Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu herif tjkde oynarken GS bunlarin gururu ile oynamis olabilir. o yillara bakmak lazimBir kulübün taraftarları benim babama atıfta bulunarak kocaman “Rıza efendi 2 ekmek 1 süt” pankartı açsa ömür boyu düşman olurum o kulübe, her maç analarını şa’apmak için hırs küpü olurum. Bu Rıza fenere minnoş bize kaplan. Nedenini bir türlü anlamadım. Bizden tek tepki, kötülük görmedi halbuki.
Galatasaray bu ve bunun gibilerin gençlik hayalleri ile oynadı, öyle bir koyup geçti ki ömürlük travma bıraktı. O yüzden bu ve bunun gibilerin anasına sövseler yine de Galatasaray nefreti ağır basıyor, o kuyruk acısı öyle bir girmiş ki çıkmak bilmiyor.Bir kulübün taraftarları benim babama atıfta bulunarak kocaman “Rıza efendi 2 ekmek 1 süt” pankartı açsa ömür boyu düşman olurum o kulübe, her maç analarını şa’apmak için hırs küpü olurum. Bu Rıza fenere minnoş bize kaplan. Nedenini bir türlü anlamadım. Bizden tek tepki, kötülük görmedi halbuki.
Saçma bir karşılaştırma. Bizim maçtaki hata hakem hatası olduğu için yetkililere isyanını sürdürmesi normal. Aylar boyunca kalecisine sövse ne değişecek. Şikeci olduğu ima etti daha ne yapsın. Rıza hocaya boşuna yüklenmeyelim.