Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Hakan Atasoy

Parçalı Üye
Dt5stknXQAEH_PS.jpg:large

Yedeklerimiz: İsmail, Maicon, Linnes, Ömer, Yunus, Atalay, Gökay, Abdussamed, Ali Yavuz, Celil #GSvRİZ

Moderatör tarafında düzenlendi:
rezil kadro teknik kadroyu tebrik ederim

Eren ve Selcuk gelde deli olma sabir tasi olsa catlar hoca hala neyi onyatiyor bunlari anlamak mümkün degil, oynat celili selcukun yerine ölürmüsün hocam?

Hoca golsüzlükten çıldırıp 4-4-2'ye dönmüş gibi.Bakalım tutacak mı?Bence Eren olmamalıydı.

ahmet selcuk eren 3lüsü yine 11de gecen haftaya göre bi degisiklik yok. terimi tebrik ediyorum. linnes iyi oynuyor ya hemen kulübede dursun falan.

bu nasil 11?

Muslera
Mariano Ahmet Ozan Nagatomo
Onye Selcuk Feghouli Garry
Mugdat Eren

Bir dakika kör oldum sanırım Ahmet-Selçuk-Eren yine mi ilk 11 oynuyor ?

Hoca Allah aşkına bir söylesene Eren-Selçuk ilk 11 oynamayı hak edecek ne yaptı ?

Atalay-Yunus-Gökay filan oynamayacaksa neden A takımla kadroya alıyorsun ki ? bırak bari çocuklar u21 'de kendi takımlarıyla oynasınlar

su adamı daha savunmayın allah aşkına soğuttu iyice kendisinden

Tövbe estf.

Lig sonuncusunu arenada yenin bir zahmet, şu kadroyu gördükten sonra bütün hevesim ve isteğim kaçtı gelecek adına umutsuzluğa kapıldım. Bu kadroyu çıkaran zihniyetten doğru iş bekleyemezsin çünkü.

Yedeklerimiz: İsmail, Maicon, Linnes, Ömer, Yunus, Atalay, Gökay, Abdussamed, Ali Yavuz, Celil

kandirildik arkadaslar Ahmet yok, Ali Yavuz var kadroda

Berbat bir 11

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11'e takılacak maç değil. Kim çıkarsa çıksın vurup geçmemiz gereken bir maç.

linesi de oynatmıyor deli olmamak elde değil cezalı mı bu adam ona göre söveceğim

Geri
Üst Alt