Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 16.613
- 2.860
- 1.728
Jelerti 10 m ye aldırttı. Zahayı zorla maaşını ödeyerek göndertti. Sağbek yine kaan sol açık Yunus. Yemin ediyorum şakasın sen Okan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 milyon Euro verilen adamı yedek bırakacak kadar zengin değiliz. Adamı bir an önce takıma adapte etmek lazımken kendi sahandaki Rize maçında yine adamı kesiyorsun üstelik elinde başka orjinal sağ bek yokken
Bu adamı nasıl kazanacağız? Oynatmayacaksan niye aldırdın bu adamı ?
Sol aciga kimi bekliyordun dostum? Sallai nin oynamayacagi belliyken Allah rizasi icin sola kimi bekliyordun bir söyle de bizde bilelimJelerti 10 m ye aldırttı. Zahayı zorla maaşını ödeyerek göndertti. Sağbek yine kaan sol açık Yunus. Yemin ediyorum şakasın sen Okan.
Fb maçından sonraHani 3-5-2 oynayacaktık lan?
O zaman niye onay verdi transfere? Niye bu adam Ömer Bayram gibi her çalımı yiyor ben bunu istemem demedi de 9 milyon para verildi bu herife?Adam Ömer Bayram gibi. Her çalımı yiyor.
1 tane adamında performansını yükseltsin birşey öğretsin diye bekliyoruz 3. sezon oldu.9 milyon Euro verilen adamı yedek bırakacak kadar zengin değiliz. Adamı bir an önce takıma adapte etmek lazımken kendi sahandaki Rize maçında yine adamı kesiyorsun üstelik elinde başka orjinal sağ bek yokken
Bu adamı nasıl kazanacağız? Oynatmayacaksan niye aldırdın bu adamı ?
ne bu hayalin mi
Kaanı sağ bekte oynatarak ortasahadaki gücünüde düşürüyor.Kaan sağbekte iyi değil, Jeleet bundan ne kadar kötü olabilirki.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle havadan bakinca rakip oyunculara geçiş yok gibi gözüküyor ne güzel valla satranç tahtasi gibi