Rizespor Başkanı Ağlıyor!

Magandayı başkan yaparsan şike de yapar silah da sıkar

Ne insanlar var yaw

Bide sonuna orucluydum diye eklemis

Ulan serefsiz show icin oruc mu tutuyon

Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Silahım olsa, gider vururdum, samimi söylüyorum."

1 takıma 1 sezonda 1 tane teşvik şansı gelir..
Bizim maça denk gelmişse 1 şişe soda da hazmettirir..
Şişenin üzerine oturmakta farklı zevkler verebilir başgan sen en iyisi bunu bi dene teşvikin yerine...

Ben hayatımda hiçbir amacı olmayan bir takımın yöneticisinden futbolcusuna bu kadar bilendiğini görmedim. 2 hafta önce Beşiktaş ofsayttan gol attı. Aynı şekilde Fenerbahçeye de ofsayttan gol yediğin için yenildin. İki maçta da süt dökmüş kedi gibiyken bizim maçta niye bu kadar tepki gösterdin.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oha oha

Rizespor başkanı Hasan Kartal: "İyi ki silahım yoktu. Allah göstermesin... Bir de oruçluydum.

Bu adama gereken ders verilmeli. Bakalım ceza yiyecek mi ayrıca dava açılmalı hakkında
Futbol da görmek istedimiz Fairplay Hareketler

O da değildi, niye bir tane gazeteci / muhabir sormaz. "Siz Kulüpler Birliği olarak imza attınız o demeç ne oldu ?" diye...

Erman Toroğlu: "Evden silahımı getirin bu hakemi vuracağım dediniz mi?"

Kartal: "Kendime nasıl hakim olayım?"

Ben hayatımda hiçbir amacı olmayan bir takımın yöneticisinden futbolcusuna bu kadar bilendiğini görmedim. 2 hafta önce Beşiktaş ofsayttan gol attı. Aynı şekilde Fenerbahçeye de ofsayttan gol yediğin için yenildin. İki maçta da süt dökmüş kedi gibiyken bizim maçta niye bu kadar tepki gösterdin.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sezon resmen şike lobisi ile 3.dünya savaşı verdik.yapmadıkları şey kalmadı

1-Götünüzü de yırtsanız bizle başa çıkamazaınız:giggle:
2-Silkecez silkecez:giggle:
3-Gömecez sizi :giggle:

Geri
Üst Alt