Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Maksat spor olsun işte diye katıldık galiba112. olmak nedir arkadaş, emekledin mi naptın?
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maksat spor olsun işte diye katıldık galiba112. olmak nedir arkadaş, emekledin mi naptın?
![]()
Boks'tan 1, güreşten 3, judodan 2 ve ABD ile karşılaşmazsak basketboldan 1 madalya alarak kapatırız olimpiyatları.
Taekwondo - Servet Tazegül affetmez
Ben Türkiye adina yarisan yabanci sporculara siddetle karsiyim. Izlerken utaniyorum.
Beceremiyorsan hic katilma kardesim. Baska ülkelerin yetistirdigi sporcularla madalya kovalamak nedir lan?
Aldigimiz gümüs madalyayi da yabanci almis zaten. Sporda tamamen cökmüsüz.
Uzun yillar 1 numara oldugumuz halterde bile esamemiz okunmuyor artik.
Iste o sayede gundem yarattilar dostum . Avrupa Sampiyonasi aldik aliyoruz alacagiz oldu oluyor hop olmadi . Bize haksizlik yapiliyor Dunya Kupasi - Olimpiyat hepsinde ayni terane . 2002'de geldiler yaklasik 3-4 sene Avrupa Birligine 'girdik giriyoruz bacagimizi soktuk gundemi oldu . Yok uyum sureci yok kil tug . Avrupa ulkelerinden yapilan aciklamalara bakiyorsun ki ( yani bizi kabul etmesi gerekenlerden ) 50 sene giremez deniyorSonuç: Bir de olimpiyat ev sahipliği istedik yıllarca. Spor kültürünü küfür, meşale yakmak ve döner bıçağı sanan bir ülke olarak.
Halil Mutlu, Naim Süleymanoğlu bunlar da yüzde yüz Türk vatandaşı değildi ki. Hamza Yerlikaya dışında devşirmediğimiz, başarılı bir Türk sporcu var mı başka?
Halil Mutlu, Naim Süleymanoğlu bunlar da yüzde yüz Türk vatandaşı değildi ki. Hamza Yerlikaya dışında devşirmediğimiz, başarılı bir Türk sporcu var mı başka?
Maksat spor olsun işte diye katıldık galiba![]()
Servet Tazegül Almancı ama devşirme sayılmaz. En formda sporcumuz o şu an.
Rıza Kayaalp var ne kadar sporcu dersiniz bilmem...
Nur Tatar var bir de.
Servet Tazegül devsirme degil ama cocugu yetistirme anlaminda hicbir katkin yok ülke olarak.
Beni üzen bu. Spor anlaminda öyle rezil bir ülkeyiz ki, utanmamak mümkün degil.
Futboldan baska birsey bilmeyiz. Komik olan, futbolda da rezil bir ülkeyiz![]()
Servet Tazegül devsirme degil ama cocugu yetistirme anlaminda hicbir katkin yok ülke olarak.
Beni üzen bu. Spor anlaminda öyle rezil bir ülkeyiz ki, utanmamak mümkün degil.
Futboldan baska birsey bilmeyiz. Komik olan, futbolda da rezil bir ülkeyiz![]()
Doğruya doğru konuşuyoruz bari bende bir şey ekleyim.Spor olsun diye koşşa bile biraz tempolu koşar insan yahu yanındakilere geçilince hırs yapar falan, 112 arkadaş insan utanır ya? 112. olacak adam gitmeyecek olimpiyata falan oturacak evinde izleyecek kimse kusura bakmasın. O sporcuya yapılan masrafa yazık, bir fakir fukaraya yardım etsinler o parayla sevaba girerler en azından.
Önemli olan olimpiyatta temsil edilmek geyiğine de katılmıyorum hiç. Olimpiyat demek madalya demektir, hazırlık maçı yapmıyoruz.
Fiji'nin bile altın madalyası var 941.000 nüfuslu ada.