Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Futbol romantikleri birbirine like ata dursun.Keçiörengücü maçında gördük altyapımızın ne denli rezil olduğunu.Alıcı gözle keçiörengücü maçını izleyen biri Kalecimiz hariç hiçbir oyuncumuza transfer teklifi yapmaz.Siz birbirinizi gazlamaya devam edin.

Celil'in yetersiz olduğunu söyleyen adamlar eminim Ozan oynamasa onun için de aynı lafları ederlerdi. Adam bizim takımdaki bütün stoperlerden fersah fersah önde. Celil'in yetersiz olduğunu nereden anladınız merak ediyorum? Kıstas Terim'in oynatmasıysa kendinize güldürürsünüz.

Futbol romantikleri birbirine like ata dursun.Keçiörengücü maçında gördük altyapımızın ne denli rezil olduğunu.Alıcı gözle keçiörengücü maçını izleyen biri Kalecimiz hariç hiçbir oyuncumuza transfer teklifi yapmaz.Siz birbirinizi gazlamaya devam edin.

Asıl hesabın ile yazsana knk xD

Keçiörengücü gibi amatör takımla oynanan maçta fark yaratamayan hiçbir oyuncu a takımda 11 çıkmaz.
Tek maç izledin yani , burada düzenli olarak U21'den falan takip edenler senin gibi düşünmüyor. Hiçbir futbolcunun kalitesi tek maç üzerinden değerlendirilmez. Futbol bu kadar düz bir şey değil. Abuk subuk savunacağım diye insanları hocadan iyice soğutuyorsunuz.

Neler duyuyorum gençler fiziği olmadığı için oynamıyor kafanizmi dumanli erenle selcugun fizikleri nasıl sayin çok bilmisler

Yav kendi argümanlarını yine kendi argümanların ile vurduğunun farkında mısın? Herkesin kupa maçında övdüğü Celil için yeterli değil, Selçuk mecbur oynayacak başka orta saha yok yazıyorsun, Eren bezdirdi yerine yine aynı kupa maçında hemen hemen herkesin yetersiz gördüğü Muğdatı yazıyorsun. Evet Muğdat Erene göre daha iyi bir seçim, en azından hareketi, mücadele ediyor, topu istiyor. Selçuk ise başka orta saha yok diye bile oynatılmaz. Her türlü başka bir oyuncuyu oynatırım çünkü Selçuk denilen adam hiç bir şey oynamıyor.
Hocam kim övmüş celili.Yurtdışından scout gelsin izlesin keçiörengücü maçını en fazla bizim kaleciye teklif götürür.Başka göze çarpan oyuncu yok.

Alanya çöpü dediğin adam şu anda takımdaki en yaratıcı oyuncu.Transferi hoca yapmıyor.Liste verir yönetime yönetimde alır.Muğdatıda onyekuruyuda maliyetsiz oldukları için hoca istemiştir doğru.
Doğru. O kadar yaratıcıydı ki yerden kalkmıyordu. Şimdi de yataktan çıkmıyor. Kendini bayağı geliştirdi biz de.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir maç ile daha doğru düzgün ilk A takım maçına çıkan ve fena da oynamadığı yazılıp çizilen Celili sallayıp, Selçuk oynamalı diyen biri futbol romantiğinden falan bahsetmiyor mu.

Tek maç izledin yani , burada düzenli olarak U21'den falan takip edenler senin gibi düşünmüyor. Hiçbir futbolcunun kalitesi tek maç üzerinden değerlendirilmez. Futbol bu kadar düz bir şey değil. Abuk subuk savunacağım diye insanları hocadan iyice soğutuyorsunuz.
Savunmuyorum tepkide gösterdim zaten hocaya.Ancak hayaller aleminde de yaşamıyorum.Şu anda a takımda oynayabilecek düzeyde sadece İsmail çipe var gerisi boş.

Yine basladi Allahin suursuzu.

Tek maç ile bir oyuncu değerlendirilmez o değerlendirilen maçtaki zemine görede yorumları yapın. Fatih Terim babam gibidir. Bu kadro yanlış oğlu yanlış. Eren,selçuk olmaz abi olmaaz.

Kazanırsak bile çok rahat olmayacak. Bu orta sahanın içinden geçerler, rakip farketmez. Kanatlara inmeye gerek yok. Orta sahayı geçince de ozan ahmet karşılayacak. İnşallah sahalarından çıkamayacak kadar kabiliyetsiz olur rakip.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cagri , bugune kadar koru korune savundugunu dusunmemistim , o yuzden tarafli gozle bakmiyordum

Ama eren be birader,l

Hocam kim övmüş celili.Yurtdışından scout gelsin izlesin keçiörengücü maçını en fazla bizim kaleciye teklif götürür.Başka göze çarpan oyuncu yok.
scoutlar tek maç ile izlemiyor oyuncuları, 6-7 maç hatta gerekirse yarım sezon izliyorlar. valla 1 maçtan alt yapıdakilerin topçu olmayacağını anladıysan helal olsun iyi yeteneğin varmış, bayern'in scout ekibine falan katıl adamlar maliyetten kurtulur. onların 1 senede izlediği oyunculara sen 90 dakika bak ve bayernin ekibine söyle, bu topçudan adam olur mu olmaz mı diye.

valla helal olsun, büyük yetenek saygı duydum

Ulan hadi gençlere kılıf buldunuz Linnes neden oynamıyor neden biri bana açıklasın?

Arkadaşlar benim üstüme gelmenize gerek yok.Celil kadroda sonradan oyuna girecektir.Görürüz kimin haklı çıkacağını:D

Geri
Üst Alt