Rıza Çalımbay: "Ben şok oldum"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

fft104mm3374399.jpg

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe'ye karşı 1-0 mağlup olan Mersin teknik direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Biz iyi oynamadık. Son 25 dakikaya kadar. Ben bile şaşırdım. Defans kurgusunu sağlayamadık, ileride çoğalamadık, top kontrolünü sağlayamadık. Ben şok oldum işin açıkçası. Galatasaray maçında çok iyi oyun oynuyorsunuz ancak bu maçın son 25. dakikasına kadar pozisyon bulamıyorsunuz. Biz mağlubiyeti hak ettik." sözlerini sarf etti.

"Fenerbahçe kalesine gittik ama"

Galatasaray maçındaki farkı anlatan Rıza hoca, "Galatasaray maçında istediklerimizi yaptık. Fenerbahçe maçında aldığımız topları iyi kullanmamız gerekiyordu. Bunları yapamadık. Bunları atmanız gerekiyor. Pozisyon bulduk. Fenerbahçe kalesine gittik. Ancak ileride çoğalamadık" şeklinde konuştu.

Oyuncuların halletti işi hocam..

Anlamamak için bayağı saf olmak lazım.

Penaltı için konuşup kafa karıştırsana Rıza eskiden saygı duyardım sana ama çok rezil birimiymişsin

üzülme Rıza sana çalıştıracak takım mı yok..
beyle-121834.jpg

Bilindik senaryo vardı yine. En fazla şok olmana şok olabilirim Rıza Efendi.

arkadaşlar geçen hafta buraka laf atan terbiyesiz kalci bu hafta ismail kartalin elini öpen kişiymiş dimi ?

Rıza Hoca' nın dürüstlüğünden şüphem yok ama futbolcularının ahlâksızlığından aşırı şüpheciyim. Özellikle kaleci ve Vederson' un ayrı bir incelenmesi gerekiyordu bu maçta.

GT-I9300 Tapatalk

Ben hiç şok olmadım ama rıza .Gecen hafta bizim mactan sonra demiştim bu köpek gibi saldıran mersini fb macında göremicez diye.Aziz iyi mamalamıs belliki Wedersonu filan.

ligin en büyük şikecilerindendir kendisi.
2.yarıdaki fener maçından sonra beşiktaşının veya fenerinin şampiyonluğunu basın toplantısında kutlar.
geçmişte yapmadığı şey değil.

Son düzenleme:
Bizim mactan sonra hakem birsey yapmadigina ragmen aglayan Riza serefsizi neden hakeme takilmamis bugün?

güzel oynadın ha bende şike yapsam önce fbye sallardım hakemlerden korkuyoz diye sonra bağlardım aferin güzel plan

Geri
Üst Alt