Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 11.438
- 2.621
- 2.118
Muslera
Linnes Ozan Ahmet Nagatomo
Mariano Celil
Feghouli Atalay Rodrigues
Henry
Linnes Ozan Ahmet Nagatomo
Mariano Celil
Feghouli Atalay Rodrigues
Henry
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladigim kadariyla dunyada 4-0-6 taktigiyle maca cikan ilk takim olucaz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3-0-4 desek daha doğru. Ahmet eren ve selçuk olsa da olmasada durum aynı.Anladigim kadariyla dunyada 4-0-6 taktigiyle maca cikan ilk takim olucaz
Ahmet,selcuk ve ereni dusersek 3-0-4 taktigiyle cikiyoruz.Anladigim kadariyla dunyada 4-0-6 taktigiyle maca cikan ilk takim olucaz
Basın toplantılara sürekli laf çakan kendisi ama vazgeçemeyen yine kendisi. Adam o laflardan sknra oynayacağı varsa da oynamaz sabote eder zaten öyle de yapıyor. Kulüp dingonun ahırı oldu nereden tutarsan elinde kalıyorHadi Ahmete bir şey demiyorum da Allah aşkına bu eren nedir artık biz küfür etmekten yorulduk bi gidin şuradan ya
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yuhlamak lazım Eren'i yoksa hoca inadından vazgeçmicek.Hadi Ahmete bir şey demiyorum da Allah aşkına bu eren nedir artık biz küfür etmekten yorulduk bi gidin şuradan ya
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gerçekleri yavaş yavaş gören Galatasaraylı terimci bi arkadaşımız. Welcome to GSEren oynadığı için bu maçı izlemicem.Protesto ediyorum.
İşte doğruları söyleyen gerçek bir Galatasaraylı.Belirli bir güruh var ya hep der "oyuncunun veya teknik direktörün adi x-ovic veya x-inho olsa böyle elestirmezdiniz" diye. Tam tersi söyle kadrolari yabanci biri haftalarca sahaya sürse anasindan girip bacisindan cikarlardi muhtemelen.
Hoca resmen sasirmis.
Yönetime olan öfkesinden yapıyor.Terimci olduğum için iyi bilirim huyunu suyunu.Gerçekleri yavaş yavaş gören Galatasaraylı terimci bi arkadaşımız. Welcome to GS