Rizespor Karşısında İlk 11’imiz Belli Oldu

Jelert elestirisi dogru

Oynadikca performansi yükselir yedek bekledikce degil

Onun disinda yeni transferleri asla oynatmaz diye dalga gecenler saskin durumdalar

Osimhen ve jacops’un ilk 11 olmasi olumlu

Takima sag bek aldik hala gidiyor sag bek olmayan Kaan'i oynatiyor. Gel de kizma iste.

Sadece oyuncular değişmiş, sistem aynı gibi gözüküyor, dua ediyorum sadece Okan Hoca için, o kadar sanmasam da oynatmayı istediği oyunu bozan adam Kerem olmuş olsun (özellikle top kayıplarıyla) ve gidince daha işler bi hale gelsin.

Aksi taktirde sezonu tamamlayamacak.

' Şampiyon kadroyu koruduk, üstüne de 3 transfer yaptık.. Ayrıca kadro geniş olduğunda rotasyon açısından sıkıntılar oluyor. ' Bunları söylüyordu yönetici adındaki beyzadeler..

Gel gelelim.. Kaan sağ bekte, Yunus ilk 11 de..

Bu yıl ki manevi evladımız da belli oldu..

Bambaşka bir 11 aynı oyun planı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca Young Boyda jelert yuzunden elendigimizi düşünüyor yoksa neyine saracak bu kadar bu düşünce de komedi

Keşke Osimhen olmasaydı da yerine 2 orta saha ve 1 kanat alınsaydı, ama bunun için bir yönetim ve bir adet de TD gerekiyor tabi.

Sol aciga kimi bekliyordun dostum? Sallai nin oynamayacagi belliyken Allah rizasi icin sola kimi bekliyordun bir söyle de bizde bilelim
3-5-2 yi ilk kez fener maçında mı deneyeceğiz ?? Bu maçtan daha iyi fırsat mı var ? Barış alper jalert jakops hepsi 3-5-2 solunda oynayabilirdi bu maçta.

Ya sen şaka mısın okan ? Jelert nerede 11 milyon niye verdirdin oynatmayacaksan ?

Şimdi de jelert mevzusu konuşulur tüm sezon. Niye oynamadı niye oynadı neden alındı kim aldı vs vs.

Geri
Üst Alt