Rıza Çalımbay: "Ali Şaşal o topları normalde çıkarırdı. Amatör ruhla yaptığını söyledi. Neyse o maç geçti artık"

Günahını almayım değil
Adım gibi eminim ki şike parası yedi kalecin

Allah çıkartır elbet 👍👍👍

Kaç para ki amatör ruh, birkaç tanede biz alalım lazım olur. 3 gün ceza aldım, iyiki almışım yoksa bu hiyarlardan dolayı sinirlerim bozulurdu

Bir kulübün taraftarları benim babama atıfta bulunarak kocaman “Rıza efendi 2 ekmek 1 süt” pankartı açsa ömür boyu düşman olurum o kulübe, her maç analarını şa’apmak için hırs küpü olurum. Bu Rıza fenere minnoş bize kaplan. Nedenini bir türlü anlamadım. Bizden tek tepki, kötülük görmedi halbuki.

Bir kulübün taraftarları benim babama atıfta bulunarak kocaman “Rıza efendi 2 ekmek 1 süt” pankartı açsa ömür boyu düşman olurum o kulübe, her maç analarını şa’apmak için hırs küpü olurum. Bu Rıza fenere minnoş bize kaplan. Nedenini bir türlü anlamadım. Bizden tek tepki, kötülük görmedi halbuki.
bu herif tjkde oynarken GS bunlarin gururu ile oynamis olabilir. o yillara bakmak lazim

Galatasaray bu ve bunun gibilerin gençlik hayalleri ile oynadı, öyle bir koyup geçti ki ömürlük travma bıraktı. O yüzden bu ve bunun gibilerin anasına sövseler yine de Galatasaray nefreti ağır basıyor, o kuyruk acısı öyle bir girmiş ki çıkmak bilmiyor.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi bu şikeciyi bizim maçta oynatır ve birçok tribün derbide cezalı duruma düşer buna hak ettiği küfürleri edecekleri için.

Galatasaray maçında verilmeyen gol yüzünden maçı kazanamadık dedi mi?

Çünkü o maçtan o kadar bahsetti ki Fenerbahçe'yi desteklemeye başlamış olabilir oyuncuları da doğal olarak.

Şu olaydaki tek amatörlük Ali Şaşal Vural'ın şikeden gelen paranın kendi hesabına yatırılmasını istemesidir ...

Amatör ruh dediği Fenerbahçe ruhu herhalde.

Taraftar olarak yapıp, üçüncü golü de yiyerek fişi çekti tabi.

Umarım yeniden küme düşersiniz bu sene olmadı en geç seneye.

Saçma bir karşılaştırma. Bizim maçtaki hata hakem hatası olduğu için yetkililere isyanını sürdürmesi normal. Aylar boyunca kalecisine sövse ne değişecek. Şikeci olduğu ima etti daha ne yapsın. Rıza hocaya boşuna yüklenmeyelim.

Saçma bir karşılaştırma. Bizim maçtaki hata hakem hatası olduğu için yetkililere isyanını sürdürmesi normal. Aylar boyunca kalecisine sövse ne değişecek. Şikeci olduğu ima etti daha ne yapsın. Rıza hocaya boşuna yüklenmeyelim.

30ef33258318ea71e8f2fdc759b669c9.jpg

Bu maçta çok net şike döndü. Hiçbir şekilde kalecinin böylesine rezalet performansının bir açıklaması yok 1 hata neyse de tüm gollerde resmen bile isteye yaptı. Rossi denen vitaminsizden bile gol yedi.

Geri
Üst Alt