Rijkaard gitsin mi, kalsın mı?

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

ne kadar komiksin

yari finalmi uefa kupasimi diye acsana

sonra yasi 30 dan buyuk olanlarla olmayanlarin oylarini ayri tutalim ne dersin

sen giderken ben donuyordum bu yollardan

Onu da sen aç bir zahmet. O tartışmaya açık bir konudur. Belki seni daha çok destekleyen çıkabilir. Ama Fatih Terim Mustafa Denizli tartışmaya bile gerek yok..

Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın

Anket yapsak forumda Galatasaraya hangisi daha cok sey vermiştir diye forumda Rijkaard Fatih Terimden fazla cıkar valla.Rezalet tek kelimeyle

Onu da sen aç bir zahmet. O tartışmaya açık bir konudur. Belki seni daha çok destekleyen çıkabilir. Ama Fatih Terim Mustafa Denizli tartışmaya bile gerek yok..

o da enteresan

basari tartismaya acik ama basariyi getiren tartismaya acik degil

algoritma efsanesisin

Anketi kim kaldırdı niye kaldırdı. Kötü bir anket miydi kaldırılacak kadar. Gerçi sonuç belliydi ama bazılarının da görmesi gerekliydi

Anket yapsak forumda Galatasaraya hangisi daha cok sey vermiştir diye forumda Rijkaard Fatih Terimden fazla cıkar valla.Rezalet tek kelimeyle

Cok büyük bir ders vermistir. Okadar büyük bir teknik direktörki adam kovulurken bile bizim ve türk futbolu adina ögrenebilecegimiz cok seyler birakmistir ardindan.

Anketi kim kaldırdı niye kaldırdı. Kötü bir anket miydi kaldırılacak kadar. Gerçi sonuç belliydi ama bazılarının da görmesi gerekliydi

evet cok sasirtici bir sonuc olacakti:)

18-20 yasinda ki tarftar dan fenerbahce ve bjk i calistirirken gordukleri adamla , uefa kupasini kazandiran adami karsilastirmalarini istedin:)

tebrikler faka bastim:)

o da enteresan

basari tartismaya acik ama basariyi getiren tartismaya acik degil

algoritma efsanesisin

Niye sadece Avrupa açısından bakıyorsun. Türkiye Liginden bak. İlk sezon şampiyonluk ikinci sezon 4.'lük. Sonra bir kez daha gelmişti yine sonuç hüsrandı. Fatih Terim ise 5.5 yılda 4 şampiyonluk 1 ikincilik 1 altıncılık. Sadece yarı final mi uefa kupası mı diye tartışmıyoruz. Kulübe kazandırdıklarına bakıyoruz..

olmadı,olmuyor.cok ıyı hoca olmasına ragmen olmuyor.cok zamanda verdık.elinde trde ıs yapabılecek kadro werdık.olmadı takımda boyle salak turk futbolcular varken normal.kendısı gitmeli hem bizim hem onun ıyılıgıne

evet cok sasirtici bir sonuc olacakti:)

18-20 yasinda ki tarftar dan fenerbahce ve bjk i calistirirken gordukleri adamla , uefa kupasini kazandiran adami karsilastirmalarini istedin:)

tebrikler faka bastim:)

Tamam 30 yaş üstü olsun. Ona da kabulüm. Yine Fatih Terim çıkmazsa forumdan ihracımı isterim. Ancak senin gibi FT düşmanları oy verir Mustafa Denizliye. Mustafa Denizli bile bu ankette Fatih Terim'e oy verir. O derece yani. İstersen 50 yaş üstü yapalım. Onlar olaya daha vakıftır.

Niye sadece Avrupa açısından bakıyorsun. Türkiye Liginden bak. İlk sezon şampiyonluk ikinci sezon 4.'lük. Sonra bir kez daha gelmişti yine sonuç hüsrandı. Fatih Terim ise 5.5 yılda 4 şampiyonluk 1 ikincilik 1 altıncılık. Sadece yarı final mi uefa kupası mı diye tartışmıyoruz. Kulübe kazandırdıklarına bakıyoruz..

tartismaya gerek yok emrah sen fatih terim sempatizani rijkaard dusmani bir adamsin

ben ise GS a yakisan duzgun kulturlu futbolu bilen sistemi olan, kibirsiz, ne konustugunu bilen, ingilizce bilmedigini soylemekten utanmayacak alcak gonullu insanlar gormek istiyorum klubumun her noktasinda

Tamam 30 yaş üstü olsun. Ona da kabulüm. Yine Fatih Terim çıkmazsa forumdan ihracımı isterim. Ancak senin gibi FT düşmanları oy verir Mustafa Denizliye. Mustafa Denizli bile bu ankette Fatih Terim'e oy verir. O derece yani. İstersen 50 yaş üstü yapalım. Onlar olaya daha vakıftır.

yap hadi

Rijkaard da gitmesin yönetim de..

Artık başarısızlığın asıl sorumluluları olan futbolcuların gönderilmesi gerekir.

Yönetimin ve teknik direktörün yapacağı işi daha iyi yapabilecek kimse yok çünkü.

Ama Mustafa Sarp ve diğerlerinin yapacağı işi çok daha güzel yapabilecek futbolcular mevcut.

Rijkaard da gitmesin yönetim de..

Artık başarısızlığın asıl sorumluluları olan futbolcuların gönderilmesi gerekir.

Yönetimin ve teknik direktörün yapacağı işi daha iyi yapabilecek kimse yok çünkü.

Ama Mustafa Sarp ve diğerlerinin yapacağı işi çok daha güzel yapabilecek futbolcular mevcut.

bu futbolculari basimiza kakalayan yonetimden daha iyi oyuncular almasinimi bekliyorsun can

Yazmıyım diyorum ama dayanamıyorum uefa şampiyonu olduğumuz 4senelik donem hem tarihimizde en başarılı olduğumuz hemde neredeyse her maçımızı keyifle zevkle izlediğimiz butun dunyaya Galatasaray ismini ezberlettiğimiz donemdir.Kimki bu donemi başka bi donemimizden az goruyorsa yanlış dusunuyordur.Sacmalamayın burda soenesslar falan Fatih Terimle kıyaslanıyor forumun başka bi topicinde adam Fatih terim gelirse kombinemi yırtarım diyo yahu cıldırdınız heralde. bence bizde boyle taraftar oldugu surece, biz boyle sarplı baltalı falan, 2 top yapamayan, yandan teknik direktoru maçı film gibi izleyen bir takımı ve adnan sezginleri hakediyoruz.İnanamıyorum burda yazılanlara

O kadar haklısın ki... Fatih Terim' in fırtına gibi estiği dönemlerde kısa pantolonla gezip, belki de onun başardıkları sayesinde Galatasaraylı olmuş dünkü çocuklar, bugün büyümüşler gelmişler, "Fatih Terim kim yeaaaaa" diye hönkürüyorlar.

O kadar haklısın ki... Fatih Terim' in fırtına gibi estiği dönemlerde kısa pantolonla gezip, belki de onun başardıkları sayesinde Galatasaraylı olmuş dünkü çocuklar, bugün büyümüşler gelmişler, "Fatih Terim kim yeaaaaa" diye hönkürüyorlar.

zuhahahah:)

Cevap: Rijkaard gönderildiği taktirde kim gelmeli ?

Aykut Kocaman

Futbolcularda büyük suç var yönetimle birlikte.Bülent Korkmaz, Skibbe hepsi mi yönetemiyor bu takımı?

tartismaya gerek yok emrah sen fatih terim sempatizani rijkaard dusmani bir adamsin

ben ise GS a yakisan duzgun kulturlu futbolu bilen sistemi olan, kibirsiz, ne konustugunu bilen, ingilizce bilmedigini soylemekten utanmayacak alcak gonullu insanlar gormek istiyorum klubumun her noktasinda

Olay kültür meselesi midir ki. Ben başarı açısından bakıyordum olaya. Mustafa Denizli'nin Avrupa kariyeri ( 6 maçta 0 puan) onu da es geçmemek lazım. İngilizce bilmek mi önemli olan o medyanın karşısına çıktığında herkesi esas duruşa geçirmek mi. Mustafa Denizli gibi mağlupken bile sırıtmak mı kültür olayı. Mustafa Denizli Türkiye dışında Alemania Aachen ve İran'dan Pas-Persepolis gibi garip takımları çalıştırmıştır. Fatih Terim'in CV'sinde ise Milan ve Fiorentina yazar. Fatih Terim milli takımda da daha başarılıdır Denizli'den. Denizli'nin tek esprisi 3 büyükleri şampiyon yapmaktır. Onları da nasıl yaptığını biliyoruz. Beşiktaş'la hiçbir büyük maçı kazanamadan Fb ve GS'ın aptallıklarından faydalanarak şampiyon yapmıştır. Fenerbahçe'yi ise Galatasaray'ın lige konsantre olamamasından dolayı (Ş.Liginde çeyrek final oynuyordu)artı hakem hatalarından dolayı şampiyon yapmıştır. Ayrıca Fatih Terim Galatasaray'dan başka büyük takım çalıştırmaz. Denizli ise 3 büyüklerin üçüne gidecek kadar midesizdir. Fatih Terim doğuştan Galatasaraylıdır, Mustafa Denizli Galatasaray'da oynamasına rağmen Beşiktaşlıdır..

Listedeki isimlerden en uygunu Fatih Terim ve Lucescu' dur. Diğerleri Galatasarayda teknik direktörlük yapacak kapasitede değiller. Kaldıramazlar.

Lucescunun da Shaktar' ı bırakıp geleceğini sanmıyorum. En mantıklısı Terim.

111cau.jpg
[/URL][/IMG]

Keşke ama sence gelir mi?

Geri
Üst Alt