Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Bukadar hucuumcu varken Kaan oynamaliydi gerisi normal. İnşallah Demirbay iyi performans verir

Ilk 11 iyi

Demirbay’i da kullanmak lazim cünkü baska orta saha oyuncumuz yok

Hatta zaman zaman oliviera bile oynamali

hocam geçen seneki konya deplasmanı gibi kadrodan patlayana kadar çıkardığı denişik 11'lere susmak boynumuzun borcu

Valla iyi kadro

Ndombele ve Oliveiradan katkı almayacaksak Keremi kullanmak zorundayız. İki kişiyle devre arasını bile göremeyiz. Oynadığı zaman tek sıkıntı fazla iplemiyor olmasıydı. Kulübede geçirdiği süre onu kendine getirmiştir umarım

Kerem in solda olması iyi. Yine Icardi ile uyum sağlamaya başlar. Mertens de iyi. İlk 11 de hiç oynamamıştı bu sene. Zaha da ısrar ediyor. Angelinho da da. Bir bildiği var diyelim.

Kerem in solda olması iyi. Yine Icardi ile uyum sağlamaya başlar. Mertens de iyi. İlk 11 de hiç oynamamıştı bu sene. Zaha da ısrar ediyor. Angelinho da da. Bir bildiği var diyelim.
Mertensin neresi iyi arada 1 olumlu iş yapıyor 5 maç yatış.
Okan hocayı çok seviyorum ama çok tutucu 1 defa şu mertensin pozisyonunda oliviera dene halil dene tete dene

Oley be. Hep Zaha Sağda senelerce oynadı Solda oynatmak için Keremi yerinden etmeye gerek yok derdim sonunda oldu. Şu kadroya bir de Ziyech ve Oliveira otursa tamamız. Mükemmel bir kadro baya da beğendim. Kerem Demirbay bize o Leverkusen ve Hoffenheim dönemini izlet bu fırsatı değerlendir. Haydi Aslanlarım 🫶

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaha’yı sağ kanatta oynamaya alıştırmalıyız. Ziyech 10, Kerem sol oynasın. En hayırlısı bu.

Zaha’nın kalitesine, kariyerine laf edecek değiliz ama skora Kerem kadar katkı yapamıyor, yapacak gibi değil. O yüzden taviz vereceksek Zaha tarafından vermeliyiz.
Kerem Bjk ve Bayern maçında sola geçti. Hemen soldan atak yemeye başladık. Kerem bence ortada yerini buldu sadece bulduğu gol pozisyonlarını gol yapması lazım. Zaha düzelecek bence

Kerem ortada oynamalı zaten. Bu maç Mertens olduğu için öyle dedim.

Ha Kerem'in 20-21'de sağda oynadığı birçok maç var. Halil Dervişoğlu'na gol attırdığı Göztepe deplasmanı mesela.

antep deplasmanı mı ne vardı onyekuru'nun dönüşteki ilk maçıydı heralde, orda da güzel asist yapmıştı sol ayaknan

Geri
Üst Alt