Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Ben Zaha'yı son maçta sağ kanatta daha etkili buldum ama Kerem solda oynayınca Angelino hiç etkili olamıyor. Maç içinde yer değiştirirler.
Kerem bekine Zaha'dan daha az yardım ediyor. Bari Boey'in önünde oynasın da sağdan açık versek bile Boey tek başına halledebilsin. Angelino beceremiyor çünkü

Nelsonu hem Avrupa'da hem ligte oynarmayarak ciddi hata yapıyoruz sonra nasıl satacaz bu adamı biz zırnık kazanamayiz

Bakalim Zaha sagda nasil oynayacak

Zaha solda Kerem sağda olmalıydı. Demirbay ürkütüyor. Icardo inş. fazla zorlamaz kendini. Trt spor tibet töre kadroyu tutturdu bu arada
Zaha’yı sağ kanatta oynamaya alıştırmalıyız. Ziyech 10, Kerem sol oynasın. En hayırlısı bu.

Zaha’nın kalitesine, kariyerine laf edecek değiliz ama skora Kerem kadar katkı yapamıyor, yapacak gibi değil. O yüzden taviz vereceksek Zaha tarafından vermeliyiz.

nelsson kendini bitirdi. mertensin faydalı olacağını düşünmüyorum. hala dombele ve ziyeş piyasada yok.. geldiği gibi giderlerse çok da şaşırtmayacak.. bir atlet altı- sekiz numaramız bir de pulusicimiz olsaydı cl de liderdik..

Tete, Ziyech, Oliveira ve Barış gibi 4 oyuncu yedekte. Kadro beğenmiyorlar.

Nihayet kerem ve zaha’yı ayrı kanatlarda oynatmak aklına geldi hocamızın

Elde tutmak istediğimiz ve 20m bonservis bedelleri konuşulan stoperi bir anda tamamen silmek ilginç bir karar.

Kerem zaha kanat görünüyor da geçen sene mertens çoğunlukla kanatta geziyor oradan press yapıyordu. Bu sene yardımcı forvet gibi davraniyor.
Maç icinde kerem ortada zaha solda mertens sağda görürsek şaşırmayalım derim :asd:

icardi yine mi iğne ile çıkıyor?

Geri
Üst Alt