Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

scoutlar tek maç ile izlemiyor oyuncuları, 6-7 maç hatta gerekirse yarım sezon izliyorlar. valla 1 maçtan alt yapıdakilerin topçu olmayacağını anladıysan helal olsun iyi yeteneğin varmış, bayern'in scout ekibine falan katıl adamlar maliyetten kurtulur. onların 1 senede izlediği oyunculara sen 90 dakika bak ve bayernin ekibine söyle, bu topçudan adam olur mu olmaz mı diye.

valla helal olsun, büyük yetenek saygı duydum
Olmıcak demedim ki fizik ve mental olarak yeterli değil.

Savunmuyorum tepkide gösterdim zaten hocaya.Ancak hayaller aleminde de yaşamıyorum.Şu anda a takımda oynayabilecek düzeyde sadece İsmail çipe var gerisi boş.
Yahu hadi oradan. Adını forumda gördüğümden beri sürekli yazdıkların hocayı aklamakla ilgili. Hocanın kurduğu büyük beklentileri olan jenerasyonu bokluyorsun hocayı savunmak için. Geç bu işleri. Almanya'nın en iyi altyapılı takımını içerde dışarda yeni o gençler, CL Youth'da gruptan çıkacaklar. Selçuk ve Eren'in oynamasının zerre izahı yok.

Fake hesaplarla dolaşmayalım asıl hesaplarımızla yorum yapacak cesareti gösterelim lütfen. Çok belli ediyorsunuz :asd:

Bu nedir yav, ilk A takım tecrübesi sonrası oyuncu gömüyorlar.

Yav onu gectim bir insanin su ahi gitmis vahi kalmis Selcuk'un oynamasini aklamasi icin neler yasamis olmasi gerek.

Selcuk ya bildigimiz yaklasik 4 senedir dökülen Selcuk.

Ilk 11 konusunda elestiriler dogru,Maicon haric

Maicon’un oynamamasi son derece dogru bir karar,zaten bi halt oynadigi yok devre arasi yollanacak bi oyuncudan fayda beklemek yanlis

Üstelik gençler oynamıyor oynamıyor yedeklerde çürüyor 3 4 dk şans veriliyor 1 tanesine o da kime denk gelirse, sonra leş gibi zeminde hepsi aynı anda sahaya sürülüp hadi oynayın deniyor komedi valla komedi.

Arkadaşlar benim üstüme gelmenize gerek yok.Celil kadroda sonradan oyuna girecektir.Görürüz kimin haklı çıkacağını:D
Yani diyorsun ki, sonradan oyuna girip kötü oynarsa ben haklı çıkmış olacağım. Haklısın, böyle bir düşünce yapısı ile mücadele etmek mümkün değil, bu yüzden şimdiden tebrik ediyorum sen haklısın.

Kupa maclarinda birbiriyle alakasi olmayan ve hayatinda ilk kez bir arada oynayan 7-8 oyuncu oluyor saha da. Böyle de bakmak lazim.

Gencleri orada degil lig de oynatacaksin 10-20-30 dakika, maclarin durumuna göre.

Ayrica habire ayni seyleri deneyip farkli sonuclar beklemek de hayalcilik. Eldeki Eren gibi Selcuk gibi adamlarla olmadigi cok asikarken bu ikilinin yerine bir kere bile bir genci denemiyorsa fazla söze gerek yok. Eren ve Selcuk olmadan sahaya direk 9 kisi ciksak muhtemelen takim daha rahat oynar. Adamlar fiziksel olarak sahada yer aliyorlar ama takima katkilari sifir hatta adamlarin varliklari zarar bile.

Bende aynı düşüncedeyim ama bazen fazla romantik oluyoruz gibi geliyor.Mesela bir ara sinan oynasın diye yıkılıyordu buralar hatırlarsan?

Ancak zaten Eren ve Selçuk leş gibi gençler ne kadar kötü olabilir diye bende düşünüyorum,farklı bir hoca olsa çok daha fazla eleştirirdim belki ama Fatih hoca her zaman risk almış bir hocadır.

Buradan 2 sonuç çıkabilir;

1-Evlatçılık yada inat yapıyor hoca
2-Gençler yetersiz

Fake hesaplarla dolaşmayalım asıl hesaplarımızla yorum yapacak cesareti gösterelim lütfen. Çok belli ediyorsunuz :asd:

Kim bu Aydin mi.

Olamaz aslinda Aydin daha entelektüel birisi, trollük yapsa bile bu kadar kücük düsürmez kendisini.

Allah aşkına a takımda kendisini ilk defa izlediğimiz ali yavuzun yaptıklarını şu sezon içerisinde eren denen beyinsiz yapabildi mi? Çık ali yavuzla belkide çocuk geleceğimizi kurtaracak ne kaybedersin hoca eminim maç kaybettirmez. Ama eren denen mahluk bu sene kaç tane maçımızın içine sıçtı. Ben bile artık işi bitti dedim.

Muslera

Mariano - Ozan - Ahmet - Nagatomo

Onyekuru - Selçuk - Feghouli - Rodrigues

Muğdat - Eren​

Yav onu gectim bir insanin su ahi gitmis vahi kalmis Selcuk'un oynamasini aklamasi icin neler yasamis olmasi gerek.

Selcuk ya bildigimiz yaklasik 4 senedir dökülen Selcuk.
Yok usta bize genç oyuncu falan fazla. Umarım yönetim devre arası ahı gitmiş vahı kalmış adamlara milyonları harcarlar, çünkü baksana daha şurada beş, bilemedin on maç oynamamış gençler bir iki maç ile gömülüyor.

Dortmund takımımın stoper tandemi yaş ortalaması 21-22, bizde bu yaşta çocuklar hala alt yapı takımlarında oynuyorlar.

Eskiden de tff denen şerefsizler üstümüze geliyordu ama kadroyla bir şekilde hakemleride yeniyorduk göze batmıyordu şerefsizler. Ama şu kadro hakemi yenebilir mi allah aşkına?

Herkesin aksine ben Celil'den çok Atalay'ın oynamasını bekliyordum. Eren ya da Muğdat'tan birinin yerine oynayabilirdi.

Geri
Üst Alt