Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Yensek bile fark etmez. Takımı santraforsuz sahaya sürüyor. Bu adamdan da teknik direktör olmaz. Bruma oynamayıp Sabri oynuyorsa geçiniz...

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Linnes, Selçuk, De Jong, Yasin, Rodrigues, Josue, Podolski​

Muslera
Sabri-Semih-Ched-Linnes
Selçuk-De Jon
Yasin-Josue-Rod
Podolski

Dünya'nın en rezil 11'idir herhalde.

Cavanda varken Sabri, Tolga varken de Selçuk 7/24 oynar. Balta/Semih varken de Ched oynar maalesef defansımız leşh

TaPaTaLk

Üzgünüm ama Cavanda Sabri den daha gerizekali bir eleman. Bunu da ancak biz becerebiliriz, Sabri den daha beyinsiz bir adami bulmak her yigidin harci degil.

Ahmet'i niye aldilar? Yedekte oturtmak icin mi?

Paralar gine cöpe gidiyor

Defans hattını Semih-Ahmet-Chedjou-Linmes bekliyordum onun dışında gayet iyi kadro.

Bide Selcuga hiç sallamayin abi fenev macindada gördük geçen haftada.

Güzel yorum.
Neredeyse rikering ile aynı kadroyu çıkartmış daha halen sabri semih ve selçuktan medet umanlar var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rikering in 11 çıkartmasında değil oyun içinde kötü oynayanı zamanında çıkarmama problemi vardı. Yoksa eldeki kadro belli sıkıntı olan zamanında işlemeyen elamanı çıkarabilmek. Jor da o yeti yoktu.

Tolga'yı oynatmamanın açıklaması yok ya ne götünüzü yırttınız herifi savunucaz diye. De Jong 15 metrekarede top oynuyor, son maçta stopere geçince iyi toplar kesti ama orta sahada bütün yükü Tolga'ya yıktı. Selçuk'tan bahsetmiyorum bile artık yani Allahından bul. Takımın 1 tane dinamik orta sahası var o da Tolga. Belki bi gazla oynar bu 2 arkadaşta ne kadar oynayacaklar yani adamların gücünümü editleyeceksin? Son maçın en iyi 2 adamı Bruma kadroda yok, diğeri de Tolga. 3-Tolga-6 şeklinde oynadık 2.yarı ama gel gör ki millet kötü oynadı diyor. Bu kadar koşan adamın zaten bişey yapmaya gücü kalmaz adamı ileri,geri deli dana gibi koşturduk. Ayrıca aylardır oynamayan herif ama gel gör ki takımda fizik gücü en yüksek adamdı. Aldıklarınıda dikine katederek oynamaya çalıştı hep çok beceremesede. Bir bildiği var mı bakalım da hiç sanmıyorum görünen köy kılavuz istemez.

3 ay geriden gelion
#34 Nigel de Jong

hirto

Moderatör tarafında düzenlendi:
Koşan adam severdi ya bu Tolga niye yok Tolgadan iyi mucadele eden adam mi var takimda Igor reis yavas yavas taniycam diyorsan tamam

Kim gelse uzaydan hoca gelse sabri selçuk ve semihten kurtuluşumuz yok yine dakika bir sovmeye baslicaz bu komedi 3luye

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence de tolga - selcuk olmali sneijder yokken (sneijder varken tolga josue olabilir) ama tolga fb macindan beri oynamiyo, gecen mac da belliydi mac eksigi. formunu buldugu zaman hocamizin HAS adami olacaktir

Ya olm eleştirim direk De Jong odaklı değil adam geldi fena oynamadı övdüm. Sonra iyice belirli bir alanda oynamaya başladı o zaman da yerdim. İlk geldiğinde 30 metrede oynuyorsa son maçlarda 10 metreye indirdi ama yine de takımda kesici özelliği olan tek orta saha ne yapacaksın? Benim kızdığım nokta yani zaten fizik olarak veteren seviyesindeki takımın en dinamik 2 oyuncusunu kesiyorsun ki 1 tanesi sezonun en formda oyuncusu sayılır bence. Tolga eleştirilerine katılmıyorum adam kaç aydır top oynamadı millet fifa oynamaktan kafayı üşütmüş. Ki oynasa bile o kadar koşmaya hangi topçu dayanır, aldığı topu düzgün kullanamaz. Ben bulamadım koşu istatistiklerini bilmiyorum da son maçta çoğu oyuncu terlememiştir bile her tarafa bu adamı koşturdular zaten.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gercekten cok ilginc taraftarimiz var.

Tudor reisi bende seviyorum, destekliyorum ve iyi isler yapacagini dusunuyorum.

Fakat adami savunucam diye forumun iki buklum olmasi sacmalik.

Reis bildigin riekerink kadrosu cikarmis ve millet bravo filan diyor veya yedekte kimse yok normal filan diyor.

Eee tamamda kardesim ahmet yerine semihi oynatti diye rieke demedigini birakmayan, selcuku oynatiyor diye sallayan, yasini oynatiyor diye laf edenler, josueyi oynatiyor diye kufur edenler simdi niye ovuyor.

Simdi kadroda adam yoksa riek zamaninda varmiydida bu adamlar oynayinca riek laf yedi. Bakin oyundan filan bahsetmiyorum. Sadece kadrodan bahsediyorum.

Ched konusu zaten inanilir gibi degil (bu arada oynamasi kesinlikle dogru cunku ne kadar kotu olsa bile elimizdeki en iyi stoper). Riek oynattigi zaman agzindan salyalar akarak bagiran tayfa simdi bir sey diyemiyor. Bir suru oven laf yazilmis ama ched tamamen es gecilmis. Forum bildigin 3 maymunu oyunuyor ched konusunda. Riek kalsaydi ve bu mac chedi oynatsaydi forumda 45 tane baslik acilmisti mac baslamadan riek chedi de al ve defol gibisinden.

Gercekten cok ilginc bir forumuz.

Son düzenleme:
Tudoru bu oyuncu ekibi ile eleştirmem, revizyon yapabilecek fazla nokta yok gibi gözüküyor. Bu sene sonuna kadar ağzımı da açmam. Tudor'u gelecek sene eleştirebilirim.

Futbolcuya bagli duzen yuzunden yillardir aci cekerken cocuk gibi trip atan Bruma kesildi diye laf cakmaya calisan renktaslar olmasi enteresan. Ayrica buralarda da cok yazdim ,Bruma'yi severim ama takimin sahibi krali benim edalarinda gezmesi,sahsi oynamasi vs. beni cok rahatsiz etmeye baslamisti

Semih yerine Ahmet olabilir miydi olabilirdi ama ben TD degilim,olsam secerdim neyse.umarim iyi oynariz ve 1-0 bile olsa Galatasaray'izin olsun. Suan Tudor'un elinde sihirli degnek yok ne yerin dibine sokun ne de gogun ustune koyun az sakin

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yensek bile fark etmez. Takımı santraforsuz sahaya sürüyor. Bu adamdan da teknik direktör olmaz. Bruma oynamayıp Sabri oynuyorsa geçiniz...
Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Linnes, Selçuk, De Jong, Yasin, Rodrigues, Josue, Podolski​

Muslera
Sabri-Semih-Ched-Linnes
Selçuk-De Jon
Yasin-Josue-Rod
Podolski

Dünya'nın en rezil 11'idir herhalde.

Eren'den başka santrafor mu var

Geri
Üst Alt