Rijkaard gitsin mi, kalsın mı?

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

şuandaki anket sonuçlarıd azaten taraftarın 2ye bölündüğünü açıkça gösteriyor.Bu iş lincoln olayına döndü.Bencede hiçbir oyuncu reijkaardı sevmiyor ,bu yüzden alınan sonuçlar ortada.Bir takımda sevgisizlik varsa zaten sonuç her daim hüsran olur ve bizde hüsranları yaşıyoruz.Yönetim bugün 18.00 da toplantı yapacak,çıkan sonuç devam olacak büyük ihtimal zaman kazanmak için ama fener maçı sonrası herşey şekillenir ancak birde şu durum varki oyuncular reijkaardın gönderileceğini ve büyük ihtimal fatih terimin geleceğini anladılar ve fener maçında bilerek yatıp son darbeyide vurabilirler,zaten kazanamıyoruz oyuncularda asılmaz maça büyük ihtimal reijkaard erken gitsin maksadıyla.

Çok doğru .. Hiçbi şekilde güvenmiyorum artık bu adamlara .. Bunu da yaparlar ..

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

Eğer Rijkaard gidecekse bazı futbolcu müspetteleride gitmeli yok onlar kalacaksa Rijkaard'ta kalsın.

Rijkaard kesinlikle kalsın... 10 futbolcu kadro dışı bırakılsın (isimleri tek tek saymaya gerek yok, hani sezon başında başkanın bu takıma yakışmayan oyuncular gidecek dediği ama gitmeyenler, dün herkesin gördüğü gibi takımı sabote edenler). Yönetim de Rijkaard'ın arkasında dursun.

Takımın tamamını yollamazsın ama çıbanın başını kesersen cerahat dağılır. 25 kişiyi yollayacağına şu takımdan 2 kişiyi yollarsan hocanın da arkasında durursan hepsi hanyayı konyayı anlar. Elebaşlarının kadro dışı da değil direk takımdan uzaklaştırılması gerekli ilk etapta. Ama nerde bizim yönetimde o basiret. Sezon ortası kimse iyi oyuncusunu vermez tabiki ama sende sezon içinde gerekli bütçeni oluşturursun sezon sonu "hocanın istediği" adamları alırsın. Ayrıca benim bahsettiğim birkaç kişinin yokluğu takımı etkilemez bile. En azından şimdi oynandığından daha kötü olmaz. Servet, Mustafa Sarp, Serdar Özkan, Barış Özbek falan direk gönderilirse bu takım ne kaybeder?

Hiçbir futbolcu çıkarda kabahat bende dermi zaten kimin ne mal olduğu ortada birde kendini ihbar eder mi? Zaten itiraf edenlerde Arda Turan oluyor tüm Türk futbolu eline bakıyor Hamit Altıntop oluyor Bayernde oynuyor.

haklısın kardeşim..

koy kapının önüne servet,mustafa sarp ve serdar özkanı,kalanlarına da vermiş olursun mesajı ayağınızı denk alın td nin arkasındayım diye,herşey birden düzelmez ama çok şey düzelme yoluna girer..

Cevap: Rijkaard gönderildiği taktirde kim gelmeli ?

abdullah avcı...ama sadece o degil.bir paketle beraber.selçuk inan,nuri şahin,ceyhun gürselam,volkan şen le beraber...

Galatasaray beslist maandag over toekomst Rijkaard'

Uitgegeven: 18 oktober 2010 14:11

Laatst gewijzigd: 18 oktober 2010 14:17

AMSTERDAM - Galatasaray zal maandag in een speciaal belegde vergadering beslissen over de toekomst van Frank Rijkaard. De Nederlandse coach staat onder druk na de tegenvallende resultaten dit seizoen in binnen- en buitenland.

© ANP

Galatasaray verloor afgelopen weekeinde in eigen huis met 2-4 van Ankaragücü, het vierde verlies in acht competitewedstrijden. De fans eisten daarop het ontslag van de trainer.

De zeventienvoudig landskampioen bezet na de nederlaag de negende plaats in de Super Liga met acht punten achterstand op koploper Bursaspor.

De magere resultaten in de nationale competitie volgen op de pijnlijke uitschakeling van 'Cim Bom' in Europa. Galatasaray wist zich in de play-offs voor de groepsfase van de Europa League niet te ontdoen van het Oekraïense Karpaty.

Druppel

De nederlaag tegen Ankaragücü lijkt ook voor het bestuur van de Turkse topclub de druppel te zijn. Volgens Turkse media is alleen de afkoopsom een struikelblok. Rijkaard zou een clausule in zijn contract hebben staan waarbij hij bij een voortijdig einde van zijn dienstverband 3,5 miljoen euro krijgt.

Over het lot van Johan Neeskens bestaat ook onduidelijkheid. De assistent-trainer zou eventueel mogen blijven, maar het is in de lijn der verwachtingen dat hij zijn landgenoot zal volgen bij een eventueel ontslag. Voor Neeskens zou een afkoopsom van 1,5 miljoen euro klaarliggen.

Opvolger

Rijkaard werd in juni 2009 aangesteld als opvolger van Bülent Korkmaz, die even daarvoor zijn ontslag had ingediend. Hij eindigde vorig seizoen met Galatasaray op de derde plek in de competitie.

De Nederlander heeft een contract tot medio 2011 in Turkije.

Yani diyorlarki pazartesi aciklanacak rijkaard istifa mi edecek yada kalacakmi.

Rijkaard kesinlikle kalsın... 10 futbolcu kadro dışı bırakılsın (isimleri tek tek saymaya gerek yok, hani sezon başında başkanın bu takıma yakışmayan oyuncular gidecek dediği ama gitmeyenler, dün herkesin gördüğü gibi takımı sabote edenler). Yönetim de Rijkaard'ın arkasında dursun.

Kesinlikle katılıyorum.

Ama bu sezon başında "yeniden yapılanma" adında gerçekleştirilen uygulamada yapılmalıydı. Adnan Polat söylediğini çabuk unuttu. Sanırım yerlerine alınması gereken yerli futbolcuların maliyeti korkuttu. Bana kalırsa altyapıdan alınması bile yeterli. Ne genç futbolcularımız var, en kötü bu kadromuzdaki yerli futbolcular kadar oynarlar. Tecrübesiz diyorlar, tecrübelileri gördük.

Güzel kardeşim bu adam senin silah zoruyla mı oynatıyor dediğin adamları zaten göndermek istedi yönetim satmadı. Geçen sene az buçuk oynayan herkes de satıldı sırf para ediyor diye. Rijkaard'da buna müsade etti çünkü istediği futbolcular kampa yetişir elindeki takımla idare eder diye düşündü. Ama ne adamın istediklerini aldılar ne de zamanında aldılar. Arda varmış da Kewell varmış Misimoviç kötü müymüş. Ya bu adam klasik 10 numara işte geldin koydun maçların ortasında adam daha takıma alışamadı. Arda desen yönetim arkasında durmuyor Aziz koruyor resmen. Kewell desen bizim sayemizde son anda takımda kaldı. Eee bu kadar curcunanın içinde şimdi tek kabahat Rijkaard'da mı? O gidince herşey düzelecek mi? Buna inanabiliyorsan tebrik ederim seni.

Servet'in aklına uyup hoca mı gönderelim şimdi? Allahaşkına herşey ortada aç bir daha yenen golleri izle adam topa ayak bile uzatmıyor ya. Sene başından beri pişkin pişkin hocasına sallıyor. Adamın eli mahkum oynatmasa ne olacak? Cam adam, göbekli Ali Turan kaldı elde. Yönetim hocanın arkasında duracağına futbolcunun ağzına bakıyor.

Geçen sene son maçtan sonra Adnan Polat bazılarının Galatasaray formasını son giyişiydi dedi. Peki yönetimin gönderdikleri kim? Keita, Uğur, Emre Güngör, Mehmet Topal. Bunlar mıydı Galatasaray formasını haketmeyenler? Hadi Topal'ı sayma o gitti kurtuldu diyelim.

Bu kadar şeyden sonra hala sorumlu Rijkaard denebiliyorsa tamam öyle olsun. Hikmet Karaman artık uçurur bu takımı ne diyim...

e madem istemiyorsun gönderilmedi oynatmasın sorun bu ya yemin ediyorum gençleri oynatsa her maç fark yesek gık demezdim ama bu saçmalık. misimoviçi alıyorsun ön libero oynatıp adamı yuhalatıyorsun ne diyeyim daha sayfalarca yazarım burada hala tutturmuşsunuz kadro diye kadro madro hikaye arkasına sığınmayın bu kadro şamp. olur ama oynatabilirsen. hala nasıl savunuluyor rijkaard

kalması için tek bir sebep yok

Bu takımın Türk kadrosu zayıf, kim gelirse gelsin kaliteli Türk oyuncular olmadıkça başarılı olmamız çok zor. Yabancı sınırı olduğu için kadroda en az 5 Türk oynamak zorunda. Sakatlık, formsuzluk, kart veya başka sebepler ile daha fazla Türk oynaması da gerekebiliyor. Piyasadaki eli yüzü düzgün Türk oyuncular ise sadece Türk oldukları için aşırı pahalı olduklarından ve bizim de paramız olmadığından transfer ile bu sorunu halletmemiz zor gözüküyor. Bu sebeple alt yapıdan adam çıkartmak lazım, bu iş de kısa vadede olacak iş değil. FR'nin en büyük hatası takımdaki gençleri göndermesi ve neredeyse hiç şans vermemesi. Serdar Özkan ve Gökhan Zan takımda olacağına Uğur Uçar tutulamaz mıydı? Adam sakatlanana kadar Sabri'den daha iyiydi. Yeni adam alamıyorsak bari elimizdekileri tutalım, gelecek çok karanlık maalesef..

Rijkaard bu futbolcularla asla ve asla başarı yakalayamaz. Onun için Rijkaard'ın ayrılması her iki taraf içinde en iyisi olacaktır.

1) Mircea Lucescu

2) Eric Gerets

3) Gheorghe Hagi

4) Abdullah Avcı

5) Tugay Kerimoğlu

6) Fatih Terim

7) Ersun Yanal

8) Hikmet Karaman

9) Yılmaz Vural

Benim sıralamam böyle bu isimler arasında.

Kesinlikle katılıyorum.

Ama bu sezon başında "yeniden yapılanma" adında gerçekleştirilen uygulamada yapılmalıydı. Adnan Polat söylediğini çabuk unuttu. Sanırım yerlerine alınması gereken yerli futbolcuların maliyeti korkuttu. Bana kalırsa altyapıdan alınması bile yeterli. Ne genç futbolcularımız var, en kötü bu kadromuzdaki yerli futbolcular kadar oynarlar. Tecrübesiz diyorlar, tecrübelileri gördük.

Aykut

Servet

Mustafa

Serdar

Barış

Gökhan Zan

Ayhan

yolla bunları al a takıma alt yapıdan Anıl Dilaver, Berkin Kamil Arslan, Emre Çolak, Sinan Osmanoğlu ve Cumhur gibi oyuncuları sadece almayla kalma oynatta işte devrim dediğin böyle olur.

özhan canaydın'ın 2002 yılında seçimleri kazanmasından sonra bi cacık olmayacak,sezon başında şampiyonluk şansı oldukça düşük görülen bir kadroyu şampiyon yapmış daha ötesi şampiyonlar liginde takımı çeyrek finalin eşiğinden döndürmüş lucescu'yu kovup ''gönüllerin teknik direktörünü galatasaray'a getirecem'' vaadi üzerine takımın başına fatih terim'i getirmesi ile 2002-2004 yılları arasında yaşanan maceralı dönemdir.

lucescu'yu gönderip kimsenin rüyasında dahi göremeyeceği uefa kupasını hemde ingiliz,italyan,ispanyol,alman hiçbir dünya devine malubiyet almadan türkiye'ye getirmiş, 4 senede 4 şampiyonluk yaşatmış bir teknik adamı takımın başına getirmek doğru bir karar olabilirdi. eğer galatasaray'da o sene işler kötü gitse eyvallah ama ortada takıma şampiyonluk yaşatmış bir lucescu varken göndermek neyin nesiydi ?

ve o yanlışlara aynı şekilde cevap veren fatih terim rumen aşçı lucescu'nun ustalıkla pişirdiği ucuz etin yahnisini vejeteryanım diyerekten yememiş. müthiş bir dengeyle oluşturulan kadronun temel direği olan perez, fleurquin, victoria hatta pek hatırlanmasa bile niculescu gibi adamları göndererek o zaman için basit ama kesinlikle istikrar kavramı ile bağdaşmayan kararlar alıp maceralar peşinde koşmuştu. yani bu gün tolunay kafkas'ın kayseri gibi bir takımda yaptığını fatih terim o zaman galatasaray için yapamamıştı değil yapmamıştı. ilk döneminde adeta enkaz gibi bir galatasaray almıştı o sebepten kadroyu yeniledi, ümit davala, okan buruk, emre belözoğlu gibi oyuncuları ortaya çıkardı ama ikinci dönemindeki macerasında devraldığı başarılı kadroyu toptan değiştirip silbaştan yeni bi ekip oluşturma çabası boş bir maceradan öteye geçememişti.

ilk birkaç ay çok iyi geçsede ilerleyen aylar kötü günlerin gelmesini engelleyememişti. avrupa'da yaşanan başarısızlıklar, ligteki kötü sonuçlar, fatih terim'in galatasaray'a ilk geldiği günlerde kendisinden kesinlikle görmediğimiz daha sonradan ortaya çıkan ''ego'' kavramı ile takımı sırtlayacak playmakerları ''koşmuyorlar'' gerekçesiyle takımdan soğutması ki bunların başında belki de türkiye'ye gelmiş en iyi pasörlerden felipe ve fenerbahçe'de büyük işler yapmış revivo gelir yaptığı akılalmaz hatalardandı.

ilk döneminde hagi,popescu,taffarel daha sonraki sezon capone ile yabancı transferler konusunda da istikrarı sağlamış fatih terim'in ikinci macerasında bu durum tam anlamıyla skandal olmuştu. ne xavierler ne cristianlar ne frank de boerler geldi takıma ama hepsi bir şekilde fıs oldu. her ne kadar kulüp kabul etmese bile tazminatlar ve ödenen maaşlar ile birlikte turist olarak galatasaray'a gelen yabancı futbolcuların kulübe maliyeti 50 milyon dolar civarında olduğu ağızdan ağıza dolaşmaktadır.

galatasaray'a ilkleri yaşatan fatih terim 2004 sezonunda da bir ilk olmayı başararak galatasaray tarihinde sezon bitmeden gönderilen yegane teknik adamlar arasına girmiş ve galatasaraydaki son macerası bu şekilde kendisi içinde galatasaraylı taraftarlar içinde acı bir şekilde noktalanmıştı.

galatasaray da ikinci fatih terim dönemi - itü sözlük

Aykut

Servet

Mustafa

Serdar

Barış

Gökhan Zan

Ayhan

yolla bunları al a takıma alt yapıdan Anıl Dilaver, Berkin Kamil Arslan, Emre Çolak, Sinan Osmanoğlu ve Cumhur gibi oyuncuları sadece almayla kalma oynatta işte devrim dediğin böyle olur.

Keşke..

Eminim bu futbolcular daha dikkatli olur. Tabiki hata yapacaktırlar ama taraftarlardan çok fazla tepki almazlar. Yapacaksa hataları bunlar yapsın. Şuan takımda büyük abiler dediğimiz yerliler yapınca abes kaçıyor. Artık değişim vakti çoktan geldi. Musa Çağıran'ı unuttunuz sanırım. :)

rijkaard da gitsin,yönetimde. hatta bazı ego sahibi futbolcularda.

Gitmeli. Hocayı hep savundum. Ama gelinen 8 hafta boyunca gördüğüm kaldığı sürece birşeylerin düzelmeyeceği yönünde. Ya futbolcular üzerinde etkisi yok ya da bizim beklentilerimizle hocanın beklentileri farklı. 8 haftada bir iyi futbol, bir gelecek yönelik ümit ışığı olmaz mı? Kadromuz zayıf diyelim ama bu ligin açık ara en zayıf ve en yavaş takımı Sivas'ta bizi yendi. Ondan da daha zayıf olamayız herhalde. Gönderilmesi gereken futbolcular gönderilmedi, yapılması gereken takviyeler yapılmadı. Bunlar zaten tüm yaz boyunca forumlarda tartışılan konular. Yeni gelecek hoca da elinde sihirli değnek ile gelmeyecek. Fakat en azından takım biraz daha yardımlaşmalı oynarsa, geniş alanda oynamazsa, fizik gücü biraz artarsa benim için yeterlidir. Rijkaard ile geçen 8 haftada bu konularda düzelme olmadığını gördüm. İlgilendiğini de sanmıyorum. O yüzden bir an önce tazminatı neyse verilmeli ve yeni teknik direktörle yola devam edilmeli.

Ankette Hagi ve Gerets de olmalıydı.

Fatih Terim or Abdullah Avcı

Lucescu zaten gelmez.

Abdullah Avcı gelmeyeceğini söyledi.Fatih Terim de bizden uzak dursun lütfen.Yetti bize 2 Fatih Terim dönemi.Bi üçüncüsünü Galatasaray kaldıramaz.

Geri
Üst Alt