancak yönetim, henüz Riekerink'in yerine getireceği ismi belirlemedi.

Üstelik UEFA Finansal Fair Play Kriterleri gereği sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımının sezon sonuna kadar harcamalarında 65 milyon Euro'yu geçmemek zorunda. Bu sınıra çok yakın olan Galatasaray kulübü, teknik direktör adayları konusunda bu durumu da hesaba katmak zorunda.

NTV Spor

Son düzenleme:
Yarın ne olacak.? Oyuncu değiştirmeyi mi öğrenecek ? Gönderin gitsin. Yoksa sizi kimse kurtaramaz.

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar
Yarınki zirve 14.00'te. Riekerink'in kaderi bu toplantıda netleşecek.

Ulan hamza'yi gönderirken yönetim kurulu yaptiniz mi bu nasil sacmalik

Bu capsizlardan birsey olmaz

Bugün menü de pilav yokmuş pilav yemeden kafaları çalışmıyor bunların ondandır.

terim gibi adamı bile antrenmanda gönderdi yüce insan
bide bu armuta bak toplantı yapıp gönderemedi.

En korktuğumda ayhanın falan gönderilip hasanın yardımcılığa getirilmesi yapar mı yaparlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yerine gelecek adam için kendilerince süre kazandılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kandirildik bugun.

Başkan sonunda '' SALI '' günü bombaları patlatacak.

Bence gönderildi yeni ismi yarin aciklayacaklar

14 Şubat'ta yapılır mı lan adama bu bugünden yollayın :D

Bu salaklar yarin da karar veremez.

Geri
Üst Alt