Riekerink'in Sözleşmesi Uzatıldı

Su muhasebeciligi birakin artik yav, her konuda milletin ne kadar kazandigini mi tartisacaz ?

Riekerink'i en çok seven gsli ben olabilirim ancak sözleşmesi ağır olmuş. 900 bin euro net para fazla, alıntı yapıp umut hamit bilmem ne alıyor demeyin. Daha önceki sözleşmelerde aptallık yaptık diye bundan sonra da hataya devam mı etmeliyiz? S.Aziz'e inanılmaz paralar verildi, Riekerink hocama gereğinden fazla para verilmiş.

Aldığı paraya takmayın adamın. Takımda 1 milyon altı paraya yer alan kaç kişi var?

Hayırlı olsun. Umarım başarılı olur.

Serdar Aziz'e 4.5M € vermişiz, Tarık bilmem 1 küsür Milyon € alacak. Adamın eleştirisine bak. Komik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu ise oyle bakilmaz

Sen 5 bin maas aliyorsun ama seni kalkip Turkcell Genel mudurluk koltuguna oturturlarsa 5 bin aliyordu 6 bin verelim denmez. 80 bini vermeliler. Cunku oturdugun koltugun hakki o !!

Yine az verilmis. Jemin 700 bin maas aldigi oyuncu topluluguna 900 bin maasla hukmedemezsin.

Ama dursun neyi dogru yapti ki bunu yapsin? :(

Ama neden yapti serefsiz? Yarin takim kotu giderse tum sucu Riekerinke atacak ve ucuz oldugu icin kolayca kovacak cibiliyetsiz!

Ucuz Joseyi yolla Donku tut misali! :(

Futbolcu t.direktorun aldigi maasa degil kisiligine kariyerine vs. bakar.Selcuk'un 3,Donk'un 1,5 aldigi yerde Jem'in 700 bin almasi normal mi olacak yani?

Madem okadar güveniyordun lig biter bitmez yapsaydın sözleşmeyi. Adamda biraz heves varsa onuda bırakmıyorsun. Başkasını ara ara bulamayınca sana kaldık de. Yapacağınız işin içine tüküreyim diyorum.

Tek umudum bu adamin futbolcudan anlamasi , yerli cöpleri simdi aldigi tek yetkiyle sahadan kulübedne siler diye düsünüyorum , tek sikinti yardimcilari hele o eski alt yapi hocasi Orhan atik ona gicik oluyorum..kötü bir kadro ünlü bir hocayla sezona girilmesi daha sakincaliydi...aslinda aldigi ücret makul olsada bence sampiyonluk primini daha yüksek tutabilirdik, kendine isim yapmak icin basarili olmak zorunda bu firsati umarim geri tepmez genc oyunculara yer verir, birde su semihi sagbek denemekten vazgecsin linnesi oynatsin..

Son düzenleme:
o değilde sneijder intere giderse çok komik bir durum oluşucak

Muhasebeciligi bırakın ben olsam daha çok isterdim. Eğer riekerink e lig biter bitmez teklif etselerdi 250-300 bin e biterdi bu iş ama bizim mallar döndü dolaştı kimseyi bulamadı

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Hayırlısı olsun demekten başka yapacak bir şey yok. Göreve geldikten sonra saha içi organizasyonunun çok daha düzgün olması, yıllardır görmediğimiz serbest vuruş organizasyonlarının yapılıyor olması insanı umutlanmıyor değil. İnşallah çok başarılı olur ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takıma daha iyi top oynattı en azından ilk yarı. Ve belki de bu taraftar kaç zaman sonra forvette umut yerine istediği adamı gördü. Kadro tercihleri rezil değil. Ne kadar zaman sonra duran top organizasyonu gördük var mı ötesi. Potansiyel var ama ağırlığını koyabilmesi gerekiyor

Fazla dayanmaz bence ama,umarım başarılı olur.

Geri
Üst Alt