Rio Ferdinand: "Galatasaray’ı dikkatli izledim. Bu takımın hakemlere ihtiyacı olabilir mi?"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1731014854170.webp

Rio Ferdinand: "Mourinho’nun açıklamalarından sonra Galatasaray’ı dikkatli izledim. Bu takımın hakemlere ihtiyacı olabilir mi sizce? Klasık Jose, geride kalınca rakiplerinin başarılarına çamur atıyor."

(CBC Sports)

hemen ultraslan ve diğer gs sayfaları paylaşmalı şunu

yalanmış bu silelim

twitterdaki etkileşim hastası itlerden biri paylaşmış

Doğru mu yalan mı bilmiyorum ama Bu ferdinand çok kral adam röportajlarında falan gs'ye karşı sürekli olumlu konuşuyor. Kariyerinin %1'ni 1000 parcaya bölüp o yav*sk yorumculara beyin diye dağıtır

Cidden dedi mi bizim sayfaların üfürmesi mi

Videosu varsa tüm fenerli tanıdıklara atacağım bu gece

ne süper bi maçtı sarperim yaw

7-8 olurdu rahat

bizim de bu bokumuz var işte 3ten fazla atamıyoruz, fark olayı gsde yok
Farkı gec uzatmalardaki pozisyon girse 3 puan bile alamıyorduk,buna da şükür.Yıllar önce yine Uefada bir Olympiakos maçı vardı Kewell'ın kafayla kornerden attığı,aynı bu şekil en az 7-8 olurdu ama uzatmalarda Oly karşı karşıya %100 pozisyonu atamamıştı,zaten maç boyu ceza sahamıza girebildikleri tek pozisyon da oydu.Neyse ki 1-0 kazanmıştık,o maça benzettim bu maçı.Skor olarak bu daha gollü olsa da,bu kadar çok gol kaçırdığımız Avrupa maçı bir o Olympiakos maçını hatırlıyorum

Mounun konuşma amacı aslında bize bol bol.kart aldirtmak ki adam.basariyor bunu

İngiltere'de birkaç Mou fanı hariç çoğu kişi bunu söylüyor zaten yıllardır. Ne güzel söylemiş Ferdinand öyle :asd:

Geri
Üst Alt