Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

İmza.2-3 maç sonra çok daha iyi Galatasaray göreceğiz.

Bu hafta Antalya'yı kupada saf dışı bırakacağız.

Ankaraspor maçında bay geçiyoruz. Bu bizim için büyük bir şans.

18 inde Vicento Calderón'da Atletico'ya 3 atarız, İnönü'ye gideriz Beşiktaş'a 3 atarız.

ASY'deki Atletico maçı formalite icabı oynanır.

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Zaten FR biz de, 3. sezonu tamamlasın, sonrasında ne kendisi bırakmak ister ne yönetim onu bırakabilir.

Ligi 10. bile bitirsek Rijkaard'a güvenim 1 gram bile eksilmeyecektir.

rijkaard'ı "neden servet'i forvet oynatmadı" diye suçlayan bir medyayla karşı karşıyayız. Eğer biz de onu savunmazsak yandı adam. O yüzden sizlerin de yazdığı gibi :

Tekrardan İmza !

İmzamı atıyorum.

rijkaard'ı "neden servet'i forvet oynatmadı" diye suçlayan bir medyayla karşı karşıyayız. Eğer biz de onu savunmazsak yandı adam. O yüzden sizlerin de yazdığı gibi :

Tekrardan İmza !

Ben epeydir Lig Tv'de maçları izlemek dışında, hiç bir futbol programı izlemiyorum cidden böyle bi şey mi var? :confused:

olmaz mı :D sevgili bülent timurlenk söyledi bunu önce. rıdvan da söylemiş olabilir hatırlamıyorum. bir kişi daha söyledi. dün izledim bütün programları hepsi iç içe girdi ama bu yorumu birden fazla kişiden duydum...

olmaz mı :D sevgili bülent timurlenk söyledi bunu önce. rıdvan da söylemiş olabilir hatırlamıyorum. bir kişi daha söyledi. dün izledim bütün programları hepsi iç içe girdi ama bu yorumu birden fazla kişiden duydum...

Yuh artık ya ne hallere düştük

Bu Takimdaki sorun zaaten Rijkard degil... Bence Rijkard´a 10 Yillik sözlesme yapilsin.. Bu Takimda daha gitmesi gereken bircok oyuncu var

Sonuna kadar destek !

Hep destek,tam destek !

İmzamı atıyorum,Hep Destek Tam Destek...

Rijkaard ile 5 yıllık sözleşme imzalanmasından yanayım...

Abdullah abiye teşekkurlerimi sunuyorum. Boylesi bir başlik açtiği için.. Az ve öz konuşacam.. Biz bundan once kimle çalişiyorduk.? Defansimizin belkemiği bulent Korkmaz.. Vay be Adamla çiktiğimiz her maç kanser oluyordu bu taraftar. Ondan once skibbe hoş iyide oynatiyordu ama onunla da olmadi. Ondan once Feldkamp bitiriyordu takımı.. Şunu soylemek istiyorum. Eğer Biz bu transferleri yapyorsak Başarili pas oranlari rakiplerin 150-200 ü bulmazken bizi 450-500 çikaran birşey varsa bu sihir değil Rijkaardin eseridir. Kısaca alabileceğimiz en iyi teknik direktor Fr ve ekibidir. Otesi yok yani .Eğer onu da b..ktan bir sebeple ligden gonderirsek bu takım bir daha boylesi firsatlar hayatta yakalayamaz..uzun vadede bize başari getirecek ender rastlanan td dir..10 yıllık sozleşme abes kaçabilir ancak 5 yıllık bir sözleşme çok yerinde bir karar olur..sonuna kadar arkasindayiz..

Keşke şuan Rjkaard ile 10 yıllık sözleşme imzalansa.Herşey futbol,teknik bilgisi filan değilki,Karakter de önemli.Adam gibi adam Rjkaard.

evet 10 yıl imzalıyalım sonra sonumuz sparta rotterdam gibi olsun

Yalnız iyi günde değil kötü günde de Tam Destek...

evet 10 yıl imzalıyalım sonra sonumuz sparta rotterdam gibi olsun

Tamam Sparta Rotterdam gibi olsun,varım..

Başarısızda olsak teknik direktörümüz değişmeyecekse bir daha varım..

Gerçi bizdeki taraftar zihniyetiyle zaten değişse bile sonumuz Sparta Rotterdam gibi oluyor

Şu pireyle yorgan yakma işine artık bir son versek ya. Ne böyle en ufak bir başarısızlıkta yok sonumuz o takım gibi olacak, bu ne biçim futbol falan. Ben size bir şey diyeyim mi agalar: Bu işi Riijkaard ve ekibi yapamayacaksa siz bundan başkasının yapmasını hiç beklemeyin boşuna. Ben şu ana kadar görmediğim şeyleri görüyorum adamlarda, sistem var, bir amaç var, otorite var ve en önemlisi vizyon var ya. Baksanıza futbolcular takır takır geliyor takıma, bunda Riijkaard ve ekibinide payı var. Valla on yılda kalsın yirmi yılda tabi bize bırakırlarsa.

İmzamı Atıyorum

Kalıbımı Basıyorum

Ne istiyorsanız onu yapıyorum

Sınırsız Destek... Sonsuz Destek...

Geri
Üst Alt