- 14 Haziran 2009
- 28.867
- 12.882
- 2.698
Adımı Mahir ile aynı cümle içinde kullanmazsan sevinirim renktaş.Üstad kusura bakmayacaksın ben ikili üçlü çalıştığım için @Erman Türker @Mahir Koç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adımı Mahir ile aynı cümle içinde kullanmazsan sevinirim renktaş.Üstad kusura bakmayacaksın ben ikili üçlü çalıştığım için @Erman Türker @Mahir Koç
Seni çok iyi anlıyorum renktaş. Ancak, Mehmet bey ile ihtiyarlık yüzünden olsa gerek önemli bir Netflix dizisini hatırlamayarak kendi kendimizin kuyusunu kazdık. Bu yüzden işin içine Türkçe dili zayıf olan Mahir'i katmaya çalışıyorum ki ihale yine ona kalsın.Adımı Mahir ile aynı cümle içinde kullanmazsan sevinirim renktaş.
Bir ban yese forum rahatlayacak da işte kedi gibi vicdansız.Seni çok iyi anlıyorum renktaş. Ancak, Mehmet bey ile ihtiyarlık yüzünden olsa gerek önemli bir Netflix dizisini hatırlamayarak kendi kendimizin kuyusunu kazdık. Bu yüzden işin içine Türkçe dili zayıf olan Mahir'i katmaya çalışıyorum ki ihale yine ona kalsın.
Ben de anlamiyorum onca hakarete, küfüre, kibire ve üyeleri asagilamasina ragmen nasil oluyor da atilmiyor.Bir ban yese forum rahatlayacak da işte kedi gibi vicdansız.
Bir ban yese forum rahatlayacak da işte kedi gibi vicdansız.
Senden korkan senin gibi olsun MK.Keramettin Bey askere gittikten sonra "internetteki hamlelerine dikkat et" Erman Türker! ! !