Haber Rıza Çalımbay: "Osimhen'i durdurmak için özel önlem alacağız"

Arkadaşlar yine bitaraflarımız kalkmış taraftar bazında. Ne zaman böyle olsa şamarı yedik. Temkinli olmak lazım gsc kuralı böyledir. Gömülen takım hayatının maçını oynar. Yüceltilen takım sürünür

Sen küçük osimhene bile önlem alamazsın rıza efendi. Maçtan sonra senin o muşmula suratını gorecegiz. Büyük ihtimal GS a saldiracaksin

Rıza Çalımbay:

"Osimhen'i durdurmak için özel önlem alacağız. Galatasaray’ın duran toplarına önlem için de iyi çalışıyoruz. Bu maçta kendimize göre güzel şeyler yapacağız. Öyle ya da böyle bu maçtan puan almamız şart."
Diyor ki manaj şikeci fenere gedik açtığı gibi şanlı Galatasaray'a gedik açmayacak barajda..

Sert oyun diyor.. bizim taraftar rehavete kapılmış maalesef en zor maçımız..

Osimhen üzetine oynayacaklar, sertlik ve kart aldırmak için uğraşacaklar planları bu. Ama osimheni tutsalar, yunus veya Barış koyar 2 haftadır dinleniyor ve sivasa bilenmiştir eminim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen üzetine oynayacaklar, sertlik ve kart aldırmak için uğraşacaklar planları bu. Ama osimheni tutsalar, yunus veya Barış koyar 2 haftadır dinleniyor ve sivasa bilenmiştir eminim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de tam bunu düşünüyordum sen yazmışsın, öyle puan umutları olduğunu sanmıyorum, kart cezası aldırmaya uğraşacaklardır.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osim i durdurmak için harcayacağın efor ile Yunus Bay Toreyra boşluklar bulacak onu napcan hadi diyelim durdurdun. Daha kenardan gelcek Morata var.

Football Soccer GIF by ElevenSportsBE

Kendi sahanda Fenerden puan alman şart değildi herhalde.

Ne kadar itici adam varsa ülkede ya Fenerli, ya Besiktasli yada malum kesimden, hiç sasmaz

Geri
Üst Alt