Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Ciddi ciddi uzun süre sonra iç sahadaki ilk yenilgimizi alabiliriz. Rize için değil ha sahaya çıkan takımımız için konuşuyorum bu ne böyle her hafta Selçuk-Eren-Ömer her maç Selçuk-Eren bir de Ahmet takıntısı çıktı şimdi başımıza

ikinci yari Maicon-Linnes-Ömer oyuna girer diyenler

Bu nasil kadro yaw. Tam follofoş olmalik kadro.

Dakika 70te Onyekuru nun yerine Ömer Bayram'ın girdiğini görür gibiyim

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir dakika kör oldum sanırım Ahmet-Selçuk-Eren yine mi ilk 11 oynuyor ?

Hoca Allah aşkına bir söylesene Eren-Selçuk ilk 11 oynamayı hak edecek ne yaptı ?

Atalay-Yunus-Gökay filan oynamayacaksa neden A takımla kadroya alıyorsun ki ? bırak bari çocuklar u21 'de kendi takımlarıyla oynasınlar
Göz boyamak icin aliyor, ve sonradan son 10 dakika oynatmak icin, ben o kadrodaki genc oyuncu olsam hocaya güvenmem artik, forma adaleti diye birsey kalmamis fatih terimde, olsa selcukuda erenide bir daha oynatmazdi

Eren muğdat selçuk aynı anda 11de mi ben mi yanlış görüyorum.. Hoca 2011deki gibi düşünmüş çift forvet ama orta göbekte selçuk-feghouli var :|
Tek şansımız rize'nin berbat oynaması olur aksi halde bu takım 1 puan bile alamaz

Yil olmus 2018 ve hala Ahmet, Selcuk, Eren'i izliyoruz

Kim nerde oynayacak o bile belli değil

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca yedek hamleyi dusunmus olmasi lazim.

Simdi genclerle ciksak, skor iyi gitmezse, eren ve selcuk mi kurtaricak bizi? Ama bu gencler yedekten girip skor degistirebilir

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

RE-ZA-LET!

Maç sonu herkesi eleştirir ''BİG 3'' kendileri hariç!!!

Hayatımda gördüğüm en rezalet 11 lerden biri. Eren nasıl oynuyor hala? Linnes nerde? Gençler nerde ?

Geri
Üst Alt