Riva vb. ile İlgili Son Derece Vahim İddialar

satılmasın dahada değerlendirilecek bu arazı Galatasarayın geleceği boyle hibe edilecekse bu dursuna ne diyeyim ya off off ne duruma getirdin dursun git dursun defol dursun

tasinmazlar milyar eurodan asagi degildir
bu ........... yicekler

Galatasaray'ın taşınmazları Nihat Özdemir'e devredilirse bir daha Türkiye'de futbolu takip etmem, oğlumu da tamamen uzaklaştırırım bu sektörden.

Galatasaray'ın milyar doları geçen taşınmazı varken milyon dolara gasp ettirilip hemen ardından da Galatasaray'a kayyum atanacak.

Daha sonraki hedef ise Galatasaray Lisesine el koymak.

Galatasaray taraftarının ben yüzüne tüküreyim.

Şu haberlerin çıkması bile isyan çıkması için yeterli iken bu taraftarın %70 makat kılı olduğunu her daim kanıtlıyor.Biz burda %25-30 birbirimizi yiyoruz.

Peşkeş çekti rivayı

Buna yetki veren genel kurul zamanında Aysala verseydi işler bu noktaya gelmezdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kulup batip kapansin kurtulalim ya. Serefsizlerin oyuncagi olduk iyice. Abv.

Resmen hükümetin köpegi Nihat Özdemire ve dolayli yoldan Aziz Yildirima peskes cekilmis.
Abv Dursun.

İnşaatı yapacak adam akıllı GS'li iş adamı yok ki!!! Galatasaraylı iş adamlarının alayı FOS! fos olmasa bu durumda olmazdık zaten.. Anca Galatasaray adasında GSİAD toplantılarında şarap içip muhabbet etseler.. Kulübün kasasına 1 - 1.5 milyar TL girecekse satsınlar gitsinler..

Bu iddaalar umarım doğru değildir şurda eli kolu bağlı birşey yapamıyoruz ya deliriyorum arkadas deliriyorum.

Dursun bu işi de yaparsa açık ara Galatasaray tarihinin en kötüsü olarak anılacak kulakları da çınlatılacaktır.
Belliydi zaten cepten para vermesinden kulübe.
Katlayarak alması lazım şimdi de. Ne zarar gördüysek rakiplerden değil kendi içimizdekilerden gördük zaten.

Dursun edilecek küfürlerden en az pay alacak adam sonuç olarak o bir kukla.Asıl küfürü ülkenin en büyük klübünün mallarına göz diken hükümet ve kuklasını seçen üyelere edeceksin.

Galatasaray Türkiyedir.Ülkemizin ve takımımızın durumu ortada...Fazla söze gerek yok.

Yeni aklima geldi.Dursun'la Nihat Ozdemir gecenlerde bulusmustu.

CmZJhG7W8AA2bKs.jpg

CmZLo9fWYAAOzX2.jpg

aa ewt lan iyi hatirladin :)
alakayi kuramamistim ilk gordugumde

Geri
Üst Alt