Rizespor Başkanı, Oğulcan'ın Galatasaray'la Görüştüğünü Doğruladı!

Galatasaray diyince yüzünün düşmesi, bana ne, konuyu değiştir der gibi bakışı :ubulut: :ubulut: :cigara: :cigara: :asd::asd:

Bye bye Ali Yavuz o zaman. Forvet No 5. olarak bizde kalmayi istemez. Falcao, transfer, Adem ve Ogulcan varken, kupada bile zor oynar.

Oğuzhan Kayarla karıştırmışım galiba ben. Manisadan genç yetenek olarak almıştık.

Oğulcan Çağlayan'ı da Bursaspor'dan almıştık A takıma giremeyince kendini geliştirmek adına Anadolu'ya gitti, Gaziantep, Kayseri, Rize falan.

H.o new Burak Yılmaz ama daha teknik olanı (twitter nicki gibi oldu bu da ;D)

Burak zaten bu yaşlarda futbol oynamaya başladı. Bu arkadaşın en büyük sorunu kafa yapısı ve çalışma iştahsızlığı diye biliyorum. Gelip hayvan gibi çalışıp kendini kanıtlamak için prçalyacaksa gelsin

Hasan Kartal yine kendini kanıtladı. Rizespor maçı öncesi hem Oğulcanı hem Galatasaray kulübünü bu tür açıklamalarıyla belli bir köşeye sıkıştırmaya çalışıyor.

Yenilgiye zemin hazirliyor

Mac sonu etik degildi Bilmem Neydi diye konusur

Bencede yetersiz Ademin ben futbolculuğundan çok sahtekarlığını eleştirmiştim ama herzamanki gibi bize gelen oyuncu
Karakter kazandı mücadeliyi öğrendi.Bu adam da sürat var ama büyük takım oyuncusu olması çok zor gibi.
Umarım yanılırız.

Şahsen isterim gelmesini. Beğendiğim bir oyuncu. Potansiyeli mevcut. Üzerinde durulursa neden yeni Burak Yılmaz olmasın..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bedavaya gelecekse karşı çıkmanın bir mantığı yok bence olursa iyi bir kazanım olur olmassa gönderirsin

Profesyonel futbol kariyerinde; senelik 4 gol ortalaması ile oynayan oyuncuyu, ayartmakta ancak bizim çapsızlara nasip olurdu.

Edit: senelik 150 bin,ilk 11 başladığı maç başı 25 bine geliyorsa gelsin.
Gelmiyorsa kendi bilir.
Daha fazlasını vermek enayilik.

Olası yabancı sınırında Sekidika yerine rotasyonda olacak ,bu denemeleri yapmak lazım Adem ve Ömer tuttu mesela

Alternativ icin ucuz bir cözüm, fena degil ama yinede Benim gözümde Galatasaray’da oynucak futbolcu degil anca PTT.

Ama bu gercekte var, buna verilen sans, Altyapidan verilse daha mantikli.

Futbolculuğunu beğenmesem de röportajını dinlemiştim, ender vizyonlu yerli oyunculardan.

yav bu çocuk bizde değil miydi önceden? ya da böyle isimli biri gelmişti gibi genç yetenekti. kimdi o?
Benim bildiğim Ünal Aysal zamanı transfer için floryaya gelmişti. Tabi fatih hoca gonderilince transferi yatmıştı. Bence yetenikli oyuncu

Profesyonel futbol kariyerinde; senelik 4 gol ortalaması ile oynayan oyuncuyu, ayartmakta ancak bizim çapsızlara nasip olurdu.

Edit: senelik 150 bin,ilk 11 başladığı maç başı 25 bine geliyorsa gelsin.
Gelmiyorsa kendi bilir.
Daha fazlasını vermek enayilik.
Reis ayni fenerliler gibi oldun ha ayartma falan diyerek. Sen ft ile 1 2 gs sampiyonlugu daha gorsen baya baya rambo okan falan olacan sonunda

Geri
Üst Alt