- AdminCP
- 16 Haziran 2010
- 187.910
- 129.547
- 2.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen bu adama karşı neden bu kadar dolusun ya?Sözleşmesi bitene kadar kiraya verilecek herhalde. Galatasaray'a atılmış en büyük kazıklardan birisi bunun 2 kez kiralanıp üstüne bonservisinin alınması
Bunun yeri tff 1.lig olmalısen bu adama karşı neden bu kadar dolusun ya?
bariz yetenekli bir herif olduğu aşikar. çalışma ve mentali ile ilgili sıkıntıları var, bu da aşikar. bunu toparlayabilir mi bilmem. toparlayabilme ihtimali olursa önemli bir oyuncu olur ama.
daha 25 yaşında, önünde gayet uzun bir yol var. yusuf şimşek 35 yaşında bjk'i şampiyon yaptı yeri geldi.
hayır bir de sanki 10 milyon euro maaş veriyoruz. dursun kenarda işte, 3 kuruşa oynayan yerli rotasyonunu genişleten bir herif işte.
ben neredeyim sen neredesin yau? :dBunun yeri tff 1.lig olmalı
Ben bu kadar şanslı doğup hiç bir yerde iş yapmayan insanların el üstünde tutulmasını hoş görmüyorum
Bizim üç kuruşluk şu hayatta insanlara iyi davranmamıza rağmen yüzümüze bakılmazken böyle zengin doğanlar oradan oraya rahatlıkla gidebiliyor...
Ne kazığı ******************************************************************************************Sözleşmesi bitene kadar kiraya verilecek herhalde. Galatasaray'a atılmış en büyük kazıklardan birisi bunun 2 kez kiralanıp üstüne bonservisinin alınması
Bu adamın yeteneksiz olduğunu görmek için iki kira bir bonservis vermemiz gerekti. Bonservisi alınırken bile hala destekleyen garip taraftarlar vardı.Sözleşmesi bitene kadar kiraya verilecek herhalde. Galatasaray'a atılmış en büyük kazıklardan birisi bunun 2 kez kiralanıp üstüne bonservisinin alınması
Yusuf Şimşek'in bahsettiğin dönem 2. devre gelip verdiği kaktıyı, bizde de süper finalin olduğu sene 2. devre de gelip Necati Ateş vermişti.sen bu adama karşı neden bu kadar dolusun ya?
bariz yetenekli bir herif olduğu aşikar. çalışma ve mentali ile ilgili sıkıntıları var, bu da aşikar. bunu toparlayabilir mi bilmem. toparlayabilme ihtimali olursa önemli bir oyuncu olur ama.
daha 25 yaşında, önünde gayet uzun bir yol var. yusuf şimşek 35 yaşında bjk'i şampiyon yaptı yeri geldi.
hayır bir de sanki 10 milyon euro maaş veriyoruz. dursun kenarda işte, 3 kuruşa oynayan yerli rotasyonunu genişleten bir herif işte.
Murhana katılıyorum.sen bu adama karşı neden bu kadar dolusun ya?