- 2 Nisan 2012
- 40.187
- 19.865
- 2.548
Mal ya. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten fazla Allah allah demesinden nasıl bi karaktere sahip olduğunu anlayabiliyoruzRizespor başkanı Hasan Kartal: "İyi ki silahım yoktu. Allah göstermesin...Bir de oruçluydum"
Madalya takarlar merak etme.devletimiz umarım gereğini yapar
aglamiyor resmen tehdit ediyor
bundan sonra rizeye giden hakemler hayatta kalmak icin mac yonetecek
Futbol da görmek istedimiz Fairplay Hareketleroha oha
Rizespor başkanı Hasan Kartal: "İyi ki silahım yoktu. Allah göstermesin... Bir de oruçluydum.
Bu adama gereken ders verilmeli. Bakalım ceza yiyecek mi ayrıca dava açılmalı hakkında
Futbol da görmek istedimiz Fairplay Hareketler
O da değildi, niye bir tane gazeteci / muhabir sormaz. "Siz Kulüpler Birliği olarak imza attınız o demeç ne oldu ?" diye...
Bu sezon resmen şike lobisi ile 3.dünya savaşı verdik.yapmadıkları şey kalmadıBen hayatımda hiçbir amacı olmayan bir takımın yöneticisinden futbolcusuna bu kadar bilendiğini görmedim. 2 hafta önce Beşiktaş ofsayttan gol attı. Aynı şekilde Fenerbahçeye de ofsayttan gol yediğin için yenildin. İki maçta da süt dökmüş kedi gibiyken bizim maçta niye bu kadar tepki gösterdin.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sordu zaten Tüzemen. Ama o it kıvırdı.Futbol da görmek istedimiz Fairplay Hareketler
O da değildi, niye bir tane gazeteci / muhabir sormaz. "Siz Kulüpler Birliği olarak imza attınız o demeç ne oldu ?" diye...