Tier 2 Rizespor, Halil Dervişoğlu İçin Kiralama Teklifinde Bulundu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1751745114240.webp

Çaykur Rizespor, Halil Dervişoğlu transferi için Galatasaray’a resmi teklif yaptı. [1 yıl kiralık]

Taraflar arasında son detaylar görüşülüyor. (Ertan Süzgün)

Bu seneki performanslarını beğendim Rize'nin fener karşısında. 7 milyon Euro'ya ok veririm.

rizeye abdürrahim albayrak filan başkan olursa topçu verilmeli ancak.

Kulübe de dursun bunlara verilmesin.

Sözleşmesi bitene kadar kiraya verilecek herhalde. Galatasaray'a atılmış en büyük kazıklardan birisi bunun 2 kez kiralanıp üstüne bonservisinin alınması

Sözleşmesi bitene kadar kiraya verilecek herhalde. Galatasaray'a atılmış en büyük kazıklardan birisi bunun 2 kez kiralanıp üstüne bonservisinin alınması
sen bu adama karşı neden bu kadar dolusun ya?

bariz yetenekli bir herif olduğu aşikar. çalışma ve mentali ile ilgili sıkıntıları var, bu da aşikar. bunu toparlayabilir mi bilmem. toparlayabilme ihtimali olursa önemli bir oyuncu olur ama.

daha 25 yaşında, önünde gayet uzun bir yol var. yusuf şimşek 35 yaşında bjk'i şampiyon yaptı yeri geldi.

hayır bir de sanki 10 milyon euro maaş veriyoruz. dursun kenarda işte, 3 kuruşa oynayan yerli rotasyonunu genişleten bir herif işte.

bariz yetenekli bir herif olduğu aşikar. çalışma ve mentali ile ilgili sıkıntıları var, bu da aşikar. bunu toparlayabilir mi bilmem. toparlayabilme ihtimali olursa önemli bir oyuncu olur ama.

daha 25 yaşında, önünde gayet uzun bir yol var. yusuf şimşek 35 yaşında bjk'i şampiyon yaptı yeri geldi.

hayır bir de sanki 10 milyon euro maaş veriyoruz. dursun kenarda işte, 3 kuruşa oynayan yerli rotasyonunu genişleten bir herif işte.
Bunun yeri tff 1.lig olmalı

Ben bu kadar şanslı doğup hiç bir yerde iş yapmayan insanların el üstünde tutulmasını hoş görmüyorum

Bizim üç kuruşluk şu hayatta insanlara iyi davranmamıza rağmen yüzümüze bakılmazken böyle zengin doğanlar oradan oraya rahatlıkla gidebiliyor...

Bunun yeri tff 1.lig olmalı

Ben bu kadar şanslı doğup hiç bir yerde iş yapmayan insanların el üstünde tutulmasını hoş görmüyorum

Bizim üç kuruşluk şu hayatta insanlara iyi davranmamıza rağmen yüzümüze bakılmazken böyle zengin doğanlar oradan oraya rahatlıkla gidebiliyor...
ben neredeyim sen neredesin yau? :d

iyi de bu herif tff 1. ligde oynarken de senden zengin olacak, oradaki kulübünde yıldız muamelesi görüp el üstünde tutulacak, oradan oraya (?) rahatlıkla gidebilecek

halil'in tff 1. lige gitmesi, senin sorununun çözümü gibi durmuyor kısacası. :d.

Bu rizeye iyilik degil kotuluk olur,kabul.

Ne kazığı ******************************************************************************************

Kiralıkken gayet katkı verdi, sonra üç paraya bons aldın çalışmadı tutmadı.

5 yıl önce önerdiğin yerlilerin alayı amatör kümelerde oynuyor, seni mi dinleselerdi

Gören de piyasada yerli santrafor sanır, senin zihniyetine tüküreyim.

rizeyi düşürmek için güzel hamle

Bu adamın yeteneksiz olduğunu görmek için iki kira bir bonservis vermemiz gerekti. Bonservisi alınırken bile hala destekleyen garip taraftarlar vardı.

Yusuf Şimşek'in bahsettiğin dönem 2. devre gelip verdiği kaktıyı, bizde de süper finalin olduğu sene 2. devre de gelip Necati Ateş vermişti.

Kiralıkken Euro 2020 kadrosuna girmesini çok beklemiştik. Kerem, Taylan ve Halil girmişti bizden. Şimdi Taylan'ı antrenmana almıyoruz.

Murhana katılıyorum.
Bu yetenekliyse ben de dünyanın en iyi 100 metrecisiyim.
Halil, Averel’in tekidir. Verilen 100 TL bile gereksizdir. Yeteneğin “Y” si bile yoktur, hiç bir zaman da olmadı.

Caykura verilecek günahımız yok diyeceğim ama,

Günahlarımı halilin forvet meziyetlerinden daha çok seviyorum.

Maaşını ödeyin tamam...

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt