Rıza Çalımbay: "Dün gece maçtan sonra tesise geldim. Feyyaz, Samet abi ve bir yönetici daha gelecek dediler. Feyyaz ve Samet abi gelmedi. 3 yönetici geldi. Onların istediği, gece yolları ayırmaktı. 'Gece 1 olmuş, ben yapmam. Yarın basın toplantısı yapıp bırakırım' dedim. Onlar direttiler, kabul etmedim. Zaten hemen ayrıldık diye açıklamışlar. Ben de onların dediğini yapmadım, kendi bildiğim şekilde yaptım."

tayfur u oyuna sokup medet uman adamdan bir bok olmaz türk futboluna.

fb maçında ceza sahası dısındaki foulde alehine penaltı çalınıp o penaltıyla maçı kaybetti. maçtan sonrada şu açıklamayı yaptı.
edit. lehinede penaltı verilmedi aynı maç

başlığında bu dursunda lazım olunca bulması kolay olsun
fb ye karşı bugün yine mahcuptu.
ligde kalmak için hedef maç olarak "yine" bir gs maçı öncesi ve sonrasını yangın yerine çevirecek

Rıza Çalımbay: "Kalan bütün maçları kazanmamız lazım. Burada Galatasaray maçı da var, önemli maçlar var. Bu maçları kazanırsak çok daha iyi olacak. Bunu kazanmak için, bugün oynadığımız oyunun 5 katına çıkmamız gerekiyor."

Araya bizi sokmasa olmaz. Haftaya şunlara Antalyaspor çaksa da umutları tükense artık.

Rıza Çalımbay: "Kalan bütün maçları kazanmamız lazım. Burada Galatasaray maçı da var, önemli maçlar var. Bu maçları kazanırsak çok daha iyi olacak. Bunu kazanmak için, bugün oynadığımız oyunun 5 katına çıkmamız gerekiyor."

Araya bizi sokmasa olmaz. Haftaya şunlara Antalyaspor çaksa da umutları tükense artık.
Biz kaleyi açarız kazanirsin neden olmasin

Arda Turan'ın kariyeri güzel ilerliyor sanki, değil mi?

Rıza Çalımbay: "Yok, onu menajerler götürdü oraya. Kendi başarısı değil."

Galatasaray ve Galatasaraylılar zamanında iyi sokmuş buna. Kendimi bildim bileli çekemez:

Kim bilir hangi Asya ülkesini Avrupa'da zannetti.

Geri
Üst Alt