rizenin milli kalecisinin ısınmada sakatlanıp fb alt yapısı ürünü kalecinin 11 olması

Çok takılmaya gerek yok bence çünkü Göktan fener maclarin daha büyük kova

Yerine oynayanı bilmiyom izlemedim de Gökhan Akkan'ın fb maçı ortalaması 5 gol falandır. O oynasa da bir şey değişmezdi. Geçen sezon irfandan yediği gol ortada

As kalecisi de aynı halt. Fb den gol yemeye bayılır

Medyaya göre Arap İsmail’in dokunuşları ile maçı çevirmişler :) aaa aynı 2011 ve öncesi gibi değil mi ? Asıl bizim yarın oynayacağımız rakibimize bakalım neler önerildi.

Şerefi olan adam şu anda açıklama yapar.
Ben futbolu bıraktım diye

Tam Hamza'nin sampiyon oldugu sene havasi var. Ellerinden geleni ardlarina koymadilar ama sene sonu sevinen biz olduyduk.

Kardeşim gökhan bunlardan kaç gol yediyse yedi size ne? Emre Kılınç da bize karşı daha efektif oynadı istatistiklerle ortaya kondu bu ama adamlar 3 haftadır yaygara yapıyor Samsun maçımız için. Adamların yedek kalecileri 2 tane aptal gol yedi mi yedi. Siz de versenize ortalığı ateşe.

yani açıkçası kimsenin bir takıma verdiği futbolcuyu ezmek - parmakla göstermek - kötü anlamda öne çıkarmak doğru değil (samsum maçında taylan'a emre kılınç'a okan'a yaoılan muamele).

Fakat maçı izlediğinde bizim Jankatı 1 maçlığına hiç tanımadığı takıma 11 de koy , 6pasta topu kendi önüne tokatlamaz (rakipten herhangi bir koşu olsa gol çünkü)- dar açıdan şu gelirken elleri kolları bacakları içe çekmez (Bakınız : Prag maçında muslera'nın bacak kol hatta surat ile büyümesi)

alalen yapılan şekil kalecide çok belli oluyor. futbolcu olsa kötü pas attı gününde değildi - kademe yapamadı vs vs vs bahane çok ama kalecinin yağtığı hata kabak gibi ortada olunca bazı işler çok ama çok belli oluyor.

ilk yarıda da o zeminde öyle çıkıyorduki - top 40 50 cm suya takılıp erken dursa 2 3 tnae boş kaleye gol atardı fener - kendileri çok koşmadılar .

kim ilk yapmıştı o yorumu hatılramıyorum ama "İY 1 i MS 2 " ayarlaması yapılmış gibi durdu harbiden maç.

Geri
Üst Alt