Rijkaard gitsin mi, kalsın mı?

Cevap: Rijkaard gönderildiği taktirde kim gelmeli ?

yabancı bir hoca kumar oynamak olur bu saaten sonra şahsen ben şampiyonlar liginde olmadığımız bir sezon daha görmek istemiyorum fatih terim bu enkazı özellikle yerlileri toparlayabilir

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

yav rakam ver rakam

o zaman ne harcanmis bu sene ne harcanmis

jo dos santos yazdin yahu utan kiralik adamlar ne odedikki onlara

Galatasaray'ın son 25 yılı için

Fatih Terim > Jupp Derwall > Lucescu > Feldkamp > M.Denizli > Gerets > ............................. Sigi Held > Saftig > Rijkaard

Budur..

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

yahu sakami yapiyorsun

o zaman sampiyonlar ligimi vardi

en ust grup yarismasi oydu iste

birak bu isleri

Rijkaarda salla ok de

futbolu ogretme bize hepsini yerinde zamaninda seyrettik

koca Sampiyon klupler kupasi icin ne dedi yaaa:)

Newyork'ta yaşıyorsun sanırım. Git golf falan izle. 10 yaşındaki çocuk bile bilir Şampiyonlar Ligi'nin Şampiyon Kulüpler Kupasından çok daha zor olduğunu..

Para harcanması mı önemli olan. Manchester United çok mu para harcıyor. Yada Chelsea 2 senedir transfer mi yaptı. Ama ANcelotti harika bir takım oluşturdu. Para harcamak mı başarıdır. Sonuçta iyi bir kadro verildi Rijkaard'a Fatih Terim'e 2. yılında verilmediği şekilde. Sonuçta ikisi de başarısız oldu. Ama Fatih Terim 96'dan 2000'e kadar neler başardı onları neden inkar ediyorsunuz. Galatasaray'ı Galatasaray yapan adamdır Fatih Terim. Ondan önce fb'nin gölgesindeydi bu takım uzun yıllar..

O zaman çamur atmayacaksın para mevzusunda

Felipe'sinden tut Frank De Boer'ına kadar hepsi alındı.Daha sayarım Lukunku,Revivo,Baliç...

Geldi iki sezon batırıp gitti.Ezeli rakipten de unutulmayacak şamarı yedik.Sonrasında transfer yapamaz olduk.Futbolcu paraları ödenmedi vs Ne rezaletler yaşandı.Hepsini de yaşadım.Taa 2008'ine kadar hissettik bu etkiyi.O kadar yılımız adeta zehir oldu.Verdiklerini fazlasıyla aldı yani

Ayrıca 96-00 dönemini de sadece Terim'e yıkmak ayrı bi tez konusu.Dünyanın efsanevi ilk 10'un içinde olan Hagi var ; )

yok artik derwalli denizliyi es gecip GS i GS yapan Terimdir demek ancak 18 yasinin ustunde olmamayi gerektirir

Denizli kim bu kadar büyütüyorsun. Derwall'in kurduğu ve şampiyon yağtığı takımı 1 sene daha şampiyon yapıp sonra 4. yapan biri. Tıpkı Beşiktaş ve Fenerbahçe'deki kariyeri gibi..

Newyork'ta yaşıyorsun sanırım. Git golf falan izle. 10 yaşındaki çocuk bile bilir Şampiyonlar Ligi'nin Şampiyon Kulüpler Kupasından çok daha zor olduğunu..

10 yasindaki cocuk bilir sampiyon klupler kupasinin uefadan zor oldugunu

ben sana sampiyon klupler kupasi sampiyonlar liginden zormu dedim

okudugunu anla bir once

kurallar degisti diye seviyeler degismedi

o zamanda birinci sampiyon klupler kupasi idi sonra kupa galipleri uefa gelirdi

simdide siralama ayni

senin futbol hakkinda bu bilgilerini gordukten sonra zaten sabah aksam FR ye saydirmani fazla da yadirgamamak lazim

merak etme futbol disinda bir cok sporla yakindan ilgileniyorum, sana da tavsye ederim

koydugun resimin cekildigi zamanlar hakkinda hic bir bilgin yok belliki

1 numarali turnuvada yari final oynamakla iki numarali turnuvada kupa kazanmayi karsilastir simdi bu bilgiler isiginda

sanki o zamana sampiyon olan takimlar ikinci ligden geliyordu:)

Galatasaray'ın son 25 yılı için

Fatih Terim > Jupp Derwall > Lucescu > Feldkamp > M.Denizli > Gerets > ............................. Sigi Held > Saftig > Rijkaard

Budur..

zuhahahahah

terim > derwall:)

O zaman çamur atmayacaksın para mevzusunda

Felipe'sinden tut Frank De Boer'ına kadar hepsi alındı.Daha sayarım Lukunku,Revivo,Baliç...

Geldi iki sezon batırıp gitti.Ezeli rakipten de unutulmayacak şamarı yedik.Sonrasında transfer yapamaz olduk.Futbolcu paraları ödenmedi vs Ne rezaletler yaşandı.Hepsini de yaşadım.Taa 2008'ine kadar hissettik bu etkiyi.O kadar yılımız adeta zehir oldu.Verdiklerini fazlasıyla aldı yani

Ayrıca 96-00 dönemini de sadece Terim'e yıkmak ayrı bi tez konusu.Dünyanın efsanevi ilk 10'un içinde olan Hagi var ; )

Vay be ne büyük adamlar alınmış. 35'lik De Boer, Lukunku, Baliç falan. Fatih Terim Milan'dan Rui Costa'yı, Serginho'yu, Rivaldo'yu, Nuno Gomes'i istedi. Gittiler Bratu'yu aldılar transferin son günü. Neden bahsediyorsunuz siz..

Denizli kim bu kadar büyütüyorsun. Derwall'in kurduğu ve şampiyon yağtığı takımı 1 sene daha şampiyon yapıp sonra 4. yapan biri. Tıpkı Beşiktaş ve Fenerbahçe'deki kariyeri gibi..

adam yari final oynatti sampiyon klupler kupasinda

elina aldigi takimi sampiyon yapti

sen harbiden dunya ile alakani bir gozden gecir

Vay be ne büyük adamlar alınmış. 35'lik De Boer, Lukunku, Baliç falan. Fatih Terim Milan'dan Rui Costa'yı, Serginho'yu, Rivaldo'yu, Nuno Gomes'i istedi. Gittiler Bratu'yu aldılar transferin son günü. Neden bahsediyorsunuz siz..

O adamların maaliyetlerini bilmiyorsun değil mi ?

60 futbolcu diyorum.Dayanaksız atıp tutmayın

hani her istedigini yaptiriyordu:) karizma vardi eli masaliydi bilmemne

bi ton para harcayip nasil bu kadar kotu adamlar alinmasina goz yummus:)

gecelim

10 yasindaki cocuk bilir sampiyon klupler kupasinin uefadan zor oldugunu

ben sana sampiyon klupler kupasi sampiyonlar liginden zormu dedim

okudugunu anla bir once

kurallar degisti diye seviyeler degismedi

o zamanda birinci sampiyon klupler kupasi idi sonra kupa galipleri uefa gelirdi

simdide siralama ayni

senin futbol hakkinda bu bilgilerini gordukten sonra zaten sabah aksam FR ye saydirmani fazla da yadirgamamak lazim

merak etme futbol disinda bir cok sporla yakindan ilgileniyorum, sana da tavsye ederim

koydugun resimin cekildigi zamanlar hakkinda hic bir bilgin yok belliki

1 numarali turnuvada yari final oynamakla iki numarali turnuvada kupa kazanmayi karsilastir simdi bu bilgiler isiginda

sanki o zamana sampiyon olan takimlar ikinci ligden geliyordu:)

Bir anket açalım istersen

Uefa Kupası ve Süper Kupa mı daha önemlidir sizin için yoksa Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finali mi. Tamam 1 numaralı turnuva olabilir ama kazanılan kupa her zaman daha büyük başarıdır. Daha akılda kalıcıdır. Tarih 2.leri bile yazmaz sen 4.lükten bahsediyorsun. Şimdi aynı turnuva düzenlense katılacak takımlar :

Chelsea

B.Münih

Barcelona

Inter

Marsilya

Twente

Anderlecht

Benfica

Rangers

Rubin Kazan

Rapid Wien

Basel

ve bilimum köy takımı (San Marino şampiyonundan Kuzey İrlanda şampiyonuna kadar)

Üstelik de şimdiki gibi ekonomik güce sahip olmayan halleriyle. Bu turnuvada iyi konsantre olmuş ve iyi bir kura çekmiş Galatasaray yine yarı final oynayabilir. Ama yiyorsa oyna Şampiyonlar Ligi'nde. Uefa Avrupa Ligi bile daha zordur sadece bu takımların olduğu kupadan..

Bir anket açalım istersen

Uefa Kupası ve Süper Kupa mı daha önemlidir sizin için yoksa Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finali mi. Tamam 1 numaralı turnuva olabilir ama kazanılan kupa her zaman daha büyük başarıdır. Daha akılda kalıcıdır. Tarih 2.leri bile yazmaz sen 4.lükten bahsediyorsun. Şimdi aynı turnuva düzenlense katılacak takımlar :

Chelsea

B.Münih

Barcelona

Inter

Marsilya

Twente

Anderlecht

Benfica

Rangers

Rubin Kazan

Rapid Wien

Basel

ve bilimum köy takımı (San Marino şampiyonundan Kuzey İrlanda şampiyonuna kadar)

Üstelik de şimdiki gibi ekonomik güce sahip olmayan halleriyle. Bu turnuvada iyi konsantre olmuş ve iyi bir kura çekmiş Galatasaray yine yarı final oynayabilir. Ama yiyorsa oyna Şampiyonlar Ligi'nde. Uefa Avrupa Ligi bile daha zordur sadece bu takımların olduğu kupadan..

ankete sadece 30 yas ustu renktaslar katilsin tamami:)

bizde biliyoruz tarihin kimi yazdigini

o GS li olmayanlarin okuyacagi bir tarih

benim GS tarihini okumama gerek yok

ben hangisinin buyuk basari oldugunu cok iyi bilirim

uefa kupasi finalini kaybetsek ne olacakti?

bir macmidir yani tarihi oyle degistiren:)

sekilci olmayin

basari prosestedir sonucta degil

adam yari final oynatti sampiyon klupler kupasinda

elina aldigi takimi sampiyon yapti

sen harbiden dunya ile alakani bir gozden gecir

Yürü git bak işine yaa sana laf anlatamayacağım gibi banlanacağım bir de. Derwall'in mirasını yiyip 2 yılda kovulmuş bir adamı bitik bir halden kaldırıp 4 sene üstüste şampiyon yapan adamdan üstün görüyorsan esas senin dünyayla ilişkin sorunludur..

Yürü git bak işine yaa sana laf anlatamayacağım gibi banlanacağım bir de. Derwall'in mirasını yiyip 2 yılda kovulmuş bir adamı bitik bir halden kaldırıp 4 sene üstüste şampiyon yapan adamdan üstün görüyorsan esas senin dünyayla ilişkin sorunludur..

terimin mirasini kim yedi:)

Yazmıyım diyorum ama dayanamıyorum uefa şampiyonu olduğumuz 4senelik donem hem tarihimizde en başarılı olduğumuz hemde neredeyse her maçımızı keyifle zevkle izlediğimiz butun dunyaya Galatasaray ismini ezberlettiğimiz donemdir.Kimki bu donemi başka bi donemimizden az goruyorsa yanlış dusunuyordur.Sacmalamayın burda soenesslar falan Fatih Terimle kıyaslanıyor forumun başka bi topicinde adam Fatih terim gelirse kombinemi yırtarım diyo yahu cıldırdınız heralde. bence bizde boyle taraftar oldugu surece, biz boyle sarplı baltalı falan, 2 top yapamayan, yandan teknik direktoru maçı film gibi izleyen bir takımı ve adnan sezginleri hakediyoruz.İnanamıyorum burda yazılanlara

terimin mirasini kim yedi:)

Özhan Canaydın yedi. Hakan Şükür, Emre, Okan, Popescu, Ümit Davala, Hakan Ünsal, Arif (gitti geldi), Capone,Fakyel hepsi satıldı. Hagi, Taffarel futbolu bıraktı. Yaşlar ilerledi. Haliyle miras kalmadı geriye..

Yazmıyım diyorum ama dayanamıyorum uefa şampiyonu olduğumuz 4senelik donem hem tarihimizde en başarılı olduğumuz hemde neredeyse her maçımızı keyifle zevkle izlediğimiz butun dunyaya Galatasaray ismini ezberlettiğimiz donemdir.Kimki bu donemi başka bi donemimizden az goruyorsa yanlış dusunuyordur.Sacmalamayın burda soenesslar falan Fatih Terimle kıyaslanıyor forumun başka bi topicinde adam Fatih terim gelirse kombinemi yırtarım diyo yahu cıldırdınız heralde. bence bizde boyle taraftar oldugu surece, biz boyle sarplı baltalı falan, 2 top yapamayan, yandan teknik direktoru maçı film gibi izleyen bir takımı ve adnan sezginleri hakediyoruz.İnanamıyorum burda yazılanlara

okumadan damlamayin yahu

Geri
Üst Alt