Riva ve Florya Arsalarının Geliştirilmesine İlişkin Değerlendirme Raporu

Boş boş laf salatası yapıp bariz şekilde ilgi çekmek amaçlı bir tutum sergilediği için pek ciddiye alamıyorum. Galatasaray kongre üyesi adminler tarafından onaylandımı ayrıca?

Varsa bil bildiği yazar olur biter. Yok modlar koruyacak da bilmem ne etmeli gibi tehditkar ve saçma sapan bir açıklama ile ortaya çıkarsa cevabını bir okadar saçma şekilde alır.

Eger Sinan Bilgin kongre üyesi degilse, bu teyyit ettirilmediyse, ozaman sorumlu Mod ve adminlerdir. Kongre üyesi oldugunu iddia edip, bunu kanitlayamayani barindiracaklarini zannetmiyorum adminlerin.

Benim bos bos konusulacaksa sozumun arkasindaki sey su . Ben bir yorum anlatmayacaktim , orada ne konusulduysa , kapali bir toplanti oldugu icin burada paylasmaya niyetlendim . Daha yazi yazmaya baslar baslamaz ,aman sinan bir sey yazdi diye gelip de aptal saptal yorumlar okuyacaksam ve buna mudahale edilmeyecekse hic baslamayim dedim

Cunku bu yazmayi dusunduklerim benim bir yorumum ya da fikrim degil . Kimse de burada olani biteni nakledip bir de laf yemek zorunda degil .
Sen anlat kardeşim.. Bilmek istiyoruz ayrıntılarını.. En anlaşılabilir şekilde özetle ama..

Benim bos bos konusulacaksa sozumun arkasindaki sey su . Ben bir yorum anlatmayacaktim , orada ne konusulduysa , kapali bir toplanti oldugu icin burada paylasmaya niyetlendim . Daha yazi yazmaya baslar baslamaz ,aman sinan bir sey yazdi diye gelip de aptal saptal yorumlar okuyacaksam ve buna mudahale edilmeyecekse hic baslamayim dedim

Cunku bu yazmayi dusunduklerim benim bir yorumum ya da fikrim degil . Kimse de burada olani biteni nakledip bir de laf yemek zorunda degil .

Güzel kardesim, birak sen insanlar ile ugrasmayi. Kapili kapilardan bahset bize. Faizin arkasindaki karanlik gücleri konus.

Sanal alemde pek tecrüben yok galiba. Forumda kaç bin üye var. Büyüğü küçüğü genci yaşlısı delisi akıllısı.
Sen şimdi bu havuzda modlara diyorsun ki bana laf etmesinler. Nasıl engelleyeceksin bunu hadi diyelim özgürlük ilkelerini çiğnedi modlar?

Eger Sinan Bilgin kongre üyesi degilse, bu teyyit ettirilmediyse, ozaman sorumlu Mod ve adminlerdir. Kongre üyesi oldugunu iddia edip, bunu kanitlayamayani barindiracaklarini zannetmiyorum adminlerin.
Normal şartlarda öyle olmalı dediğin gibi de bunun teyit edilememiş bir olabilir adminler.
Üye numarası söylemiş buyrun diye okadar.

Herneyse belki üyedir de asıl mesele buda değildi aslında. Sen ilk cevap mesajında zaten yazmışsın asıl demek istediğimi. Yüzmesini bilmiyorsa denize dalmasın boşu boşuna. Eleştiriye veya trollük durumlara gelmiyorsa sanal alemde işi zor. Trolleri savunduğum da değil bu arada.

Ben forumda benim fikirlerimle ilgili elestirileri zaten yeterince gogusluyorum ama bir yere raporda floryanin ekspertiz degeri yaklasik 25 milyon dolar cikmis yaziyorsun , hemen cevap olarak "siz pilavcilarin adamidir o palavra raporu hazirlayan da...." yorumu gelirse ben kalkip da burada bir sey nakletme ihtiyaci duymam , bu tip yorumlara mudahale de mod lara duser.

Farkli dusuncelere ozgurlukcu bakisla yaklasmak baska sey , surekli gelip gelip milletten alinti yaparak ona saldirmayi forumculuk sanmak baska sey .

Daha hala burada bir gun fenerli bir gun karga , bir gun uye mi degil mi muhabbetleri ile karsilasiyorum , sacma sapan isler .. Biraz empati yapiyorum , ben neden insanlara saldirmiyorum diye , sonra dusunuyorum aman ne ugrasacagim laf anlatmakla diye de ...

Kusura bakmayin aranizdaki duzgun insanlar bu tarz kisilere elestiri getirip onlari susturmadikca buralara da ne bir kongre uyesi bildiklerini yazar , ne de bir sey paylasmaya hevesi kalir

o zaman da uyesi taraftari boyle kutuplasir iste

Normal şartlarda öyle olmalı dediğin gibi de bunun teyit edilememiş bir olabilir adminler.
Üye numarası söylemiş buyrun diye okadar.

Herneyse belki üyedir de asıl mesele buda değildi aslında. Sen ilk cevap mesajında zaten yazmışsın asıl demek istediğimi. Yüzmesini bilmiyorsa denize dalmasın boşu boşuna. Eleştiriye veya trollük durumlara gelmiyorsa sanal alemde işi zor. Trolleri savunduğum da değil bu arada.

Bilmiyorum aga, bunu daha net sekilde teyyit etmislerdir heralde. 5 senedir adam burada, ve ultraslan forumunda da varmis. Trollük tabiki engellenemez, ancak bir üyeye karsi mobbing de olmamasi gerekir. Nerede olursa olsun.

Ben forumda benim fikirlerimle ilgili elestirileri zaten yeterince gogusluyorum ama bir yere raporda floryanin ekspertiz degeri yaklasik 25 milyon dolar cikmis yaziyorsun , hemen cevap olarak "siz pilavcilarin adamidir o palavra raporu hazirlayan da...." yorumu gelirse ben kalkip da burada bir sey nakletme ihtiyaci duymam , bu tip yorumlara mudahale de mod lara duser.

Farkli dusuncelere ozgurlukcu bakisla yaklasmak baska sey , surekli gelip gelip milletten alinti yaparak ona saldirmayi forumculuk sanmak baska sey .
Forumda engelleme yöntemi mevcut. Hakaret küfür konularda modlar adminler sorumlu ama devamlı eleştiri yapanlar olursa ki, nekadar da seviyesi alt sınırlarda olsa bile, bunun sorumlusu modlar değil. Ama mod veya adminleri fazla yormadan engele kişileri olsun bitsin.

Bilmiyorum aga, bunu daha net sekilde teyyit etmislerdir heralde. 5 senedir adam burada, ve ultraslan forumunda da varmis. Trollük tabiki engellenemez, ancak bir üyeye karsi mobbing de olmamasi gerekir. Nerede olursa olsun.
Sanada yazayım bari. Forumun engeleme yöntemi mevcut. Mobing konusu hassas konu olabilir. Mobing nerde başlıyor bazen kestiremiyorsun. Bariz şekilde belli mobing olaylarından söz etmiyorum tabiki

Sneijder'in Türkiye liginin en kaliteli futbolcusu oldugunu ve ondan özür diledigini yazarsan seninle ilgili olumsuz yorumlara karsi mücadele edebilirim

Forum üyeleri benim gücümü iyi bilirler

Bosverin raporu.

Ismi dursun olan adama gayrimenkul sat-ti-ril-maz.

Geri
Üst Alt