Rıza Çalımbay: ''Hepsi korkuyor''

Once 1. penalti mi onun hesabini ver! Iyi, dokundugu an kendini birak. Yaw adamin dusmesiyle kalkmasi arasinda saniye dahi yok.

Rıza Çalımbay: "Şu maçın skorlarına hakemler etki ettiği zaman hiçbir değeri kalmıyor. Bugün bir tane penaltı verdi, tamam penaltı ama ikinci de penaltı ve %100 penaltı, kesin kırmızı kartı da var. Adam vermiyor çünkü korkuyor, hepsi korkuyor."

Rıza Çalımbay: "Biraz daha yüreklice maç yönetsinler. Ben daha bir tane yürekli hakem göremedim. Neden vermiyorsun ya? Öyle bir kaide mi var 'Bir tane verdim ikinciyi vermeyeyim' diye?"

Rıza Çalımbay: "Son yarım saat iyi oynadık, iyi de pozisyonlar bulduk ama atamadık. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip işimize bakacağız. Biz bir şey yapmıyoruz ki, haklı olduğumuz şeyleri söylüyoruz. Hemen ceza kuruluna sevk ediyorlar, hep hakemler haklı değil ki."

Rıza Çalımbay: "Penaltıyı atsak olay farklı olabilirdi, yapacak da bir şey yok, hem ligi hem Avrupa'yı götürmeye devam edeceğiz."

Rıza Çalımbay: "Atan arkadaşlar penaltıcı arkadaşlar. Fajr penaltıcı hem kendi hem milli takımında ama kaçtı mı kaçabiliyor. Penaltılar yüzünden şampiyonluklar gidebiliyor bazen, yapacak bir şey yok, şanssızlık."
Senin topculugunu da hakemlere dayilandigin vakitleri de hatirliyoruz.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Temas hissettiğinizde salın kendinizi diye topçularına talimat veriyorsun sonra buna kendin de inanıyorsun

yıllardır bu rızaya nezaman koysak ciyaklıyor. bjk ye yatınca koyun gibi uysal oluyor

Insanda biraz yüz olur ya.

Senin iki tane oyuncun cift saridan atilmasi gerekirken atilmadilar, onlari da dile getirseydin de samimiyetine inansaydik hiyar agasi.

Hakem yürekli olsa 10 kişi ile maçı bitirmeniz şüpheliydi. Herif kendi ayağına takılıyor penaltı istiyor ardından Galatasaraylı oyuncunun ayağına basıyor, hiçbirine kart yok.

Ezik rıza

Oyuncuların da senin gibi ezik.8 posta s2lmiş o... gibi sürekli yerde yatıp durdu..

10 sene önce de senden bi pok olmazdı şimdi de olmaz böyle ezik ve ağlak oldukça

Fb ve bjk maçlarında da haksızlığa uğradığında da aynı şekilde ağlıyormusun Rıza? Ağlamıyorsun tabi. O zaman şimdi git az ötede zırla!

Geri
Üst Alt