Rıza Morova: "Hakemler ya görmedi, ya görmezden geldi"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
GDkqu3eXsAAvVxP.webp

Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Rıza Morova: "Rahatlıkla ifade edebilirim ki benzer pozisyonlar arasında hakemler tarafından verilen birbirine zıt kararlar ve bunların etkisi ile alınan sonuçlar, sahada oyuncuların verdiği mücadele ve emeğe yazık ediyor"

Rıza Morova: "Bu akşam da bazı pozisyonlar yaşandı. Hakemler ya görmedi, ya görmezden geldi, ya da maç yönetecek ehliyette değiller diye düşünmek yanlış olmaz. Tarafsız ve gerçekten bilgili ve konusuna hakim yorumcuların, objektif düşünce ve görüşlerinin ne olacağını merakla bekliyorum."

açıklamaya bak kendisi bile net değil. kim takar senin bu açıklamanı.

Eray yazgan kibarı bitti bi de bu mu ortaya çıktı. Yumoş yumoş konuşmalar

Sivasspor yöneticisi açıklama yapmış sanki.

Sanırsın isviçre liginde top oynuyoruz. Herifler hakem yumrukluyor, tehdit ediyor, tff ye tokat atmak istiyor. Bunlar kibar feyzoluk peşinde hala

VAR denen bir sistem varken “ Hakem görmedi” diye bir mazeret olamazken bizim yönetici hakemler adına mazeret üretiyor.

Lig için çok naif kalıyoruz yav yokmu cazgır bir herif koca camiada biri şiir okur remzi mi neydi biri böyle kibar kibar konusur

Kuran çarpsın Sivas yöneticisi sandım Morova’yı tanımadığım için, içimden de dedim ne zayıf bir açıklama Sivas gene ağlamak için bişeyler söylemiş, bizim basın sözcüsü çıktı adam..

Ya arkadaş, bunlar nasıl insanlar, ne bir gram heyecan var ne bir gram duygu var, ne bir adrenalin var. Ne işleri var bunların futbolda, ne işe yararlar yönetimde anlamak mümkün değil.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

san marino fahri başkonsolusuna yakışır bir açıklama olmuş teşekkürler morova bey sizi san marinoya uğurlayalım ne işiniz var galatasarayla falan

Geri
Üst Alt