Rizespor Karşısında İlk 11’imiz Belli Oldu

Jelerti 10 m ye aldırttı. Zahayı zorla maaşını ödeyerek göndertti. Sağbek yine kaan sol açık Yunus. Yemin ediyorum şakasın sen Okan.

Danimarkali Kazimcan elindeki tek sag bek. 10 milyon saymissin. Anladik 21 yasinda ilk yd tecrubesi falan filan. O zaman Nelson'la oynat ki alissin. Ikisini birden kesti herif.

9 milyon Euro verilen adamı yedek bırakacak kadar zengin değiliz. Adamı bir an önce takıma adapte etmek lazımken kendi sahandaki Rize maçında yine adamı kesiyorsun üstelik elinde başka orjinal sağ bek yokken
Bu adamı nasıl kazanacağız? Oynatmayacaksan niye aldırdın bu adamı ?

Adam Ömer Bayram gibi. Her çalımı yiyor.

Jelerti 10 m ye aldırttı. Zahayı zorla maaşını ödeyerek göndertti. Sağbek yine kaan sol açık Yunus. Yemin ediyorum şakasın sen Okan.
Sol aciga kimi bekliyordun dostum? Sallai nin oynamayacagi belliyken Allah rizasi icin sola kimi bekliyordun bir söyle de bizde bilelim

11m euro ver yine sağ bekte kaan ayhan.Sürekli bekim yok ondan prag'a yenildik diye laf yapıyordu birde:D

9 milyon Euro verilen adamı yedek bırakacak kadar zengin değiliz. Adamı bir an önce takıma adapte etmek lazımken kendi sahandaki Rize maçında yine adamı kesiyorsun üstelik elinde başka orjinal sağ bek yokken
Bu adamı nasıl kazanacağız? Oynatmayacaksan niye aldırdın bu adamı ?
1 tane adamında performansını yükseltsin birşey öğretsin diye bekliyoruz 3. sezon oldu.

Osimhen-Batshuayi
Sara
Jacobs-Torreira-Kaan-Barış
Abdülkerim-Sanchez-Nelsson
Muslera

Ben olsam böyle kadro kurardım.​

kadroda kaanın sağ bek oynaması dışında sıkıntı yok

bi de nelsson-a.kerim değişimi olabilirdi

Osimhen
Sallai-----------Sara------------Barış
Torreira------Kaan
Jacobs-Sanchez-Nelsson-Jelert