Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

1afe56e546657b2f935be616ec082d6c.jpg

Varane Kante KDB Mbappe var da hoca mı oynatmıyor :asd: bu cümleyi buraya gelen her td için kurabiliriz yalnız hiçbir tercihi eleştirilemez yani bu cümle kurulduktan sonra

linnes oyuna yeterince kendini verdigi icin oynatmiyor hocamiz. sekcuk feghouli orta gobegini cok dusundu zannedersem. insan gercekten hayret ediyor. umarim hemen gol atariz yoksa mac ilerledikce isimiz zor.

Eren yerine niye Linnesi oynatmiyor? Ondan sonra Linnes yada Marianoyu 8 Numara olarak oynat ve orta sahayi az birsey güclendir. Feghouli ve Selcuk resmen rakibe gel gol at demek

Linnes in iyi oynadigi icin cezalandirilacagini ve kesik yiyecegini belirtmistik

Devir les evlat erenlerin devri

Adamlar koca hafta oturup su 11i kurmuslar, insan utanir be.

ar

İlk yarı attık attık , 2. yarıya kalırsa iş geçmiş olsun. Bu kadro 2. yarı dökülür ortasaha folloş olur

Normalde GSC de bir futbolcuya bu kadar tepki gelse şov yapar ama bu herifte o da işlemiyor

Ulan Donk 'u forvete atıp maç kazanan Fatih Terim şimdi haftalardır Eren-Ahmet-Selçuk-Ömer 'e filan muhtaç ediyor bizi

Yönetime mi bir mesaj vermeye çalışıyor yoksa eldeki gençlerin henüz olmadığını mı düşünüyor anlayamadım

Ben olsam 1 saniye düşünmezdim şu maçta Ahmet=>Gökay Selçuk=>Atalay Eren=>Yunus ilk 11 'i ile maça çıkardım. Valla Yunus-Atalay gibi gençlerin oynayıp yapacağımız puan kaybı Eren-Ahmet-Selçuk 'la alacağımız 3 puandan çok daha hayırlı benim gözümde

Geri
Üst Alt