Terim ve Senor'dan en iyi 3. yerli bence.

yerli kurt hocaların takımlarına etkisini görmeye devam ediyoruz.

Kendisi bu galibiyet serisine benzer bir puan kaybetme serisine girdiğinde tekrar yazarım

Bizim beceriksizler ve tudor adam akıllı mücadele etseydi.
Bu bjkli rıza o gün kovulacakti.

Her sene bizi yenip gaza geliyorlar.

Gerçek Kaptan NANDO!

yıllardır yazıyorum

her zaman yazdım

yine yazıyorum

yerli tdler arasında en iyi hoca

süper lig'in majör hocalarindan bir tanesi. 2013-2014 sezonundaki rize faciasini saymazsak 2008'den günümüze, yani son 12 senede puan ortalamasi olarak belli bir standartin altina hic düsmeyen, yabanci sinirindan bagimsiz olarak anadolu kulüplerinin ideal hocasi oldugunu ispatlayan kisi. trabzonspor'u da anadolu kulübü statüsününe sokarsak gittigi her takimda is yapmis diyebiliriz.

İyi hoca ama çok söyleniyor

Evet kesinlikle iyi hoca Anadolu takımları için çok iyi hoca ama sürekli ağlaşması, söylenmesi kamuoyunda kendisine olan sempatiyi azaltıyor. İyi de insan, mütevazı, efendi ama her yediği gole basit gol yedik, hakemler, transfer yapamadık falan deyince de olmuyor.

Ağlama konusunda by ağlak Şenor ile kapışabilir.

sent via GSC

Rıza Çalımbay : TFF yabancı sayısını azaltmaya çalışıyor. Haklılar yapabilirler. 14 yerine 6-7 iyi yabancı alınabilir. Birçok kulüpte çoğu yabancı oynamıyor. Bazı kulüpler mesela Galatasaray 11 yabancı oynatabiliyor. Anadolu takımları ise 14 yabancıyı yanlış kullanıyor

🤦‍♂️

Buna da zamanında ne soktuysak yıllardır bir türlü çıkaramıyor.

Bize laf atmış yine hakemler onlardan korkmasın falan hayırdır rıza ne derdin var bizimle küme düşmemeye oynayacaksın bu gidişle hâlâ galatasaray da galatasaray canını çok yakmış herhalde galatasaray

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim ya da hoca bu şahsa gereken cevabı vermeli. Çok havlamaya başladı.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 haftadır mıy mıy mıy konuşup duruyor şu herife resmi hesaptan bir cevap verilmesi lazım. Yarım sezon top oynattı Sivasa ondan sonrası 5 para etmez kovulması yakındır.

Geri
Üst Alt