Rijkaard gitsin mi, kalsın mı?

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

Tamas, Pinto, Petre, Bratu daha pahalıydı yani Elano, Keita, Baros, Kewell, Dos Santos, Jo'dan. Olay sadece bonservis değil oyunculara ödenen miktarlara da bakınız.

evet dos santos ve jo bizi fakirlik cukuruna itti elimizde patladilar

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

arkadasim orada Fatih Terimi basarili gormedigimi ve fener stadina dikilen bayragin kalbimdeki onemini kastettim

illa 3 paragrafmi yazacagiz

zorla FT i sevdireceginimi saniyorsun

benim icin yari final uefadan buyuk basari

denizli ve derwallin yaninda terim bana bir sey ifade etmiyor diyorum

niye bu kadar etkliliyor bu durum seni:)

Milan, Bologna, Dortmund, Mallorca, Leeds United, Arsenal, Real Madrid serüveni nasıl daha büyük başarı oluyor Rapid Wien, Neuchatel, Monaco serüveninden. Uefa Kupasını küçümseyen ilk Galatasaraylısın bravo

Cevap: Rijkaard gönderildiği taktirde kim gelmeli ?

Terim tabiki..Çünkü ben artık kalitesizlikle vurdumduymazlığı ayırıyorum,evet kalitesiz yerliler ama vurdumduymaz olanda onlar,herkesin anladığı dilden anlatan adam Terim'in böyle adamları liderliğini seviyorum,duruşu bile yeter bana..

Keşke Rijkaard kalsa ama yapacak birşey yok bu saatten sonra..

Rijkaard döneminde harcanan paralarla kıyaslandığında hiç kalır. Ayrıca takımın hali bundan daha iyiydi. 100. yılında fırtına gibi esen Beşiktaş'la 33. hafta şampiyonluk maçını kazansak şampiyon olabilirdik. İkinci sezonunda başarısızdı ama 6 sezonun 4'ünde muazzam 1'inde normal şekilde başarılı olmuş bir adama 1 sezon başarısız oldu diye Souness'ten daha değersizdir demek ayıptır. Souness'la şampiyon fbnin 25 puan gerisinde bitirmiştik hatırlarsan..

katılıyorum,bizler hep 2.dönem terim zamanını düşünüyoruz ama 4 yıl üstüste şampiyon yapan uefa kazandıran adamı tek celsede kesiyoruz.Reijkaardlada geçen sezon kötüydük devam ediyoruz,pekala 2. dönemdede terimle devam edilebilirdi.Birde o dönem canaydın-terim sürtüşmesi vardı,zira terimin istediği oyuncular alınmıyordu.Çok iyi hatırlıyorum o dönem terim altıntop kardeşleri ısrarla istemişdi ama canaydın buna fiyatları yüzünden mani oldu ve yerlerine 2. sınıf topçuları aldı ardından gene kaçınılmaz son geldi.İşin en tezat tarafı ise o dönem almakdan caydığı altıntop kardeşleri canaydın 2 sezon sonra almak istemesiydi.

O dönem hatırlanması gereken ama doğru sonuçlar elde edilmesi lazım gelen bir dönemdir.2 sezonda harcanan transfer paraları o dönemden daha fazladır.

Zaten terim olayı başlı başına tekrardan konuşulması gereken bir olay.

iki isim, Felix Magath ve Ottmar Hitzfeld.

Tamas, Pinto, Petre, Bratu daha pahalıydı yani Elano, Keita, Baros, Kewell, Dos Santos, Jo'dan. Olay sadece bonservis değil oyunculara ödenen miktarlara da bakınız.

60 futbolcu > Karla(!) satılan Keita&kiralık Dos Santos&para bile ödemediğimiz ManC maaşını ödediği kiralık Jo& Elano(talipleri var zarar edilmez)

Kewell&Baroş zaten saçmaladığın nokta Rijkaard döneminde alınmış isimler değil :DYat uyu

Skibbe gelsin Skibbe.

e bak hesapla yahu 1 senelik harcamayi

adamlar ugrasti yazdilar

hala iddia ediyorsun

bu sene ne harcadik allahini seviyorsan

yaz bilelim

Bu sene harcanamadı çünkü gelmesi beklenen paralar gelmedi kulübe. O paralar harcanırken hedef şampiyonlar liginden gelecek paralarla durumu toparlamaktı ama olmadı. Mali olarak düşüş yaşanırken bile Misimoviç gibi dünya yıldızı geldi sonuçta. O dönemde Christian'ı aldık diye bayram ediyorduk hatırlarsan..

Milan, Bologna, Dortmund, Mallorca, Leeds United, Arsenal, Real Madrid serüveni nasıl daha büyük başarı oluyor Rapid Wien, Neuchatel, Monaco serüveninden. Uefa Kupasını küçümseyen ilk Galatasaraylısın bravo

baba isimlere ne bakiyorsun

sampiyonlar ligi yari finali biri

digeri sampiyonlar liginden son dakkada elenirken kurtularak bir alt kategoriye dusup yola devam etmek

ciddi soruyorum kac yasindasin?

gruplarda zorla 3. olmusun birinde

digerinde yari finale cikmisin

isimler ne ifade eder

o zamanin en iyi takimlari iste

kuzgun lese' Alıntı:
sistem yaratma mantığıyla yola çıkıp, yolun yarısında motor istop edince, içerideki yolcuların homurtularına dayanamayıp "sistem olmadı, bari jenerasyon yaratalım; hiç olmadı günü kurtaralım" kafasıyla rijkaard'ı ve neeskens'i neden takımın başına getirdiğini unutup onun yerine fatih terim'i veya bir başkasını getirmek isteyen bir yönetici kadrosuna sahiptir. bu kadro aslında hiç değişmedi. bu bir mantalite işte baştan aşağı.

osmanlı'da modernleşme hareketleri büyük ölçüde askeriyede başlamıştı; orduyu modernleştirmek için bir alman paşası getirilir ve ondan sihirli bir değnekle eskinin muzaffer ordularını yaratması beklenirdi. türkiye modernliğin sadece askeri modernizasyonla sağlanmayacağını, başka yönlere bakması gerektiğini çok geç farketti ama hala tam anlamadı.

çünkü ne bir alman paşası, ne de bir hollandalı futbol adamı: bunların aslında hiçbir önemi yok. bunlara eğer ihtiyacın varsa başvurursun, yararlanırsın. ama bir bütün olarak kafayı değiştirmedikçe...

yani belirlediğin saikle yola çıkardığın o arabayı, istop ederek de olsa varmasını hesap ettiğin noktaya ulaştırmadıkça, buna dirayetin olmadıkça...

sistem yaratmak diye belirlediğin hedefi, karşına çıkan ilk zorlukta başka bir hedefe revize etmek kadar doğal bir şey olamaz.

biz bu tarihi nereden baksan 200 yıldır yaşıyoruz. galatasaray'ın hikayesi bütün bunların tekrarından başka bir şey değil.

Yensin mi yenmesin mi.?

Oluşacak herhangi bir değişiklikten sonra futbolun yönetimi konusunda ciddi kararlar alınmazsa, genel durumda değişen herhangi birşey olmayacaktır. Abdullah Avcı çok farklı bir adam. İBB ile yaptıkları çok önemli. Eleştirileceği noktalar ise kadro yapısından dolayı yok denecek kadar az. Futbol konusunda fikir verecek noktalar olsa da, disiplin ve baskıyı kaldırabilme noktaları kapalı kutu.

Daha ligin yarısı dahi olmadığından nasıl bir hamle olur bilmiyorum. Rijkaard ile devam kararı da olasılık dahilinde. Gönderilise yerine gelecek kişi Bülent Korkmaz gibi kısa bir süreliğine mi getirilir, önemli nokta burası. Eğer böyle olursa büyük ihtimal yerli olur. Ancak diğer sezonları da kapsayacak düşünceleri varsa, yabancı bir isim de olabilir. Ekolün devam ettirilmesi gibi konuları da düşüneceklerini sanmıyorum. Zaten takım buna uymuyordu ama bu yönde alt yapıda bir yapılanma söz konusu.

Martin O'Neill gibi bir teknik direktör boşta. Kabul etmesi elbette kolay bir iş değil, üstelik lig devam ediyor. Çift forvet oynatılmasını isteyenlerin seveceği türden bir teknik adam. Tabi kişisel görüşten öte birşey değil. Ne tür bir değişiklik olacak, göreceğiz.

Bu sene harcanamadı çünkü gelmesi beklenen paralar gelmedi kulübe. O paralar harcanırken hedef şampiyonlar liginden gelecek paralarla durumu toparlamaktı ama olmadı. Mali olarak düşüş yaşanırken bile Misimoviç gibi dünya yıldızı geldi sonuçta. O dönemde Christian'ı aldık diye bayram ediyorduk hatırlarsan..

yav rakam ver rakam

o zaman ne harcanmis bu sene ne harcanmis

jo dos santos yazdin yahu utan kiralik adamlar ne odedikki onlara

katılıyorum,bizler hep 2.dönem terim zamanını düşünüyoruz ama 4 yıl üstüste şampiyon yapan uefa kazandıran adamı tek celsede kesiyoruz.Reijkaardlada geçen sezon kötüydük devam ediyoruz,pekala 2. dönemdede terimle devam edilebilirdi.Birde o dönem canaydın-terim sürtüşmesi vardı,zira terimin istediği oyuncular alınmıyordu.Çok iyi hatırlıyorum o dönem terim altıntop kardeşleri ısrarla istemişdi ama canaydın buna fiyatları yüzünden mani oldu ve yerlerine 2. sınıf topçuları aldı ardından gene kaçınılmaz son geldi.İşin en tezat tarafı ise o dönem almakdan caydığı altıntop kardeşleri canaydın 2 sezon sonra almak istemesiydi.

O dönem hatırlanması gereken ama doğru sonuçlar elde edilmesi lazım gelen bir dönemdir.2 sezonda harcanan transfer paraları o dönemden daha fazladır.

Zaten terim olayı başlı başına tekrardan konuşulması gereken bir olay.

F.Terim'in sürekli olarak 2. dönemini ortaya koyanlar genelde UEFA Kupası alındığında onu yaşları dolayısıyla tam özümseyememiş kişiler.Ayrıca tüm dünyayı saran kapitalist olgunun yarattığı "markacılık" zihniyetinin yansımaları...(Peh sosyal bakış :) )

zaten son 3 yılda kayda değer 3 yabancı transferimiz oldu onlarda baros kewell ve keita idi.Keita en az baros ve kewell kadar profosyonel olsa şimdi katarda değil premier ligde olurdu.

içime oturan tek oyuncu ise lincoln olmuşdur zira türkiyeyi parmağının ucunda oynatabilcek,alexi silebilcek bir yetenek kendi kendini harcadı,oynasa hakikatten takımın çehresi değişecekdi ama olmadı.

Bunların haricinde gelen yabancı transferlerden verim aldığımızı ben göremiyorum.

60 futbolcu > Karla(!) satılan Keita&kiralık Dos Santos&para bile ödemediğimiz ManC maaşını ödediği kiralık Jo& Elano(talipleri var zarar edilmez)

Kewell&Baroş zaten saçmaladığın nokta Rijkaard döneminde alınmış isimler değil :DYat uyu

Para harcanması mı önemli olan. Manchester United çok mu para harcıyor. Yada Chelsea 2 senedir transfer mi yaptı. Ama ANcelotti harika bir takım oluşturdu. Para harcamak mı başarıdır. Sonuçta iyi bir kadro verildi Rijkaard'a Fatih Terim'e 2. yılında verilmediği şekilde. Sonuçta ikisi de başarısız oldu. Ama Fatih Terim 96'dan 2000'e kadar neler başardı onları neden inkar ediyorsunuz. Galatasaray'ı Galatasaray yapan adamdır Fatih Terim. Ondan önce fb'nin gölgesindeydi bu takım uzun yıllar..

111cau.jpg
[/URL][/IMG]

abdullah avcı....

baba isimlere ne bakiyorsun

sampiyonlar ligi yari finali biri

digeri sampiyonlar liginden son dakkada elenirken kurtularak bir alt kategoriye dusup yola devam etmek

ciddi soruyorum kac yasindasin?

gruplarda zorla 3. olmusun birinde

digerinde yari finale cikmisin

isimler ne ifade eder

o zamanin en iyi takimlari iste

Şampiyon Kulüpler Kupası o senin dediğin. Sadece ülke şampiyonları katılıyordu. Küçük bir başarı değildir elbet ama UEFA Kupasından daha büyük değildir. Şampiyonlar Ligi çeyrek finali daha büyük başarıdır Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finalinden..

Para harcanması mı önemli olan. Manchester United çok mu para harcıyor. Yada Chelsea 2 senedir transfer mi yaptı. Ama ANcelotti harika bir takım oluşturdu. Para harcamak mı başarıdır. Sonuçta iyi bir kadro verildi Rijkaard'a Fatih Terim'e 2. yılında verilmediği şekilde. Sonuçta ikisi de başarısız oldu. Ama Fatih Terim 96'dan 2000'e kadar neler başardı onları neden inkar ediyorsunuz. Galatasaray'ı Galatasaray yapan adamdır Fatih Terim. Ondan önce fb'nin gölgesindeydi bu takım uzun yıllar..

yok artik derwalli denizliyi es gecip GS i GS yapan Terimdir demek ancak 18 yasinin ustunde olmamayi gerektirir

Şampiyon Kulüpler Kupası o senin dediğin. Sadece ülke şampiyonları katılıyordu. Küçük bir başarı değildir elbet ama UEFA Kupasından daha büyük değildir. Şampiyonlar Ligi çeyrek finali daha büyük başarıdır Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finalinden..

yahu sakami yapiyorsun

o zaman sampiyonlar ligimi vardi

en ust grup yarismasi oydu iste

birak bu isleri

Rijkaarda salla ok de

futbolu ogretme bize hepsini yerinde zamaninda seyrettik

koca Sampiyon klupler kupasi icin ne dedi yaaa:)

Geri
Üst Alt