Rıza Çalımbay: "Galatasaray maçındaki pozisyonu Türkiye çözemedi ancak bize gelince hemen çözüyorlar"

Bu malum şahısa ve takımına kim antreman sahamızı açıp antreman yapmalarına izin verdiyse çıkıp hesap versin! Yok böyle bir eziklik aman Allahım.. Yok artık yuh sana.. yaşından başından utan be adam 😡😡

Bunu floryaya sokanlar yuce divanda yargilanmalidir.
1678740602358.webp

harbi floryada neden antrenman yaptırıldı bunlara? yallah samandıraya

harbi floryada neden antrenman yaptırıldı bunlara? yallah samandıraya
Anlam veremiyorum zaten buna.. Biz neden bu konularda duruş gösteremiyoruz ? Alemin enayisi biz miyiz? Adam 5 aydır her maç sonrası abartmıyorum her maç sonrası bu açıklamayı yapıp tüm sezonumuza çamur atıyor. Biz ise iyilik yapmaya çalışıyoruz. Neyin iyiliği bu ? Bak adam çok güzel karşılığını verdi yaptığımız iyiliğin. Devam edelim böyle!

Bu adamın acil tedavi olması lazım.

Vay arkadaş ya, iyilik ediyorsun. Hala ısrarla taş atıyor. Onu da niye yaptık anlam veremedim ama her maç hatalar yapılıyor, skora etki eden bir sürü şey oluyor. Bize bir kere oldu -ki ben hala kararın doğru olduğunu düşünüyorum ama ben faul olduğu için vermezdim sadece- kıyamet koptu. Gerçekten hastalıklı zihinlerle mücadele ediyoruz. Depremi bile bize yaradı olarak gösteren organize bir oluşum var. Daha üssü gelmez...

Kaç yaşına gelmişsin illa ana bacı sövelim mi bir defol git artık yav.

Ülkede deprem oldu insanlar öldü, aradan 4 ay geçti adam hala aynı yerden bantı sarıyor.

Hemde antreman sahasını açmışız.

Safi kötülük bu. Sana 2 ekmek 1 süt Rıza diye pankart açan takıma da ekmek yediğin Başkan kongre üyesi diye laf yok ama.

Ne1 puanmış.

Bizim maça gelince bunun kulağı cinlatilmali. Ağlamasini istiyorum asla acimam

Geri
Üst Alt