Tolga Aslan
Cezalı
- 23 Kasım 2008
- 2.870
- 0
- 1.306
Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz
Sonuna kadar seninleyiz Rijkaard...
Sonuna kadar seninleyiz Rijkaard...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayhan gibi adamı 90 dakika sahada tutan hocanın nesine güvenecez:confused::confused:
Ayhan gibi adamı 90 dakika sahada tutan hocanın nesine güvenecez:confused::confused:
Basın toplantısında futbolcuların elinden gelenin en iyisini yaptığını zırvalıyor.Bu kadar rezilleri oynayan bir takım için bu sözleri kullanan Rijkaard'a saygı duymuyorum artık..
Basın toplantısında futbolcuların elinden gelenin en iyisini yaptığını zırvalıyor.Bu kadar rezilleri oynayan bir takım için bu sözleri kullanan Rijkaard'a saygı duymuyorum artık..
Bir maçla kral olmadık, bir maçla yerin dibine de girmeyiz... Sonuna kadar destekliyorum takımızı belki biraz zaman alıcak ama durduralamaz bi takım olucak Galatasaray, bırak diğerleri şarkılar söylesin günün kurtasınlar öyle avutulmuşlarbunca zaman buna alışıklar... Rijkaard la sonuna kada devam sonsuz destekk......